واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۴:۳۸ب.ظ)
معاون خدمات شهري شهرداري تهران خبر داد: همکاري شهرداري تهران با وزارت جهادکشاورزي درخصوص سفيدبالک ها موج - معاون خدمات شهري شهرداري تهران درباره همکاري و تعامل با مسئولان و کارشناسان وزارت جهاد کشاورزي گفت: طبق آخرين آمار و با اتخاذ راهکارهاي پيشگيري با کاهش حجم عسلک ها در فضاي سبز روبرو هستيم.
به گزارش خبرگزاري موج، مجتبي عبداللهي با اشاره به فصل هجوم سفيد بالک ها در پايتخت افزود: به همين منظور از ابتداي سال جاري کميته اي در ارتباط با موضوع رسيدگي به آفات سفيد بالک ها تشکيل شده که تاکنون جلسات زيادي در اين باره نيز برگزار شده است.
وي درباره همکاري و تعامل با مسئولان و کارشناسان وزارت جهاد کشاورزي خاطرنشان کرد: در بحث آفات و نباتات با سازمان هاي مربوطه کميته اي تشکيل شده تا بررسي هاي لازم انجام شود تا کارشناسان روش ها و راهکارها و راه حل هاي مقابله و مبارزه با آفات سفيد بالک (عسلک) ها را به ما ارايه دهند.
معاون خدمات شهري شهرداري تهران درخصوص اينکه شهرداري تهران شايد از نظر قانوني مسئوليتي در اين رابطه نداشته باشد، گفت: دستگاه هاي مربوطه اين موضوع را بايد پيگيري کنند اما شهرداري در اين مساله پيش بيني و پيشگيري کرده تا با مطالعه در اين موضوع ببينم، روش هاي مبارزه و جلوگيري از افزايش اين حشرات چيست.
وي درخصوص آبشويي و نصب برچسب هاي زرد رنگ پيرامون درختان که از راه هاي مبارزه با عسلک هستند، يادآور شد: آبشويي را قبل از افزايش اين حشرات آغاز شده است تا از زياد شدن اينها جلوگيري کنيم. به همين منظور ظرف 2 هفته آينده مسئولان و کارشناسان مربوطه در اين زمينه روش هاي مبارزه با اين آفت را در اختيار ما قرار مي دهند.
عبداللهي با تاکيد بر اينکه کميته اي براي دستيابي به راهکارهاي اساسي، علمي و ميداني تشکيل شده است، ادامه داد: اين کميته به صورت علمي راهکار ها را بررسي مي کند تا علل و عوامل ريشه اي به وجود آمدن اين حشره پيدا شود و اينکه عسلک ها چه تاثيراتي بر روي گياهان خواهند گذاشت.
وي با اشاره به اينکه سازمان بوستان ها و فضاي سبز شهر تهران با برگزاري کلاس هاي آموزشي در مناطق 22گانه به اطلاع رساني و آگاه سازي شهروندان در خصوص اين حشره پرداخته است، يادآور شد: معدوم کردن سرشاخه هاي درختان، تجهيز درختان به رول هاي زرد رنگ و آبشويي با استفاده از ترکيبات گياهي براي توزيع در مناطق، نصب بنر، استفاده از ظرفيت NGO ها، توزيع تراکت و بروشورهاي آموزشي، ارسال پيام هاي آموزشي از طريق ايميل و اس ام اس به صورت هفتگي و جمع آوري اطلاعات و رصد هفتگي در مناطق 22گانه از جمله اين امکانات است.
معاون شهردار تهران با تاکيد بر اينکه طبق آخرين آمار و اطلاعات و با اتخاذ راهکارهاي پيشگيري و مقابله اي با کاهش حجم آنها در محيط زيست و فضاي سبز روبرو هستيم، گفت: در حال حاضر وضعيت مطلوب است و جاي نگراني در اين خصوص نيست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]