تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز كليد همه خوبی هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860510394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تابش: اجرایی شدن سند ملی سلامت سالمندان در شرایط فعلی ضروی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تابش: اجرایی شدن سند ملی سلامت سالمندان در شرایط فعلی ضروی است یزد - ایرنا - نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی تنظیم و اجرایی شدن سند ملی سلامت سالمندان در شرایط فعلی را ضروی دانست.


به گزارش روز پنجشنبه دفتر این نماینده، محمد رضا تایش در جلسه ای به منظور راه اندازی مرکز تحقیقات و کلینیک طب سالمندی اردکان افزود: پدیده سالمندی یک فرآیند زیستی و امری اجتناب ناپذیر و غیرقابل توقف است. وی گفت: طبق آمار سازمان ملل ، جمعیت 5 درصدی فعلی سالمندان جهان تا سال 2050 به 4/8 درصد یعنی حدود یک میلیارد نفرخواهد رسید ایران نیز به دلایل مختلف از جمله ارتقای سطح بهداشت و درمان و افزایش سن امید به زندگی و روند کاهش موالید در سالهای اخیر، از این امر مستثنی نبوده و مسئولان امر باید خود را برای مدیریت موج سالمندی در آینده آماده کنند.
تابش اضافه نمود: بنا به اعلام مرکز آمار، 2/8 درصد جمعیت فعلی ایران سالمند و با توجه به پیش بینی این مرکز تا سال 1425، این میزان به 22 درصد یعنی قریب به 25 میلیون سالمند خواهد بود که ضرورت دارد از هم اکنون خود را برای مقابله با این پدیده مهیا کنیم.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ضمن تاکید بر ضرورت توجه به آموزه های دینی و فرهنگی خانواده ها برای تکریم سالمندان و اهتمام ویژه به بنیانهای مذهبی و فرهنگی در این خصوص عنوان داشت: پدیده پنهان سالمندی یکی از چالشهای اصلی نظام بهداشت و درمان و تامین اجتماعی است اما باید قبل از تبدیل آن به یک بحران چاره جویی کرد.
نماینده مردم اردکان اظهار داشت: تنظیم و اجرایی شدن سند ملی سلامت سالمندان در شرایط فعلی یک ضرورت است تا بر اساس آن نسبت به حفظ منزلت این قشر و حل مسائل مربوط به سلامت جسمی و روانی سالمندان، نحوه مراقبت از آنها، شیوه های خودمراقبتی، چگونگی اقدامات و حمایت خانواده ها،مشارکت خیرین در این امر و نظایر آن برنامه ریزی و اقدام نمود.
عضو هیات امنای دانشگاه علم و صنعت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه می بایست مرکز تحقیقات و کلینیک طب سالمندی اردکان بسیار زودتر کار خود را آغاز می کرد گفت: متاسفانه این امر در پیچ و خم امور اداری بین سازمانها و وزارتخانه ها، مغفول ماند که ضرورت دارد با توجه به ابراز تمایل مسئولان ذیربط وزاتخانه و سازمان بهزیستی، این مسئله مورد پیگیری جدی تر قرار گیرد تا به کمک مسئولان استان و شهرستان و خیرین ،بیش از این شاهد تاخیر در راه اندازی این مرکز تحقیقاتی نباشیم.
در این جلسه همچنین نماینده مردم اردکان با حمیدرضا خرم خورشید رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی کشور تلفنی مذاکره نمود و مقرر شد ظرف شش ماه آینده این دانشگاه نسبت به تصویب چارت سازمانی مربوطه اقدام تا مقدمات جذب اعضای هیات علمی و دانشجوی این مرکز مهیا شود.
همچنین در این جلسه که مدیرکل بهزیستی استان، فرماندار ، شهردار، هیات امنای موسسه خیریه مجد نیز حضور داشتند مقرر شد با اعتبار تخصیص یافته در بدو امر یکی از مراکز تحت مدیریت بهزیستی، تعمیر و تجهیز گردد و بزودی نیز جلسه نهایی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار گردد.
مرکز تحقیقات سالمندی جنوب شرق کشور واقع در اردکان شامل سه واحد سرای سالمندان، تحقیقات سالمندی و کلینیک طب سالمندان است که سال گذشته فاز اول آن شامل سرای سالمندان راه اندازی شد و با پیگیری های انجام شده بزودی ، فاز دوم و سوم این مرکز نیز آغاز بکار می کند.ک/2
6197/7544



24/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن