واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد
لزوم توجه به یادگیری کیفی به جای یادگیری حافظه محور
مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان گفت: آموزش و پرورش مصمم است، یادگیری عمیق، کیفی و مطلوب را جایگزین یادگیری حافظه محور و سطحی کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، گودرز کریمیفر عصر امروز در همایش تجلیل از دانشآموزان برتر شهرستان بروجرد اظهار کرد: کشف استعداد دانشآموزان مقاطع مختلف از سیاستهای مهم آموزش و پرورش لرستان است.
وی با اشاره به سرفصل مهمترین برنامههای آموزش و پرورش استان لرستان عنوان کرد: تقویت پژوهش سراهای دانشآموزی یکی از برنامههای آموزش و پرورش لرستان است، چراکه تنها با بهرهگیری از این اماکن آموزشی میتوان خروجی دانشآموزان را در کسب رتبههای تک رقمی در کنکور و ارتقاء معدل نهایی افزایش داد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان با اشاره به لزوم توجه به آزمونهای پیشرفت تحصیلی در سه مقطع تحصیلی افزود: برگزاری آزمونهای تخصصی از مدیران مدارس به منظور تقویت مهارتهای علمی در مدیران، برگزاری آزمون در بین مدیران مدارس از بسته اجرایی آموزش و پرورش و برگزاری کیفی دورههای ضمن خدمت به منظور آشنایی معلمان با شیوههای نوین آموزشی از دیگر برنامههای آموزشی مدیریت آموزش و پرورش لرستان است.
کریمیفر با تاکید بر ضرورت نظارت کیفی بر کلاسهای فوق برنامه خاطرنشان کرد: استفاده از تجارب دیگران در آموزش و پروش میتواند شاخصهای این نهاد را بالا ببرد، چرا که تجربه فرزند اندیشه و اندشه زاییده عمل است.
وی با تاکید بر لزوم جایگزین کردن عمل گرایی به جای شعارگرایی در آموزش و پرورش اضافه کرد: آموزش و پرورش جعبه سیاه جامعه است، چرا که اساس آموزش و پرورش ساختن انسان است و معلم پرورنده روح و روان آدمی است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان ارتقاء کیفیت آموزشی در مدارس را مهمترین سیاست جدی آموزش و پروش استان لرستان دانست و افزود: اساسیترین عامل برای تحقق اهداف آموزشی استفاده از معلمان خوب در این زمینه است، چراکه یک معلم خوب میتواند دانشآموزانی خلاق، کنجکاو، پرسشگر، خود باور و خدا باور تربیت کند.
کریمیفر خلاقیت را یک استعداد و مهارت قابل یادگیری دانست و اضافه کرد: معلم خلاق دانشآموزانی خلاق تربیت میکند و مدیران با ایده دانشآموزانی نخبه را میپرورانند.
وی اندیشه خوب را ضامن موفقیت معلمان دانست و ادامه داد: در آموزش و پرورش معلمی موفق است که هم خوب بیندیشد و هم اندیشه خوب را پرورش دهد، چرا که مهمترین عنصر در سند تحول بنیادی آموزش و پرورش، اندیشه بارور معلم و دانشآموز است.
این مسئول با برشمردن مهمترین عناصر آموزشی در آموزش و پرورش برای تقویت مدیریت سطوح مختلف عنوان کرد: اراده، امید، پشتکار در کنار تجربه، محبوبیت و مهارتهای علمی مهمترین عناصر تاثیر گذار در امر آموزش است.
انتهای پیام/2304/س40
94/02/23 - 15:36
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 276]