تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842085598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشت دیم در تربت حیدریه احیا شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کشت دیم در تربت حیدریه احیا شد تربت حیدریه - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه گفت: بارندگیهای اخیر باعث رونق و احیا دوباره کشت دیم محصولات کشاورزی در این شهرستان شد.


سعادت علی نیا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بارشهای بهاری در تربت حیدریه سبب شده کشت دیم نسبت به بهار پارسال از رشد خوبی برخوردار و باعث خوشحالی کشاورزان شود.
وی گفت: گرچه همه ساله کشاورزان در تربت حیدریه مبادرت به کشت دیم می کنند اما بخاطر تداوم پدید خشکسالی طی سالهای پیش بیشتر محصول آنان از بین رفته است.
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه سطح زیر کشت گندم و جو آبی را در این شهرستان 16 هزار هکتار و سطح کشت دیم آنها را هشت هزار هکتار اعلام و پیش بینی کرد از هر هکتار زمین دیم یک تن محصول گندم و جو و از هر هکتار کشتزار آبی پنج تن گندم و جو برداشت شود.
وی افزود: برآورد سازمان جهاد کشاورزی تربت حیدریه برای تولید گندم و جو آبی و خاکی امسال70 هزار تن است باشد لذا پیش بینی می شود 30 هزار تن گندم و جو مازاد بر نیاز کشاورزان تحویل سیلوهای گندم شود.
رییس اداره هواشناسی تربت حیدریه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از افزایش 46 درصدی بارش طی سال آبی جاری(مهر ماه 93 تاکنون) در این شهرستان در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل خبر داد.
محمدطاهر کفاش افزود: از ابتدای سال زراعی 1393 تاکنون میزان بارش باران در شهرستان تربت حیدریه به 228 میلیمتر رسید در حالی که این رقم طی مدت مشابه پارسال 166 میلیمتر بود.
وی اظهار داشت: با وجود افزایش 46 درصدی بارندگی در تربت حیدریه طی سال زراعی جاری این مقدار از میانگین بارندگی مطلوب در این شهرستان شش درصد کمتر است.
مرکز شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب مشهد واقع است. حدود 70 هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.
79 درصد نیروی کار تربت حیدریه در گستره 90 هزار هکتاری زمینهای کشاورزی و باغی آن به کشاورزی اشتغال دارند.
بخش کشاورزی تربت حیدریه با تولید 37 نوع محصول زراعی و 31 نوع محصول باغی به ترتیب رتبه های پنجم و سوم را در خراسان رضوی دارد.
یکی از شاخصترین محصولات این شهرستان که در ایران و جهان رتبه نخست را به خود اختصاص داده زعفران است که کشت آن در سطح 11 هزار هکتار با تولید سالانه 34 تن صورت می گیرد.
8005/1858



27/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن