تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس سه خصلت داشته باشد، دنيا و آخرتش سالم مى‏ماند: به خوبى فرمان دهد و خود به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802689092




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازسازی غزه 23 سال طول می کشد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بازسازی غزه 23 سال طول می کشد
در پژوهشی که به بررسی اوضاع غزه در جریان محاصره آن توسط رژیم صهیونیستی از تابستان سال 2007 می پردازد، اعلام شده است که بازسازی غزه با توجه به وضع موجود، 23 سال طول می کشد.
کد خبر: ۵۰۰۸۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳ - 17 May 2015


در پژوهشی که به بررسی اوضاع غزه در جریان محاصره آن توسط رژیم صهیونیستی از تابستان سال 2007 می پردازد، اعلام شده است که بازسازی غزه با توجه به وضع موجود، 23 سال طول می کشد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، هشت ماه از توقف جنگ در باریکه غزه می گذرد اما عملیات بازسازی به دلیل محاصره ظالمانه رژیم صهیونیستی و ورود بسیار محدود مصالح ساختمانی به این منطقه، بسیار کند پیش می رود.

محاصره باریکه غزه نه تنها از زمان جنگ اخیر، بلکه از 8 سال پیش تا به امروز ادامه داشته و رژیم صهیونیستی تنها به صورت محدود و جزئی اجازه ورود مقادیری مصالح ساختمانی به غزه را می دهد و هروقت بخواهد جلوی این کار را می گیرد و از این گذشته تمامی مصالح و موادی هم که وارد نوار غزه می شود، صرف پروژه های بین المللی و طرح های عمرانی قطر در غزه می شود.

در پژوهشی که به بررسی اوضاع غزه در جریان محاصره آن توسط رژیم صهیونیستی از تابستان سال 2007 می پردازد، بیان شده که محاصره غزه و عدم ورود مواد خام و مصالح ساختمانی به این منطقه موجب توقف 90 درصد از طرح ها و پروژه های عمرانی شده است و بیش از 75 هزار کارمند که نزدیک به یک میلیون نفر را تحت سرپرستی خود داشته اند، از کار بیکار شده اند.

همچنین جنگ تابستان گذشته رژیم صهیونیستی علیه غزه موجب تشدید رنج و گرفتاری ساکنان این منطقه شد و بر اساس نتایج پژوهش مذکور، مدت زمان لازم برای بازسازی باریکه غزه در صورت ادامه تعطیلی گذرگاه ها و محدودیت های رژیم صهیونیستی بر سر راه ورود مصالح ساختمانی به باریکه غزه، 23 سال تخمین زده شده است.

کشورهای شرکت کننده در اجلاس بازسازی باریکه غزه در قاهره در اکتبر سال گذشته متعهد به پرداخت 5.4 میلیارد دلار کمک مالی به فلسطین شدند که قرار بود نیمی از این اموال و کمک ها صرف بازسازی باریکه غزه شده و نصف دیگر آن نیز به بودجه تشکیلات خودگردان اختصاص داده شود اما با این حال عملیات بازسازی این باریکه هنوز آغاز نشده است.

دیده بان اروپایی مدیترانه ای حقوق بشر اخیرا اعلام کرده که کشورهای اروپایی باید به مسئولیت های اخلاقی و قانونی خود در قبال محاصره رژیم صهیونیستی بر باریکه غزه عمل کنند و در تلاش برای نجات ساکنان این باریکه از طریق ایجاد گذرگاهی آبی با توجه به تعطیلی دیگر گذرگاه های موجود در این منطقه باشند.

یک کارشناس اقتصادی فلسطینی در این باره تصریح کرد که نوار غزه نیازمند مداخله فوری جامعه بین الملل برای لغو محاصره و اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی است تا این رژیم اجازه تردد آزادانه و بدون محدودیت فلسطینیان به خارج را بدهد. وی همچنین بر ضرورت احداث بندر و فرودگاه بین المللی به منظور شکستن محاصره دریایی و هوایی این باریکه تاکید کرد.

محسن ابو رمضان اظهار کرد که ورود محدود مصالح ساختمانی به باریکه غزه بر اساس طرح پیشنهادی رابرت سری اصلی ترین دلیل تعطیلی عملیات بازسازی است و این طرح هرچه سریع تر باید لغو شده و طرح هایی سازنده تر در این زمینه ارائه شود.

سازمان ملل تاکید کرده که بازسازی باریکه غره در گرو برداشتن محدودیت های اعمال شده بر ورود مصالح ساختمانی به این منطقه خواهد بود.

نماینده ویژه مدیر برنامه توسعه سازمان ملل در کنفرانسی خبری در غزه گفته است که در حال حضار وضعیت در غزه کاملا فرق کرده، زیرا قبلا تونل های زیادی در این باریکه وجود داشت و فلسطینیان به راحتی از طریق این تونل ها مصالح لازم برای بازسازی باریکه غزه را به این باریکه وارد می کردند اما اکنون تنها راه حل برای بازسازی غزه، لغو کامل محاصره این منطقه است.

فرودیه مورینگ افزود: ما می دانیم که روند بازسازی باریکه غزه بسیار کند است و این کار باید سریع تر انجام شود و ما از هیچ تلاشی در این باره دریغ نمی کنیم و این را هم باید گفت که دولت وفاق ملی در این زمینه مسئول است و نقش سازمان های بین المللی در این زمینه صرفا مکمل تلاش های دولت وفاق ملی خواهد بود.

وی گفت که هدف ما صرفا بازسازی غزه از طریق اموال و دارایی های ارائه شده نیست، بلکه ما به دنبال ایجاد هزاران فرصت شغلی برای افراد بیکار در باریکه غزه هستیم و عملیات خاکبرداری و انتقال آوار به بیرون از محله های مسکونی در غزه موجب ایجاد فرصت شغلی برای بیش از 2000 نفر تا این لحظه شده است.

ابو رمضان کارشناس اقتصادی فلسطینی نیز با اشاره به اینکه محاصره ظالمانه رژیم صهیونیستی موجب رکود در اقتصاد و توسعه باریکه غزه شده، تصریح کرد که باریکه غزه نیازمند عملیات بازسازی هدفمند است تا هر ساله جمعیت این منطقه نسبت به سال های گذشته افزایش یابد.

وی با اشاره به وقوع 3 جنگ در باریکه غزه و ویرانی های آن، آواره شدن هزاران خانواده فلسطینی و خسارت های سنگین وارد شده به بخش کشاورزی و صنعت باریکه غزه، گفت: که تمامی این مسائل موجب شده تا این باریکه در معرض وضعیت فاجعه باری از نظر اقتصادی و اجتماعی قرار گیرد و این مسئله می طلبد هرچه سریع تر اقداماتی عملی برای رسیدگی به این وضعیت و حل مشکلات باریکه غزه انجام شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن