واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس کشور در زنجان: حاشیه شهرها نیازمند فضاهای آموزشی است خبرگزاری پانا: معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: مشکل شهرهای بزرگ به لحاظ کمبود فضاهای آموزشی بیشتر از روستاها است که این امر به دلیل مهاجرت بی رویه به شهرها می باشد.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۴ ارديبهشت ساعت 10:13
به گزارش خبرگزاری پانا، سیدباقر مسلمی در حاشیه هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان زنجان در جمع خبرنگاران افزود: هم اکنون مشکل فضاهای آموزشی در کشور برخوردار نبودن این فضاها از استانداردهای لازم است که این به معنی عدم رعایت اصول فنی استاندارد در زمان ساخت آنها نیست. وی یادآورشد: با توجه به پیشرفت علم و ارتقای استاندارد در ساختمان سازی، آیین نامه فنی تجدید نظر می شود و فضاهای آموزشی که از قبل ساخته شده اند مطابق با این آیین نامه نیستند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: سال 85 بودجه ای در مجلس شورای اسلامی در خصوص تجدید نظر آیین نامه فنی فضاهای آموزشی اختصاص داده شد.
مسلمی ادامه داد: چند سال اخیر 70 درصد از فضاهای آموزشی نیازمند تخریب و بازسازی بود که تاکنون 50 درصد از این فضاها بازسازی شده است و ادامه این فعالیت ها نیازمند تامین اعتبار است.
وی از کمبود فضاهای آموزشی در کشور خبرداد و افزود: هم اکنون 10 درصد از مدارس دو نوبته اداره می شود که باید با توسعه فضاهای آموزشی عدالت آموزشی انجام و همه مدارس تک شیفته شوند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: متاسفانه تراکم بالایی در کلاس ها وجود دارد که با رعایت استانداردهای لازم از میزان این تراکم کاهش کاسته خواهد شد.
مسلمی تاکید کرد: محدودیت اعتبارات دولتی جوابگوی توسعه فضاهای آموزشی نیست و خیرین مدرسه ساز در کنار دولت نسبت به امر توسعه این فضاها کمک می کنند.
وی از وجود 25 هزار خیر داخلی و خارجی در سطح کشور خبرداد و خاطرنشان کرد: از این تعداد یک هزار خیر در خارج از کشور هستند که در امر مقدس مدرسه سازی دولت را یاری می کنند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: اکثر خیرین در کشورهای امارات، ترکیه، تاجیکستان و دیگر کشورها هستند.
مسلمی تعداد خیرین خانم در امر مقدس و ماندگار مدرسه سازی را 4200 نفر بیان کرد.
وی تاکید کرد: هم اکنون در مدارس کشور هیج سیستم گرمایشی بدون استاندارد و بخاری های چکه ای وجود ندارد.
مسلمی با بیان اینکه از سال 92 تاکنون 50 هزار کلاس درس مجهز به سیستم گرمایشی تابشی شده اند، یادآورشد: 420 میلیارد تومان در خصوص تجهیز هنرستان ها و اصلاح سیستم گرمایشی پیش بینی شده است.
وی اظهارکرد: از این مبلغ 320 میلیارد ریال برای اصلاح سیستم گرمایشی و 100 میلیارد تومان هم برای تجهیز هنرستان ها هزینه خواهد شد.
در پایان این مراسم از خیرین استان زنجان و "علی دایی" به عنوان خیر کشوری تجلیل شد و نشان وجدان هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان زنجان و یک گلدان نهال ارس که نماد پایداری و استقامت است از طرف اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان به این قهرمان ورزش کشور که در این مراسم حضور داشت اهدا شد. /طوماری/ انتهای پیام/
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]