واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
طلاق عروس و داماد سالخورده در کمتر از 2 روز
عروس و داماد سالخورده که تنها دو روز از ازدواجشان گذشته بود، از هم طلاق گرفتند.
روز نو : عروس و داماد سالخورده که تنها دو روز از ازدواجشان گذشته بود، از هم طلاق گرفتند.
به گزارش روز نو، اوايل ارديبهشت ماه سالجاري بودکه پدربزرگ و مادربزرگ راهي دادگاه خانواده ونک شدند تا به ازدواج دو روزهشان پايان دهند. مرد 75 ساله وقتي روبهروي «عموزادي» قاضي شعبه 268 دادگاه ونک ايستاد، با تأسف سري تکان داد و گفت: چند سال پيش همسرم را از دست دادم و تنها شدم. به پيشنهاد آشنايان تصميم گرفتم ازدواج کنم تا همدم و همراهي در اين سن و سال داشته باشم. وقتي با «اکرم» آشنا شدم، او هم پذيرفت که در کنار هم زندگي خوبي را شروع کنيم و همدم تنهايي يکديگر باشيم، سريع مراسم عقد را برگزار کرديم و اکرم به خانهام آمد.
از اينکه بار ديگر چراغ خانهام روشن شده بود، خوشحال بودم اما اين خوشي دو روز بيشتر دوام نداشت تا اينکه اکرم به بهانه ديدن فرزندانش از خانه رفت و مدت 20 روز را پيش آنها ماند.
اين مرد سالخورده با صدايي لرزان ادامه داد: در اين مدت هرچه به اکرم زنگ ميزدم تا به خانهاش برگردد، گوشش بدهکار نبود و ميگفت ميخواهد بيشتر وقتش را در کنار دختر و پسرهايش باشد. من به او گفته بودم که تنهايي را دوست ندارم اما او از همان ابتدا من را تنها گذاشت و رفت.
عروس خانم 65 ساله هم به قاضي گفت: من به بچههايم بشدت علاقهمندم و وابسته آنها هستم. شرايط هم به گونهاي نيست که بتوانيم با هم زندگي کنيم. بعد از ازدواجمان دلم طاقت دوري بچههايم را نياورد و به همين خاطر به خانهشان رفتم. شوهرم هم از اين موضوع گلايه ميکرد و ميگفت ماهي يکبار حق ديدن آنها را دارم، ولي من ازدواج نکردهام که آزاديام را از دست بدهم و کمترين حقم ديدن فرزندانم است که نميخواهم آن را از دست بدهم. به همين خاطر و با وجود اختلافنظرهاي زياد تصميم گرفتيم به صورت توافقي از هم جدا شويم تا هر کدام زندگي مستقل خودمان را داشته باشيم.
قاضي حسن عموزادي با شنيدن اظهارات اين تازهعروس و داماد سالخورده به دليل عدم سازش، حکم طلاق را صادر کرد.
بنابر اين گزارش، در ازاي طلاق توافقي، زن 65 ساله هم حقوق قانوني از جمله مهريه 25 سکه تمام بهار آزادي و اجرتالمثل را به همسرش بخشيد و به اين سناريوي غمانگيز پايان داد.
حسن عموزادي، قاضي شعبه 268 دادگاه ونک در رابطه با اين پرونده گفت: متأسفانه گاهي ازدواجهاي مجدد خصوصاً در سنين پيري برعکس اينکه تداوم داشته باشد، به دليل حساس شدن افراد خيلي سريع به فروپاشي ميانجامد، چرا که در اين سن زن و مرد بيشتر از هم توقع دارند و ميخواهند که همه وقت خود را در کنار هم بگذرانند اما فرزندان اين افراد گاهي به دليل علاقه زياد نميتوانند اين موضوع را بپذيرند و پدر يا مادرشان را در کنار فرد غريبه ديگري ببينند و همين عاملي براي ساز مخالف و ناسازگاري زن و مرد ميشود. در حالي که در اين شرايط خود فرزندان نيز ميتوانند برخوردي کنند تا پدر و مادرشان از زندگي مجدد خود احساس رضايت کرده و با تنها نگذاشتنشان به آنها روحيه دهند و از اينکه سالهاي پاياني را به تنهايي سپري نميکنند، خوشحال باشند که والدينشان يک همدم و همصحبت دارند و ميتوانند در کنار يکديگر زندگي را ادامه دهند. در اين صورت هم فرزندان آرامش خواهند داشت و هم زن و مردي که با اميد و آرزو بار ديگر قدم در اين راه گذاشتهاند، زندگي اميدوارکنندهتري را خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]