محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832069151
تصميمگيري درباره متن توافقنامه با هماهنگي قواي سهگانه ضرورت دارد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۱:۱۸ق.ظ)
دکتر لاريجاني در نطق پيش از دستور: تصميمگيري درباره متن توافقنامه با هماهنگي قواي سهگانه ضرورت دارد موج - رئيس قوه مقننه گفت: از نظر جمهوري اسلامي چارچوب مذاکرات روشن شده است و اينگونه مانورهاي ناشيانه کمترين تاثيري در سرنوشت مذاکرات نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از مجلس شوراي اسلامي، دکتر علي لاريجاني در نشست علني امروز (چهارشنبه 23 ارديبهشت) مجلس شوراي اسلامي در نطق پيش از دستور خود ضمن تسليت به مناسبت شهادت حضرت امام موسي کاظم (ع) و تبريک بعثت پيامبر رحمت و عزت رسولالله محمدمصطفي (ص) گفت: مبعث که تحقيقا بزرگترين روز در تاريخ بشريت است را به همکاران گرامي و مسلمانان تبريک و تهنيت عرض ميکنم.
رئيس مجلس شوراي اسلامي تاکيد کرد: شايد بتوان دو هدف را در حقيقت بعثت برجسته نمود؛ يک ايجاد تحولي دروني و روحاني در انسان و قرار گرفتن انسان در مسير انسان کامل، اين قدم پايهاي مهم براي همه اهداف ديگر پيامبر (ص) محسوب ميشد تا انسان جايگاه خليفهالله را بازيابد و آن جز با تزکيه و توحيد خالص تحقق نمييابد؛ زيرا خداوند فرمود: هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَکِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ؛ و هدف دوم ايجاد مدينه فاضله براساس اقامه قسط و عدل است که جامعه سالم و عادله نيز کمک کننده براي رشد روحاني انسان ميباشد و از آن جهت که انسان موجودي اجتماعي است، تحقق ويژگيهاي کمال انساني جز در ساحت يک جامعه سالم و عادله محقق نميگردد و عزت واقعي و کرامت حقيقي براي انسان در چنين مسيري است که بعثت نبوي آن را نشان داده است.
وي افزود: امام علي (ع) در بيان زيباي خود چنين ميفرمايد: فان الله جعل محمد صليالله عليه و آله وسلم علم لساعه و مبشرا للجنه منظرا للعقوبه؛ خداوند، محمد (ص) را نشانه قيامت قرار داد و مژده دهنده بهشت و ترساننده از عقوبت. لذا ملاحظه ميکنيد که دروس متنوع مدرسه نبوي هر کدام از هر وجهي جهت کرامت انسان و زندگي عزتمندانه اوست. اگر روح بعثت توحيد خالص است از آن رو است که انسان جز تکيه زدن بر مبدأ خلقت و کمال مطلق به استغنا نميرسد.
دکتر لاريجاني تصريح کرد: اگر جهاد را پيامبر رکن ايمان قرار داد به نحوي که فرمود اگر کسي حداقل در قلب خود حب به جهاد نداشته باشد و از دنيا برود، مثل منافق از دنيا رفته است، از آن رو که بدون روحيه جهادي هر آدمي بصيرت نمييابد و عزت پيدا نميکند و جامعهاي هم که لباس جهاد نپوشد به خواري مبتلا ميگردد. پيامبر (ص) فرمود "هر کس جهاد را واگذارد خداوند جامه خواري بر جان او ميپوشاند و زندگي او را دستخوش فقر ميگرداند و دينش را از بين ميبرد. خداوند عزت و اقتدار امت مرا در ثمهاي اسبهاي جنگيشان و نوک نيزههايشان قرار داده است."
رئيس نهاد قانونگذاري کشورمان گفت: اگر پيامبر بر وحدت امت اسلامي تاکيد داشت و همه مسلمانان را چون دانههاي شانه همسرنوشت توصيف مينمود، حتي فرمود با پرواترين مردم کسي است که جدالگري را گرچه و برحق باشد، رها کند، از آن جهت است که عزت مسلمانان در گرو وحدت آنان است، کرامت آنان در همگرايي آنان محقق ميشود، شايد کمتر واژهاي به اندازه احترام مسلمانان به يکديگر و رعايت حقوق آنان در ادبيات اسلامي ما مورد تاکيد قرار گرفته باشد.
وي ادامه داد: امام باقر(ع) نقلي از حديث قدسي دارد که هنگامي که پيامبر اکرم(ص) را به آسمان بردند، به خداوند عرض کرد پروردگارا؛ حال مومن و جايگاه او نزد تو چگونه است؟ خداوند فرمود: اي محمد کسي که به دوستدار من اهانت کند آشکارا به جنگ من آمده است. حرمت يک مسلمان در مکتب نبوي تا حدي است که اهانت به مسلمان در حد جنگ با خدا محاسبه ميگردد؛ چرا که تحقير يک مسلمان، شکستن عزت و کرامت اوست، اين موضع آنقدر اهميت دارد که حتي شکستهشدن عزت مومن در مقابل والي بر حق نيز به نقد کشيده شده است.
دکتر لاريجاني ادامه داد: حضرت علي(ع) در جنگ صفين در خطابه اي درباره حقوق والي بر ملت و ملت بر والي ايراد فرمود که در آن در مورد عزت نفس و کرامت ملت اينگونه مي فرمايد: آنگونه که با زمامداران ستمگر سخن مي گوييد با من سخن نگوييد و آنچنان که در پيشگاه حکام خشمگين و جبار خود را جمع و جور مي کنيد در حضور من نباشيد و به طور تصنعي منافقانه با من رفتار ننماييد و هرگز گمان نبريد در مورد حقي که به من پيشنهاد کرده ايد کندي ورزم و نه اينکه خيال کنيد من در پي بزرگ ساختن خويشم زيرا کسي که شنيدن حق و يا عرضه داشتن عدالت به او برايش مشکل باشد، عمل به آن براي او مشکل تر است.
رئيس قوه مقننه همچنين تصريح کرد: منطق بعثت اين گونه است و در مقابل منطق جاهليت است که به جاي عزت و کرامت انسان ها، سلطه گري و ديکتاتوري به عنوان قدرت ارزش مي يابد و به جاي برابري انسان ها، لگدمال کردن حرمت آنها، آبرو و مال و خون آنها جاي باز مي کند.
وي در ادامه با طرح اين پرسش که آيا اکثر خشونت هايي که آن روز جاهليت و عصبيت مردم در جزيرة العرب حاکم کرده بود امروز به نوع ديگري بر زندگي ملت هاي اسلامي حاکم نيست؟، افزود: آيا جنگي که امروز سعودي ها عليه ملت مظلوم يمن ايجاد کرده اند و هزاران نفر را کشتند و زخمي کردند و زيرساخت هاي اين کشور را از بين بردند و ده ها ميليون يمني را در محاصره دارو و غذا قرار داده اند، با منطق کرامت و عزت بعثت نبوي تطابق دارد يا با منطق جاهليت؟
دکتر لاريجاني همچنين خاطرنشان کرد: بايد گفت صد رحمت به جاهليت، چون آنها با لوازم آن روز ظلم و ستم محدودتري داشتند اما امروز به برکت بمب ها و سلاح هاي کشتارجمعي اهدايي آمريکا و فرانسه تا توانستند مردم يمن را کشتند و بي خانمان کردند و بايد پريسد اين آقايان سعودي با اين کلام پيامبر(ص) چه مي کنند که فرمود: هان اي مردم! مسلمان حقيقتا برادر مسلمان است، خون و مال هيچ فرد مسلماني بر هيچ فرد مسلماني روا نيست.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه با بيان اينکه رفتار سعودي ها برادري مسلماني است يا دشمني و کينه ورزي، يادآور شد: اين سخن پيامبر(ص) چقدر پربهاست که فرمود جبرئيل درباره هيچ چيز به اندازه دوري کردن از دشمني با مردم به من سفارش نکرد مگر اينکه مسئولان سعودي همان سياست امويان را در پيش گرفته باشند.
وي در خصوص سياست امويان نيز يادآور شد: يکي از سياست هاي شيطاني امويان برتري خليفه و سلطان اموي بر رسول خدا(ص) بود؛ حجاج به عبدالملک نوشت جانشين مرد در ميان اهلش از فرستاده او به سوي آنان گرامي تر است. اي خليفه! خلفا منزلت بالاتري از پيامبران دارند.
دکتر لاريجاني در ادامه با بيان اينکه چطور يک مسلمان که حاکم يک کشور اسلامي است حاضر مي شود براي اميال قدرت طلبانه، عزت يک ملت مسلمان را بشکند و ناموس، جان و مال آنها را محترم نشمارد، عنوان کرد: بعد هم يک عده کشور ديگر را نيز همراه خود کنند و تحت عنوان اعتلاف دروغين با پرداخت پول و لابي گري کشورهاي قدرتمند را حامي خود کنند تا هرچه بيشتر بتوانند به مسلمانان يمن ظلم کنند.
رئيس نهاد قانون گذاري کشورمان همچنين با بيان اين مطلب که ظاهرا دوران جديد، دوران جاهليت مضاعف است که بعثت از نو بايد در آن محقق شود، اذعان داشت: آنها مرتب حرافي مي کنند که ايران قصد سلطه بر منطقه دارد که اين هم از دروغ پردازي هاي آنهاست که قصد دارند پشت آن پنهان شوند؛ در اين سال هاي بعد از انقلاب کجا ايران به کشوري کوچک در منطقه دست اندازي و تجاوز کرد؟ اين شماها بوديد که پشت سر صدام جمع شديد تا به ايران حمله کند و بعد گفتيد که ما اشتباه کرديم که چند صد ميليارد دلار به صدام کمک کرديم.
وي افزود: حتي با همه اين اقدام هاي ستمگرانه بعد از آن که صدام به سعودي و کويت حمله کرد ما صدام را محکوم کرديم و تلافي عليه سعودي و کويت نکرديم آيا اين منطق بعثت بود که رئيس يک کشور اسلامي به رئيس جمهور آمريکا و وزير دفاع آنها بگويد و آنها را تحريک کند که سر مار را بزنيد، سر مار در ايران است.
دکتر لاريجاني با يادآوري اين موضوع که به برکت مجاهدت مردم ايران در دفاع مقدس چنان بنيه دفاعي چه از نظر نيروي مجاهد نظامي و چه از نظر ساخت تجهيزات مهم نظامي در ايران به وجود آمد که هيچ کشوري جرئت تعرض به ايران را ندارد، بيان داشت: اما سخن اين است که با اين کارنامه سياه شما باز ادعا مي کنيد ايران سلطه گري کرده است؟ اينکه ايران در برابر تجاوز رژيم صهيونيستي به جنوب لبنان و غزه از حزب الله و حماس و جهاد و مقاومت حمايت کرد تا سيلي محکمي به رژيم صهيونيستي بزنند سلطه طلبي بود يا ايجاد آبرو براي شما که جزء کشورهاي اسلامي هستيد؟ اين سلطه طلبي است يا کور کردن چشم فتنه اسرائيلي تا به شما کشورهاي اسلامي گزندي وارد نکند؟
رئيس قوه مقننه در ادامه با اشاره به اظهارات يک مسئول ديگر عربي که از هلال شيعي سخن مي گويد و فتنه ايجاد مي کند، گفت: سعودي ها ادعا مي کنند نفوذ معنوي ايران و قدرت نظامي ايران مخل حيات آنهاست؛ چرا چنين اشتباه محاسباتي داريد؟ همين امروز با همه خباثتي که نسبت به ملت يمن داشته ايد اگر خداي ناکرده رژيم صهيونيستي به شما حمله کند ايران از شما دفاع مي کند چرا که ملت شما مسلمان است.
وي در ادامه با تأکيد بر اينکه ايران نه دنبال امپراطوري گري است و نه آن را درست مي داند، مطرح کرد: ايران امپراطوري گري را مباين جوهره بعثت نبوي مي داند که کرامت و عزت انسان ها متن آن است که اشتباه سعودي ها در اين است که بين نفوذ معنوي و سلطه گري فرق قائل نيستند همچنين سلطه گري بر قدرت نظامي و روحيه استعماري استوار است اما نفود معنوي بر جاذبه ويژگي الهام بخش.
دکتر لاريجاني ادامه داد: وقتي ملل مسلمان ديدند ايران در مقابل آمريکا طي 36 سال ايستادگي کرد، بزرگ ترين ضربه را به رژيم صهيونيستي زد در حالي که سال ها اين رژيم بر جغرافيايي عربي سلطه پيدا کرده بودند همچنين در مقابل تروريست هاي جنايتکار در عراق و سوريه ايستاد و آنها اين تفکر را مي پسندند لذا ما از خدا مي خواهيم شما هم چنين فکري را داشته باشيد و در ملل اسلامي جاذبه پيدا کنيد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه تأکيد کرد: شما يک قدم از آمريکاي مستکبر دور شويد مي بينيد که ما 10 قدم به شما نزديک مي شويم شما يک تشر به رژيم صهيونيستي بزنيد ببينيد چقدر ما از شما حمايت مي کنيم اما شما به جاي حرکت در مسير مکتب نبوي و صيانت از حقوق مسلمانان و حفظ حرمت آنها بر آمريکا و پول تکيه زديد و فکر مي کنيد با پول مي توان فضيلت آفريد.
وي افزود: يک روز به جان اخوال المسلمين مي افتيد و آن وضع را در مصر دامن زديد، يک روز به تروريست ها سلاح و پول مي دهيد تا در سوريه مردم را بکشند، يک روز لشگرکشي به بحرين مي کنيد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه امروز هم يمن را به خاک و خون ميکشيد، ادامه داد: بايد از خود سوال کنيد چرا بايد ملل مسلمان به اين رفتارهاي ناجوانمردانه جذب شوند، با پول ممکن است زباني موقت بسته شود، ولي قلبي فتح نميشود.
وي افزود: به خاطر دارم در يکي از ادوار تبليغات رياست جمهوري يکي از کانديداها روبروي حسينيه ارشاد خيمه تبليغاتي زده بود و به مردم ساندويچ ميداد! عدهاي از دانشآموزان به اين محل رفتند و ساندويچها را خوردند و بعد هم به او رأي ندادند و اين سوال برايشان ايجاد شد که آيا کار درستي کردهاند؟ خلاصه تلاش براي جذب کردن ديگران با پول عبارتالاخراي همان ديپلماسي ساندويچي است.
دکتر لاريجاني گفت: آيا اين براي کشور اسلامي زشت نيست که در وسط مذاکرات هستهاي، وزير خارجه خود را به فرودگاه بفرستد و درخواست کند که مذاکرات به نتيجه نرسد و وعدههاي مختلف مثل پايين آوردن قيمت نفت و ساير امور را بدهد. خيلي تعجبآور است.
رئيس نهاد قانونگذاري کشورمان با بيان اينکه در ايران هزار اما و اگر در مورد مذاکرات و نتايج آن مطرح است و بحث ميشود، گفت: به سختي نتايج ژنو و لوزان در جامعه ما جا ميافتد و اينها به دست و پا افتادهاند که اين امر را برهم بزنند. خب! بهم بخورد، چه ميشود؟ شما بزرگ ميشويد؟
ايران با توسعه فناوري هستهاي خود تا ظرف چند سال آينده آمريکا و اغواي بيچاره آنها را پشيمان ميکند
وي تاکيد کرد: ايران با سرعت به توسعه فناوري هستهاي خود ادامه ميدهد تا ظرف چند سال آينده آمريکا و اغواي بيچاره آنها را پشيمان کند. تاسفآورتر از اين رفتارها فضاي شلوغ گفتاري آمريکاييها در مسئله هستهاي ايران است، چند سال درخواست کردند که مذاکرات آغاز شود و تعهدات مختلف نظير قبول غنيسازي در ايران را مطرح کردند، حال امروز به دليل ضعف و در حالي که نميتوانند شرايط داخلي خود را درست مديريت کنند و کنگره عملاً سنگي در مسير مذاکرات انداخته و سيستم اجرايي آنها را تخريب کرده است، حرفهاي قلدرمآبانه هم ميزنند.
دکتر لاريجاني تصريح کرد: اين جملات مسخره و تکراري "همه گزينهها روي ميز است" آنهم در اين روزهاي تحقيرشدگي قوه اجرايي حکومت آمريکا بيشتر به واکنش ترميمي از نظر روان و روح مسئولان آن ديار شباهت دارد تا يک ديپلماسي هوشمندانه.
رئيس قوه مقننه گفت: از نظر جمهوري اسلامي چارچوب مذاکرات روشن شده است و اينگونه مانورهاي ناشيانه کمترين تاثيري در سرنوشت مذاکرات نخواهد داشت. مجلس شوراي اسلامي نيز ضمن حمايت از تيم مذاکرهکننده تحولات اين دوره نگارش متن را با دقت رصد نموده و مراقبت تام خواهد داشت.
وي تاکيد کرد: مسئولان مربوطه نيز موظف هستند نتايج مذاکرات را با نمايندگان مجلس درميان بگذارند و در يک هماهنگي عملياتي بين قواي کشور درباره آن تصميمگيري خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
«جزیره آشوراده» نباید به کیش دوم تبدیل شود/ ضرورت اراده قوای سهگانه در مبارزه با «زمینخواری»
میرمحمدی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جزیره آشوراده نباید به کیش دوم تبدیل شود ضرورت اراده قوای سهگانه در مبارزه با زمینخواری رئیس کمیته مبارزه با زمینخواری گفت برخی درصدد هستند که جزیره آشورا ده را به عنوان مکان گردشگری تعریف کنند که باید مواظب بود این مکان به کیشتوضیح درباره نگارش متن توافق ایران و 1+5
توضیح درباره نگارش متن توافق ایران و 1 5 دور نخست مذاکرات معاونان وزیر خارجه ایران و معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از پنج ساعت پایان یافت خبرگزاری ایسنا دور نخست مذاکرات معاونان وزیر خارجه ایران و معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از پنج ساعت پایان یافت دومینتصمیمگیری درباره مشاغل حساس به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد
با دستور لاریجانی تصمیمگیری درباره مشاغل حساس به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد خبرگزاری پانا مجلس شورای اسلامی تصمیمگیری درباره اینکه چه اشخاصی از تصدی پستها و مشاغل حساس ممنوع هستند را به کمیسیون مربوطه کمیسیون اجتماعی ارجاع داد ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ساعت 09 45 به گزارشتصمیمگیری درباره ممنوعیت انتصاب اشخاص در پستهای حساس به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع شد
تصمیمگیری درباره ممنوعیت انتصاب اشخاص در پستهای حساس به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع شد بهارستاننشینان در جلسه امروز تصمیمگیری درباره ممنوعیت انتصاب اشخاص به پستها و مشاغل حساس را به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع دادند به گزارش نامه نیوز نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنیارجاع تصمیمگیری درباره مشاغل حساس به کمیسیون مربوطه
یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۰ مجلس شورای اسلامی تصمیمگیری درباره اینکه چه اشخاصی از تصدی پستها و مشاغل حساس ممنوع هستند را به کمیسیون مربوطه کمیسیون اجتماعی ارجاع داد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در جریان رسیدگی به طرح نحوه انتصاب اشخاص در مشجهانگیری در جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی: ایران نباید به محلی برای واردات کالاهای مصرفی شرکت های اروپ
جهانگیری در جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی ایران نباید به محلی برای واردات کالاهای مصرفی شرکت های اروپایی تبدیل شود ضرورت حضور فعال بخش خصوصی در کمیسیونهای مشترک روابط خارجیمعاون اول رئیسجمهور گفت ایران نباید به محلی برای واردات کالاهای مصرفی شرکتهای اروپایی تبدیل شوداظهارات عراقچی درباره نگارش متن برجام
اظهارات عراقچی درباره نگارش متن برجام عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران درباره این دور از مذاکرات در وین گفت که درباره بخش نسبتا قابل توجهی از متن توافق شده است تسنیم سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران درباره این دور از مذاکرات در وین گفت این سرئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان تاکید کرد ضرورت واکاوی اندیشههای امام خمینی (ره) برای نسل جوان جامعه
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان تاکید کردضرورت واکاوی اندیشههای امام خمینی ره برای نسل جوان جامعهرئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان بر ضرورت واکاوی اندیشههای حضرت امام ره و تبیین آرمانهای ایشان برای نسل جوان جامعه را ضروری دانست به گزارش خبرگزاری فارس از رشتضرورت متناسب سازی آرا مراکز قضایی با جرایم بهداشتی
پورفرضی مطرح کرد ضرورت متناسب سازی آرا مراکز قضایی با جرایم بهداشتی شناسهٔ خبر 2566515 - یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۵ استانها > اردبیل اردبیل – رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل به ضرورت متناسب سازی آرا دادگاه ها و مراکز قضایی با جرایم بهداشتی تاکید کرد فرهاد پورفرضیبا حضور نمایندگانی از قوای سهگانه مناظره این هفته با موضوع تشکیل سازمان مبارزه با فساد آغاز شد
با حضور نمایندگانی از قوای سهگانهمناظره این هفته با موضوع تشکیل سازمان مبارزه با فساد آغاز شدمناظره این هفته با موضوع تشکیل سازمان مبارزه با فساد با حضور نمایندگانی از قوای سه گانه آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس مناظره این هفته با موضوع تشکیل سازمان مبارزه با فساد با حضور محمدتنها ملت سوریه درباره ماندن یا رفتن بشار اسد تصمیمگیری میکند
استفان دیمستورا تنها ملت سوریه درباره ماندن یا رفتن بشار اسد تصمیمگیری میکند شناسهٔ خبر 2569228 - سهشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۶ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی نماینده سازمان ملل در امور سوریه اعلام کرد که این سازمان نمیتواند درباره ماندن یا رفتن بشار اسد تصمیمیادداشت اقتصادی/ چهار نکته درباره امتناع وزارت نیرو از خرید اقتصادی برق تولید شده گاز همراه
یادداشت اقتصادی چهار نکته درباره امتناع وزارت نیرو از خرید اقتصادی برق تولید شده گاز همراهمعاون اول رئیس جمهور می تواند با حل اختلاف وزارتخانه های نفت و نیرو برای تعیین قیمتی مناسب برای برق تولیدی از گازهای همراه نفت از وارد آمدن خسارت سالیانه 4 میلیارد دلاری به اقتصاد کشور جلوگارجاع تصمیمگیری درباره مشاغل حساس به کمیسیون اجتماعی
با دستور لاریجانی صورت گرفت ارجاع تصمیمگیری درباره مشاغل حساس به کمیسیون اجتماعی نمایندگان مجلس پس از یک ساعت بررسی تعیین شاخصهایی جهت ممنوعیت انتصاب مرتکبین به برخی جرایم در مشاغل حساس این ماده را به دلیل عدم تطبیق با قانون مدنی به کمیسیون اجتماعی ارجاع دادند در جلسبیانیه جدید جنبش انصارالله درباره ضرورت توقف تجاوزات عربستان
بیانیه جدید جنبش انصارالله درباره ضرورت توقف تجاوزات عربستان جنبش انصارالله یمن با صدور بیانیهای بر ضرورت توقف جنگ به منظور کاستن درد و رنج ملت یمن و از سرگیری گفتوگوها تحت نظارت سازمان ملل خبر داد به گزارش نامه نیوز شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن با صدور بیانیهای خواستار رفنامه سرگشاده درباره مرغ هورمونی +متن
گلایه اتحادیههای تولید کننده مرغ گوشتی نامه سرگشاده درباره مرغ هورمونی متن اتحادیههای تولید کننده مرغ گوشتی با ارسال نامه ای سرگشاده به رئیس سازمان غذا و دارو از اظهارات وی در ارتباط با مصرف هورمون در تولید مرغ گلایه کردند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز تشکلهای تولتاکید رییس شورای هماهنگی بانک ها بر ضرورت رعایت نرخ جدید سود
تاکید رییس شورای هماهنگی بانک ها بر ضرورت رعایت نرخ جدید سود تهران- ایرنا- رئیس شورای هماهنگی بانک ها تاکید کرد ضرورت دارد نرخ های جدید سود بانکی را همه بانک ها رعایت کنند زیرا اگر در این دور هم برخی از موسسات و بانک ها نرخ های جدید را رعایت نکنند بازهم سیاست های ابلاغ شده عملیانتیجه مزایده «پرسپولیس» یکشنبه آتی مشخص میشود/تصمیمگیری درباره «استقلال» در جلسه هیأت واگذاری
نتیجه مزایده پرسپولیس یکشنبه آتی مشخص میشود تصمیمگیری درباره استقلال در جلسه هیأت واگذاری رئیس کارگروه نظارت مجلس در واگذاری استقلال و پرسپولیس گفت یکشنبه هفته آینده نتیجه مزایده سرخپوشان مشخص میشود و درباره آبیپوشان که مبلغ اولیه آن توسط متقاض به طور کامل پرداخت نشده-
سیاسی
پربازدیدترینها