واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: واردات بی رویه کالا مساوی است با بالا رفتن نرخ بیکاری خبرگزاری پانا:معاون رئیس جمهور گفت : با وجود نرخ 10 و نیم درصدی بیکاری در کشور واردات غیر ضروری کالا ها باعث ایجاد اشتغال در خارج از مرز ها می شود.
۱۳۹۴ جمعه ۲۵ ارديبهشت ساعت 12:11
به گزارش خبرگزاری پانا؛ محمد باقر نوبخت در نشست خود با اصحاب رسانه استان چهارمحال و بختیاری گفت: تا زمانی که در کشور کالاهای تولید داخل وجود دارد دستگاه ها نباید از کالاهای خارجی استفاده کنند .
نوبخت افزود: برای کنترل و کاهش واردات کالا به کشور برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده ایم امیدواریم با اجرایی شدن آنها جلوی واردات بی رویه و غیر ضروری رسمی و غیر رسمی (( قاچاق )) را بگیریم .
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی كشور با اشاره به ماده 1و 3 قانون هدفمندی یارانه تصریح کرد: طبق این قانون دولت مجاز شد نسبت به افزایش قیمت برخی از حامل های انرژی و نزدیك شدن این قیمت ها را به قیمت تمام شده نزدیك كند.
وی ادامه داد: در كنار افزایش قیمت ها بنا شد تا نیمی از این هزینه ها به خانوارها پرداخت شود وقسمتی ازآن به حوزه سلامت تخصیص یابد اما نیمه دوم 30درصد از نیمه دوم كمك به تولید و 20 درصد به خزانه واریز شود تا صرف طرح های عمرانی شود.
نوبخت بابیان اینكه طرح هدفمندی یارانه از سال 89 اجراشد اما طبق برنامه محقق نشد افزود: دولت علاوه بركل پول بدست آمده از افزایش قیمت ها، 5 هزار و800 میلیارد تومان استقراض از بانك مركزی و برداشت مبلغی از خزانه توانست یارانه را به مردم پرداخت كند.
وی خاطرنشان كرد: در سال گذشته 46 هزار میلیارد تومان به عنوان یارانه بین مردم تقسیم شد كه از این مبلغ 11هزار و300 میلیارد تومان آن از خزانه پرداخت شد.
نوبخت گفت: اگر قانون هدفمندی یارانه به درستی محقق می شدمبلغ11هزار و800 میلیارد تومان از خزانه به استانداران برای عملیاتی کردن طرح های عمرانی جهت توسعه استان ها داده می شد .
وی بابیان اینكه در سال گذشته دومیلیون و 400 هزار نفر داوطلبانه از دریافت یارانه انصراف دادند افزود: این مبلغ معادل 4هزار و800 میلیارد تومان بود که به حوزه سلامت تخصیص داده شد .
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی كشور خاطرنشان كرد: كل پول ناشی از افزایش قیمت حامل های انرژی 32هزار میلیارد تومان است درحالی كه باید حدود 39هزار میلیارد تومان به مردم در قالب یارانه پرداخت شود.
این مسئول کشوری همچنین با اشاره به برگزاری همایش ملی دوروزه تدبیر در توسعه در چهارمحال و بختیاری افزود: امیدواریم جمعبندی این همایش ره توشهای برای برنامه ششم توسعه در این استان باشد.
به گفته وی، از ابتدای انقلاب اسلامی تاكنون پنج برنامه توسعهای در كشور اجرا شده است كه آخرین آن برنامه پنجم توسعه بود و اكنون نیز برنامه ششم توسعه در دستور كار قرار گرفته است.
نوبخت به برنامه 20 ساله كشور اشاره كرد و گفت: 10 سال از این برنامه گذشته است اما هنوزنتوانسته ایم نصف مسیری را که باید طی می کردیم را پشت سر بگذاریم و حتی به این مسیر نزدیک نشده ایم بدون انتقاد از گذشته باید برای آینده همت کنیم.
وی با تاكید بر ضرورت تهیه نقشه راه توسعه استان، افزود: چنانچه مسئولان استان نقشه راه توسعه چهارمحال و بختیاری را تهیه كنند به طور قطع بهتر میتوانند در راستای توسعه گام بردارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 258]