واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: توسعه اقتصاد دانش بنیان از اهداف اصلی جهاد دانشگاهی است سنندج- ایرنا- رییس جهاد دانشگاهی کشور بر ضرورت حرکت به سوی اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و توسعه اقتصادی دانش بنیان را یکی از اهداف اصلی جهاد دانشگاهی بیان کرد.
به گزارش ایرنا دکتر حمید رضا طیبی روز پنجشنبه در آیین افتتاح ساختمان جهاد دانشگاهی استان کردستان در سنندج گفت: جهاد دانشگاهی در چهار زمینه فرهنگی، پژوهشی فناوری و آموزشی و تجاری سازی فناوری و کمک به اشتغال فعالیت می کند.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهشی از توانایی تولید علم و تجاری سازی و تبدیل تحقیقات علمی به فناوری برخوردار است و در این زمینه تحقیقات ارزنده ای انجام داده است.
رییس جهاد دانشگاهی کشور به فعالیت های ارزنده جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی بویژه سلول درمانی، نازایی و درمان سرطان سینه اشاره کرد و گفت: راه اندازی رشته کارشناسی ارشد و دکتری در این مرکز دانشگاهی مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است.
طیبیی افزود: جهاد دانشگاهی در حوزه کشاورزی، تولید گیاهان دارویی و در زمینه نفت، گاز و پتروشیمی هم اقدامات قابل توجهی انجام داده است.
وی اظهار کرد: تولید فناوری روز جامعه و تحولات آینده علم و فناوری در حوزه پزشکی مورد توجه ماست.
وی اظهارکرد: جهاد دانشگاهی درصدد است در حوزه اشتغال دانشجویان را به سمت کارآفرینی هدایت کند.
رییس جهاد دانشگاهی کشور گفت: جهاد دانشگاهی باید متناسب با نیازهای ملی و قابل اندازه گیری حرکت کند.
او از تدوین سند نقش و جایگاه جهاد دانشگاهی در تولید علمی کشور خبر داد و گفت: این مرکز در راستای توسعه فعالیت های خود نیازمند حمایت و همکاری ادارات استان است.
طیبی افزود: 20 درصد بودجه جهاد دانشگاهی از منابع دولتی و 80 درصد بودجه از محل تجاری سازی فعالیت های آموزشی تامین می شود.
**بخشی از افتخارات علمی کشور مرهون فعالیت های جهاد دانشگاهی است
استاندار کردستان نیز در این نشست بخش عمده ای از افتخارات علمی کشور را مرهون فعالیت های جهاد دانشگاهی و نهادهای وابسته به آن دانست.
عبدالمحمد زاهدی با اشاره به اینکه زمانی که نظام سیاسی یک کشور تغییر می کند ساختار عقیدتی، فرهنگی و فکری نظام نیز متحول می شود گفت: همزمان با تغییر نظام سیاسی در کشور جهاد دانشگاهی با هدف انقلابی و اسلامی تاسیس شد.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یکی از نهادهایی است که بر اساس اهداف نظام جمهوری اسلامی تاسیس شده است گفت: این مرکز دانشگاهی در حوزه های علمی، آموزشی، پژوهشی، رسانه ای و فرهنگی فعالیت می کند.
او بر بهره گیری مطلوب دستگاه های اجرایی استان از ظرفیت های جهاد دانشگاهی تاکید کرد و گفت: نیروی انسانی مستعد استان از پتانسیل های ارزشمندی است که جهاد دانشگاهی می تواند به نحو مطلوبی از آن بهره گیرد.
زاهدی با بیان اینکه استان کردستان از ظرفیت و پتانسیل های خوبی در حوزه کشاورزی برخوردار است گفت: این استان در زمینه تولید گیاهان دارویی از ظرفیت مطلوبی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه کمبود منابع آب و مصرف غیر علمی آن مشکل جدی برای استان کردستان ایجاد کرده است گفت: هم اکنون استان کردستان در بخش کشاورزری با چالش عمده ای در حوزه آب مواجه است.
ساختمان جهاد دانشگاهی استان کردستان در زمینی به مساحت هزار و 370 متر در پنج طبقه و با هزینه ای حدود 900 میلیون تومان احداث و راه اندازی شده است.
44 مرکز علمی کاربردی، دو مرکز دانشگاهی و 7 موسسه آموزشی،دو پارک علم و فناوری و 19 مرکز رشد در سطح کشور زیر نظر جهاد دانشگاهی فعالیت می کنند.ک/2
1904/7352
24/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]