واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه سرپل ذهاب: فاصله گرفتن از شهدا ما را از ارزش ها و اعتقادات دینی دور می کند قصرشیرین - ایرنا - امام جمعه قصرشیرین گفت: فاصله گرفتن از شهدا ما را از ارزش ها و اعتقادت دینی دور می کند و این بزرگترین تهدید برای جامعه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام مجید صفدری روز چهارشنبه در جریان بازدید از خانواده های معظم شهدای سرپل ذهاب افزود: یکی از برنامه های مهمی که همواره باید همیشه در راس کارهایمان باشد سرکشی و عیادت از خانواده های معظم و معزز شهدا و جانبازان است.
وی اظهار کرد: دیدار با خانواده شهدا در حقیقت تجدید میثاق با مادران و پدرانی است که روزی فرزندان خود را با رضایت کامل و برای حفظ امنیت امروز کشور، رهسپار جبهه های دفاع کردند.
حجت الاسلام صفدری گفت: دیدار با خانواده شهدا انرژی مضاعفی در انجام وظایف محوله به مسوولان می دهد و مسوولان در مقابل ایثار، مقاومت و از خودگذشتگی خانواده های شهدای گرانقدر همواره شرمنده هستند.
معاون فرماندار سرپل ذهاب نیز گفت: خانواده شهدا امید جامعه مردم و مسوولان هستند.
اردشیر حیدری افزود: دعای خیر خانواده های شهدا همواره بدرقه راه مسوولان در انجام مسوولیت ها است که توفیق روز افزون را به همراه دارد.
وی با تاکید بر اینکه آنچه که ما الان داریم مدیون رشادت ها و جانفشانی های شهیدان و ایثارگران است اضافه کرد: وابستگی به تعلقات دنیوی و مادی وجه تمایز ما با شهداست چرا که شهدا با گذشتن از جان و مال و نثار خون پاک خود عزت و سرافرازی را برای نطام اسلامی به ارمغان آوردند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران سرپل ذهاب نیز در سخنانی زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی را یکی از مهمترین وظیفه مسوولان دانست.
سلمان حسن پور افزود: خانواده شهدا افتخار جامعه هستند و جایگاه این بزرگواران باید در جامعه حفظ شود.
وی صبر و استقامت خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران را ستودنی خواند و افزود: همواره باید پیروی از تفکر شهیدان را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
حسن پور با بیان اینکه شهرستان سرپل ذهاب شهدای والامقام بسیاری تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است اظهار داشت: خانواده شهدا با دلی سرشار از ایمان و خشنودی از شهادت فرزندان خود به جامعه ما آبرو و اعتبار بخشیدند.
سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه بیش از85 هزار نفر جمعیت دارد که در دوران هشت سال دفاع مقدس 803 شهید، 163 آزاده و840 جانباز تقدیم انقلاب کرده است.ک/3
7079/3012/7399
23/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]