واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: محسن رضایی: مدیریت، برنامه ریزی و خرد جمعی نخبگان، کلید توسعه کشور است شهرکرد-ایرنا- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مدیریت، برنامه ریزی و استفاده از خرد جمعی نخبگان را کلید توسعه کشور عنوان کرد .
به گزارش ایرنا، محسن رضایی روز جمعه در همایش ملی"تدبیر در توسعه چهارمحال و بختیاری" اظهار داشت: توسعه، عمران و آبادانی کشور جز با حرکت جمعی و بهره گیری از تخصص تمام صاحبنظران احزاب مختلف حاصل نمی شود.
وی این امر را نیازمند ارتباط مردم با دولت، ارتباط موثر و مثبت بین بخشهای حکومتی و نخبگان و کارآفرینان دانست و افزود: البته ارتباط دولت با مردم در برخی کشورها تبعات مثبت و در برخی کشورها تبعات منفی داشته است از اینرو باید این رابطه را برنامه ریزی و تنظیم کرد .
وی بیان داشت: مسوولان استانها می توانند با تشکیل شورای هشت ضلعی توسعه متشکل از استانداران، ائمه جمعه، کارآفرینان، نمایندگان دانشگاه ها، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیریت شهری، قوه قضاییه و بسیج، موانع و مشکلات سرمایه گذاری را شناسایی و در اسرع وقت آنها را بررسی کنند و در این زمینه راهکار ارائه دهند.
رضایی ادامه داد: این اقدام برای سرمایه گذاران احساس امنیت و اعتماد به دولت ایجاد کرده و سبب افزایش روز افزون سرمایه گذاری گروه های مختلف در استانها می شود .
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: البته برنامه ریزی در این شورا باید بصورت یکپارچه انجام گیرد و تصمیم گیرندگان آن از جزیره ای عمل کردن بپرهیزند .
رضایی، سرمایه داری را آفت اقتصاد دولتها عنوان کرد و گفت: سرمایه داری کردن اقتصاد شاید در مقطعی از زمان با ایجاد اشتغال در مناطقی از مشکلات اقتصادی آنان بکاهد اما با خروج سرمایه از یک منطقه که نمونه آن در کشور نیز کم نیست، فرصت توسعه بلندمدت و رشد طولانی در آن منطقه را از بین می برد .
وی بر ضرورت مردمی کردن سرمایه گذاریها و اقتصاد کشور تاکید کرد و گفت: با وجوداینکه جذب سرمایه گذاری از خارج در ذات خود اقدامی درست است اما باید سود این سرمایه گذاریها نصیب مردم شود در غیر اینصورت فعالیتهای اقتصادی خارجی با خروج ارز از کشور منجر به غارت منابع طبیعی و انسانی می شود .
وی با بیان اینکه ارتقای مسوولیت اجتماعی به عنوان اولویت برنامه های اقتصادی و کسب وکار کشورهای اروپایی مد نظر قرار گرفته است، افزود: امروزه در کشورهای توسعه یافته دنیا، مبحث مسوولیت اجتماعی و توجه به نیازهای ساکنان در مناطق سرمایه گذاری شده به عنوان عامل موفقیت کسب وکار و عامل معرفی برندهای موفق مطرح است.
رضایی، عملیاتی کردن این نظریه در کشور را راهکار موثری برای توسعه همه جانبه استانها همراه با حفظ محیط زیست دانست.
وی جلوگیری از فرار سرمایه های انسانی بخصوص در مناطق روستایی و عشایری، دانش بنیان کردن اقتصاد و ایجاد اشتغال با حفظ زیستگاه های ژنتیکی را از راهکارهای دیگر برای توسعه پایدار در کشور برشمرد .
به گزارش ایرنا، همایش ملی "تدبیر در توسعه چهارمحال و بختیاری" با حضور مسوولان کشوری و استانی در دانشگاه شهرکرد در جریان است.
6027/8125
25/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]