واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
برخورد با رفتار خودسرانه در مراسم ارتحال امام
حیسنعلی امیری با تاکید بر عزم مسئولان در تامین امنیت کامل مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) اعلام کرد که از انجام هرگونه رفتار خودسرانه در مراسم ارتحال جلوگیری خواهد شد.
پایگاه آستان مقدس امام خمینی(ره): حیسنعلی امیری با تاکید بر عزم مسئولان در تامین امنیت کامل مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) اعلام کرد که از انجام هرگونه رفتار خودسرانه در مراسم ارتحال جلوگیری خواهد شد.
قائم مقام وزیر کشور اظهار کرد: وزارت کشور دو نوع برنامه برای برگزاری باشکوهتر مراسم ارتحال حضرت امام دارد. یک سری از آنها برای استانهاست که در استانداری ها انجام می گیرد و به آن ها ابلاغ شده و افزون بر آن موجبات ورود زائرین به حرم امام را فراهم کنند که این کار در استانها انجام می پذیرد. بحث دوم تامین امنیت و ترافیک برگزاری مراسم است. که این برنامه هم در ستاد وزارتخانه و مرکز انجام می گیرد و توسط معاونت های مختلف وزارت کشور، معاونت امنیتی، معاونت اجتماعی، مدیریت بحران و معاونت عمرانی انجام می گیرد.»
جلوگیری از انجام رفتارهای خودسرانه در مراسم سالگرد ارتحال امام
امیری درباره تمهیدات وزارت کشور برای برخورد با رفتارهای احتمالی خودسرانه در مراسم ارتحال حضرت امام(ره) نیز گفت: «این مربوط به بخش های اطلاعاتی است و باید از مسئول وزارت اطلاعات در این زمینه سوال شود که ببینید چه برنامه های پنهانی برای پیشگیری از احیانا مسائلی از این دست برنامه ریزی کرده است اما آنچه که مربوط به وزارت کشور است و در شورای امنیت کشور مورد بحث قرار گرفته که این شورا مصوباتی دارد از جمله برقراری خیلی خوب امنیت برگزاری مراسم و جلوگیری از هرگونه رفتار خودسرانه که موجب رنجش شود، می باشد.»
فراهم کردن بسترهای لازم جهت ورود جریانات اصلاح طلب، اصولگرا و اعتدال گرا به انتخابات
وی همچنین در خصوص انتخابات مجلس در اسفند سال جاری نیز گفت: « از جهت وزارت کشور، آنچه مهم است برگزاری یک انتخابات پرشور و پرشکوه است. همه سلیقه های سیاسی از هر گروه و جریان سیاسی که در داخل نظام تعریف می شوند، اصلاح طلب، اصولگرا و اعتدال گرا از نظر ما محترم اند و دارای حقوق برابر. وزارت کشور بسترهای لازم را برای ورود تمام گروه هایی که در داخل نظام تعریف می شوند فراهم می کند و امیدواریم نتیجه انتخابات امسال هم در مجلس خبرگان و هم مجلس شورای اسلامی، افزایش اتحاد و انسجام ملی و مصالح ملی باشد.»
شرایط تغییر استانداران
امیری در ادامه در خصوص تغییر استانداران گفت: جابه جایی استانداران یک فرآیندی دارد. استاندار عالی ترین مقام دولت در استان است و برای تغییر در استانداران نیز شرط لازم و هم شرط کافی وجود دارد و استانداری که منصوب می شود از سوی هیئت وزرا رای می گیرد. وزارت کشور به صورت مرتب و مستمر در حال ارزیابی استانداران است و اگر زمانی استانداری شرایط دولت یا احیانا نظرات دولت را نتواند تامین کند، ممکن است در ارزیابی ها دولت به این نتیجه برسد که او را تغییر دهد.»
تمامی افراد منصوب دولت در سراسر کشور باید به گفتمان رئیس جمهور اعتقاد داشته باشند
قائم مقام وزیر کشور در پایان در رابطه با این ادعا که 70 درصد مدیران دولت قبل در استان ها هنوز بر مسند امور هستند اظهار کرد: «باید از بخشهای مختلف دولتی سوال کرد. آنچه که مربوط به وزارت کشور است باید گفت کسانی که در مسندهای سیاسی مثل استانداری، فرمانداری و بخشداری منصوب می شوند حتما باید در گفتمان دولت تعریف شوند و به برنامه های دولت معتقد باشند و نه تنها در حد تکلیف اداری بلکه باید به گفتمان دکتر روحانی نیز اعتقاد داشته باشند.»
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 185]