واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
جاش ارنست: دیپلماسی با ایران یکی از محورهای نشست کمپ دیوید است
سخنگوی کاخ سفید گفت جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای و پیشبرد دیپلماسی با این کشور، بخشی از مذاکرات آتی در کمپ دیوید خواهد بود.
به گزارش سرویس بینالملل باشگاه خبرنگاران، جاش ارنست -- سخنگوی کاخ سفید -- در آستانه برگزاری نشست کمپ دیوید گفت: هدف اصلی از نشست با اعضای شورای همکاری خلیج فارس تعمیق و نوسازی همکاری امنیتی میان آمریکا و شرکای ما در این شورا است. این خود بازخوردها و تعابیر مختلفی دارد. به طور قطع این تعمیق همکاری به معنی گفتگو درباره افزایش همکاریهای نظامی و اطلاعاتی با این کشورها -- شامل حمایت های آمریکا از آنها و نیز کمکهایی که این کشور ها می توانند به آمریکا ارائه کنند -- خواهد بود. این کمک ها شامل گفتگوها درباره تجهیزات نظامی و گامهایی است که آمریکا می تواند در جهت ارائه تجهیزات یا برنامه های آموزش نظامی بردارد.
وی ادامه داد: با این حال مشخص است این کشورها نگرانی هایی درباره امنیت منطقه دارند. آمریکا نیز درباره بی ثباتی در این منطقه نگرانی دارد. بنابراین درباره گفتگو در زمینه منافع امنیتی مشترک می طلبد اوضاع در یمن، عراق، سوریه و نیز طرح های آمریکا برای تضعیف و نابودی داعش بررسی شود. این بخش مهمی از مناسبات ما با آنها است. جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای بخش مهمی از ثبات منطقه است و اینکه رییس جمهور آمریکا چه دیدگاهی درباره جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای از طریق دیپلماسی دارد، بخشی از این مذاکرات خواهد بود. این مسئله به طور قطع به نفع امنیت ملی آمریکا است. همچنین باید باور کنیم این به نفع شرکای ما در شورای همکاری خلیج فارس نیز هست.
ارنست در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره دیدار کری و پوتین گفت: آنچه کری وزیر خارجه آمریکا کاملا صریح به مسئولان بلندپایه روسیه منتقل کرد عزم جامعه بین المللی درباره این مسئله بود که روسیه باید به تعهدات خود در چارچوب توافقنامه های مینسک پایبند باشد و باید از نفوذ خود بر جدایی طلبان در شرق اوکراین استفاده کند و از آنها بخواهد که به مفاد توافقنامهه مینسک پایبند باشد. ما شاهد آن بوده ایم که روسیه حاکمیت اوکراین را بارها نقض کرده است و کری این پیام را صریحا به مسئولان روسیه اعلام کرد که ما هنوز انتظار داریم این هنجارهای اساسی بین المللی را به رسمیت بشناسد و علاوه بر پایبندی به توافق مینسک از تلاش ها برای دستیابی به توافق سیاسی حمایت کند.
انتهای پیام /
اخبار مرتبط
راتکه: باید درباره بار کشتی های ایرانی اطمینان حاصل کنیم
آیا اوباما با عربستان اختلاف جدی پیدا کرده است؟
غیبت بسیاری از سران عرب خلیج فارس در واشینگتن؛ نشانهی اعتراض
تلاش اوباما برای جلب اعتماد متحدان دیرین آمریکا در خاورمیانه بینتیجه ماند
احتمال سفر کارشناسان تسليحاتی آمريکا به خليجفارس
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]