محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843408595
نیاز 62.5 میلیارد دلاری شرکت گاز تا سال 96/ تحول بزرگ شرکت ملی گاز ايران تا افق 1404
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش/
نیاز 62.5 میلیارد دلاری شرکت گاز تا سال 96/ تحول بزرگ شرکت ملی گاز ايران تا افق 1404
صنعت گاز کشور تا افق چشمانداز 1404در معرض تحولاتی بزرگ قرار دارد به طوری که شاهد افزايش دو برابری حجم تقاضا برای گاز، قدرت چانهزنی بالا و افزایش جمعیت و رشد خانوار با موج دوم و سوم خواهیم بود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ صنعت گاز و شرکت ملی گاز ايران تا افق چشمانداز 1404در معرض تحولاتی بزرگ قرار دارد که تاکنون کمتر شرکتی در کشور، با آن مواجه بوده است.
براساس این گزارش؛ در افق 1404 وابستگی توسعه و مصرف انرژی کشور به گاز به بیش از 70 درصد میرسد و گاز وارد عرصه تجارت جهانی شده و با چالشهای ناشی از آن روبرو میشود، در نتیجه همکاری با شرکتهای بزرگ بینالمللی بهمنظور دسترسی به تکنولوژی و منابع مالی ضرورت خواهد داشت. همه این موارد لزوم آمادگي شرکت ملی گاز ايران براي مواجهه با این تحولات بزرگ را نشان میدهد و در این راستا مأموریتهایی برای این شرکت تعریف شده است.
این تحولات شامل افزايش دو برابري حجم تقاضا براي گاز، تبدیل تقاضا از مشترکین کوچک به مشتریان بزرگ صنعتی با قدرت چانهزنی بالا و افزایش جمعیت و رشد خانوار با موج دوم و سوم است.
نیاز 62.5 میلیارد دلاری شرکت گاز تا سال 96
هماکنون شرکت ملی گاز ایران دارای 13 پالایشگاه، 71 ایستگاه تقویت فشار گاز و بیش از 35 هزار کیلومتر خط لوله است که قرار است مطابق برنامه در سال 96 تعداد پالایشگاهها به 19مورد، تعداد تأسیسات تقویت فشار به 90 ایستگاه و طول خطوط انتقال گاز به بیش از 40 هزار کیلومتر برسد که با احتساب این موارد تولید گاز کشور در سال 1396 به 330 میلیون متر مکعب در روز میرسد.
همچنین مطابق برنامه جمعیت تحت پوشش گاز طبیعی در کشور سال 1396 از 63 میلیون نفر فعلی به 71 میلیون نفر معادل 94.5 درصد جمعیت کشور خواهد رسید که این توسعه عظیم نیازمند کاری جدی و تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژهاست.
سال گذشته در همین راستا حمیدرضا عراقی مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به حجم گسترده کارها در چند سال آینده در صنعت گاز گفت: برای تحقق این اهداف تا سال 1396 نیازمند ایجاد یکسری زیرساختها و تأمین منابع مالی مورد نیاز هستیم.
به گفته عراقی، شرکت ملی گاز ایران در بخش پالایش گاز تا سال 96 افزایش 200 میلیون متر مکعبی را تجربه خواهد کرد و در این بخش نیازمند 21میلیارد دلار سرمایهگذاری است. خطوط انتقال گاز نیز باید 5 هزار کیلومتر افزایش پیدا کنند و 19 ایستگاه تقویت فشار به ناوگان انتقال افزوده شود که نیازمند 34 میلیارد دلار منابع مالی است.
پیشبینی تولید 115 میلیون مترمکعب گاز تا سال 96
همچنین برای صنعت گاز در چشمانداز سال 96 پیشبینی تولید 115 میلیون متر مکعب گاز از بخش ذخیرهسازی میشود که نیازمند 3 میلیارد دلار سرمایهگذاری است و 3.5 میلیون خانوار تا سال 96 به شبکه گازرسانی اضافه خواهد شد که برای تحقق آن باید 4.5 میلیون دلار هزینه شود.
در واقع میتوان گفت شرکت ملی گاز ایران در مجموع به 62.5 میلیارد دلار منابع مالی برای تحقق اهداف در چشمانداز سال 96 نیاز دارد.
مثلث مأموریتها
به گفته عراقی مأموریتهای اصلي صنعت گاز كشور مشابه یک مثلث از سه گوشه اصلی تشکیل شده است. این سه گوشه تأمین انرژی مورد نیاز کشور، کارآیی اقتصادی و بهینهسازی زنجیره ارزش و تأمین منابع مورد نیاز توسعه کشور هستند.
گفتنی است این مأموریتها در شرکت ملی گاز ایران شامل سه محور مدیریت تأمین گاز کشور، مدیریت تجدید ساختار صنعت گاز و حضور فعال در فرصتهای مناسب تجارت جهانی است.
محور اول مدیریت تأمین گاز کشور از اینرو اهمیت دارد که باعث هماهنگی زنجیره ارزش صنعت گاز بر مبنای مناسبات جهانی و تحقق عملکرد برتر در صنعت گاز و امنیت عرضه، کسب رضایت مشتریان و تعهد به حفظ محیط زیست در کشور میشود.
اما مدیریت تجدید ساختار صنعت گاز نیز این صنعت را صنعتی کارا و رقابتی، صنعتی با مشارکت مؤثر بخش خصوصی خواهد کرد و نقش مؤثری در تأمین انرژی و مشارکت در تأمین مالی و توسعه کشور خواهد داشت.
همچنین حفظ فرصتهای حضور در بازارهای جهانی گاز و ایجاد موقعیتهای یادگیری و تجربه جهانی برای صنعت گاز از تغییرات و تحولات ایجاد شده در نتیجه جهانی شدن گاز ایران است. این مسأله در آینده موجب ایجاد منابع مالی در بلند مدت و تقویت موقعیت کشور در مناسبات بینالمللی میشود.
مدیریت تقاضا و نوسانات آن
اما تحقق این مأموريتها در صنعت گاز كشور نیازمند الزاماتی استراتژيك است. اولین الزام تلاش برای مدیریت تقاضا و نوسانات آن است. این کار نیازمند کارهایی شامل تلاش در جهت آزادسازي قيمتها و اصلاح قيمت متناسب با قيمتهاي جهاني گاز، پذيرش تفاوت قيمتي ناشي از اعمال مدل كسب و كار منتخب با در نظر گرفتن فاصله جغرافيايي و ميزان مصرف در ايام مختلف سال است.
همچنین توسعه گازرساني توجيهپذير از نظر اقتصادي در چارچوب برنامههاي توسعه توليد، پالايش و انتقال با در نظر گرفتن منابع مالي مورد نياز در مدیریت تقاضا اهمیت فراوانی دارد.
از دیگر سو معرفي و ترويج تكنولوژيهاي بهرهورتر مصرف گاز و تلاش براي كاهش مصرف انرژي، تكميل و توسعه پروژههاي ذخيرهسازي، كنترل نوسانات تقاضا از طريق صادرات و واردات و كنترل نوسانات تقاضا از طريق جايگزيني مصرف گاز با برق در بخشهاي صنعتي و خانگي در فصول گرم و سرد سال بهوسيله هماهنگي سازمانهاي مسئول در قيمتگذاري برق و گاز نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
هماهنگی لازم را با بالادست
در بخش دیگر صنعت گاز برای تحقق اهداف خود باید هماهنگی لازم را با بالادست داشته باشد تا بتواند از این طریق عرضه گاز را افزایش دهد. برای ایجاد این هماهنگی و افزایش عرضه به تسريع در توسعه ميادين فعلي با اولويت ميادين مشترك، مذاكره براي كشف و توسعه ميادين جديد، افزايش بهرهوري و كاهش تلفات در كل زنجيره ارزش و واردات گاز نیاز است.
تجاریسازی از دیگر الزامات استراتژیک صنعت گاز برای توسعه مدنظر در آینده است که در این بخش نیز مجزاسازي سازماني، زنجيره ارزش، جغرافيايي و فني باید انجام شود.
همچنین نیاز است سيستمهاي اندازهگيري مناسب با توجه به مدل منتخب كسب وكار و وضع مطلوب طراحي، تأمين، نصب و بهرهبرداري شوند.
تفكيك وظايف حاكميتي و شركتي و شفافسازي رابطه مالي، حقوقي و سازماني بين دولت، وزارت نفت، شركت ملي نفت و شركت ملي گاز و استقرار حاكميت شركتي در شركتهاي تابعه نیز از دیگر الزامات برای تجاریسازی این صنعت در آینده است.
طراحي ساختار و فرآيندهاي كلان و پرتفوي بهينه شركت ملي گاز، مهندسي مجدد و ايجاد شركت انتقال و ديسپچينگ و تعيين مأموريت و مهندسي مجدد ساير شركتهاي فرعي با توجه به وضع مطلوب نیز به این موضوع کمک خواهد کرد.
تشويق و تمهيد ايجاد شركتهاي خرده فروشي گاز، طراحي و ايجاد صندوق USO طراحي و ايجاد صندوق و طراحي ابزارهاي مالي در بازار گاز كشور (مانند اوراق آتي) براي كنترل نوسانات قيمتي نیز از دیگر موارد کمک کننده به توسعه و اجرای نهادسازی در صنعت گاز است.
خصوصی سازی
اما برای خصوصیسازی صنعت گاز نیز باید پرتفوي شركتهاي فرعي و تابعه در شركت مادر با توجه به وضع مطلوب تعيين و ارزيابي و ارزشگذاري شركتهاي فرعي و تابعه انجام شود.
همچنین الگوي واگذاري بهمنظور تضمين كاركرد سازگار و رقابتي شركتها در شبكه توزيع گاز طراحي و بازاريابي و واگذاري سهام شركتهاي تابعه با در نظر گرفتن لزوم استقرار حاكميت شركتي صورت گیرد.
تعالی عملیاتی از دیگر الزامات استراتژیک صنعت گاز برای تحقق مأموریتهای بزرگ آتی است. که نیازمند مهندسي مجدد و بهبود فرآيندهاي مديريتي و عملياتي و ارتقاي بهرهوري و كاهش هزينههاي عملياتي در شركتهاي تابعه است.
همچنین طراحي بهينه فرآيندهاي مديريتي شركت ملي گاز، ارتقاي بهرهوري و كاهش هزينههاي ستادي شركت ملي گاز و طراحي مجدد و بهينه مكانيسمهاي هماهنگي بين شركت ملي گاز و شركتهاي تابعه باید صورت گیرد.
از سوی دیگر ارتقاي جايگاه حوزه عملكرد فناوري اطلاعات در شركت ملي گاز و آمادهسازي سيستمهاي اطلاعاتي براي كاركرد اثربخش در مدل كسب و كار منتخب صنعت گاز از طريق ايجاد جريان اطلاعاتي يكپارچه و فراگيري و بهرهگيري از دانش مديريت پروژه براي اجراي بهينه و بهرهور پروژهها از دیگر پیشنیازهای لازم برای تعالی عملیاتی در صنعت گاز است.
دستیابی به تکنولوژیهای نوین
اگر دستیابی به تکنولوژیهای نوین را دیگر الزام استراتژیک صنعت گاز کشور بدانیم در این بخش باید بهسرعت به تكنولوژيهاي محصول نهائي بهويژه LNG دسترسی پیدا کنیم و فرآيندهاي مديريت تكنولوژي را در این صنعت بهبود بخشیم.
ارتقاي تكنولوژيهاي انتقال، ديسپچينگ، ذخيرهسازي و اندازهگيري و ارتقاي تكنولوژيهاي با راندمان بالا در فرآيندها و تجهيزات پالايشگاهها از دیگر اقدامات لازم در این بخش است.
همچنین نیاز است نقشه راه تكنولوژيك در صنعت گاز تدوين و اجرايی و در راه دستيابي به تكنولوژيهاي مورد نياز حفظ محيط زيست گام برداشته شود.
تجهیز منابع مالی و کنترل هزینهها
همواره در مسیر توسعه، منابع مالی از اهمیت خاصی برخوردار است. لذا تجهیز منابع مالی و کنترل هزینهها از مهمترین موارد برای توسعه صنعت گاز در آینده است. یکی از راههای جذب منابع واگذاري سهام شركتهاي تابعه بهمنظور سرمايهگذاري مجدد در صنعت گاز و انتشار اوراق مشاركت داخلي و بينالمللي با توجه به سودآوري قابل سنجش طرحها است که بهتر است در دستور کار قرار گیرد.
همچنین جذب سرمايهگذاريهاي مستقيم خارجي و سرمايهگذاريهاي مشترك و سياست جايگزيني برق به جاي گاز در مناطق گرمسير و مناطق با دسترسي دشوار بهمنظور كاهش هزينهها در تأمین منابع مالی و کنترل هزینهها مؤثر خواهد بود.
از طرف دیگر تلاش در جهت در اختيار گرفتن بخش بالادستي بهعنوان بخش داراي بيشترين حاشيه سود در زنجيره ارزش گاز، استقرار نظام حسابداري قيمت تمام شده در كليه شركتهاي مجموعه و تلاش براي جذب منابع حاصل از فروش داخلي و صادرات گاز از جمله مواردی است که میتواند در این راستا کارگشا باشد.
بهرهگیری از فرصتهای بازار جهانی
صنعت گاز در راه توسعه باید از فرصتهای بازار جهانی بهره برده و در بازارهاي گاز خارجي سرمايهگذاري مشترك را آغاز کند. همچنین بازارهاي مصرف، معاملات گاز و فعاليتهاي رقبا همواره باید بهصورت مستمر پايش شوند و قراردادهاي فعلي در راستاي حضور در بازارهاي محدود منطقهاي با خط لوله نیز ادامه یابد. سواپLNG، تلاش براي حضور در بازارهاي بزرگ با خط لوله پس از تحقق مازاد با ثبات گاز، استفاده از تکنولوژیLNG و ایجاد تنوع در بازارهای صادراتی نیز به این امر کمک خواهد کرد.
بنابراین می توان نتیجه گرفت که توسعه گازرساني توجيهپذير از نظر اقتصادي در چارچوب برنامههاي توسعه توليد، پالايش و انتقال با در نظر گرفتن منابع مالي مورد نياز در مدیریت تقاضا اهمیت فراوانی دارد که با حفظ فرصتهای حضور در بازارهای جهانی گاز و ایجاد موقعیتهای یادگیری و تجربه جهانی برای صنعت گاز عرصه را برای توسعه این صنعت در بازارهای بینالمللی و اقتصاد کشور فراهم کند.
این امر نگاه واقعبینانه مسولان و اتخاذ تدابیر هوشمندانه را برای رسیدن به اهداف چشم انداز 1404 میطلبد.
گزارش: حبیبه رحیمیان
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
تاثیرگذاری بازار انرژی با بکارگیری دانش ژئومکانیک نفت/تحقق افزایش ضریب بازیافت در گرو فناوری های نوین
آماده ایجاد شبکه پژوهشی در زمینه ژئومکانیک نفت هستیم
دیتای قوی برای میادین نفت و گاز در کشور موجود نیست
مطالعات ژئومکانیک کامل روی میادین مشترک اجرا نشده است
مطالعات ژئومکانیک در حوزه صنعت نفت مورد توجه جدی قرار نگرفته است
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]
صفحات پیشنهادی
تکرار/ مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی مطرح کرد مازاد ۵۰۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور با افزایش گا
تکرار مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی مطرح کردمازاد ۵۰۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور با افزایش گازرسانی در ۱۰ سال آینده بنزین مازاد خواهیم داشتمدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه در ۱۰ سال آینده بنزین مازاد خواهیم داشت گفت با افزایش تولید گاز در سامدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی مطرح کرد مازاد ۵۰۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور با افزایش گازرسانی/
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی مطرح کردمازاد ۵۰۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور با افزایش گازرسانی در ۱۰ سال آینده بنزین مازاد خواهیم داشتمدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه در ۱۰ سال آینده بنزین مازاد خواهیم داشت گفت با افزایش تولید گاز در سال جاریسرمایهگذاری ۱۰ میلیارد دلاری گازی در سال ۹۴
معاون زنگنه اعلام کرد سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد دلاری گازی در سال ۹۴ شناسهٔ خبر 2572361 - جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۳ اقتصاد > انرژی معاون وزیر نفت با اشاره به احتمال ثبت رکورد سرمایهگذاری ۱۰میلیارد دلاری در صنعت گاز ایران در سالجاری گفت بهزودی قراردادهای جدید برای واگذمدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت در پاسخ به فارس: بدهی 5.3 میلیارد دلاری شرکت اماراتی مثل بدهی بابک زنجانی نیس
مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت در پاسخ به فارس بدهی 5 3 میلیارد دلاری شرکت اماراتی مثل بدهی بابک زنجانی نیست روسها هنوز نفتی از ایران نبردهاندمدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت با اشاره به این که بدهی ۵ ۳ میلیارد دلاری شرکت اماراتی با بدهی بابک زنجانی متفاوت است گفت هنوز محمرئیس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی: دلخوش به رفع تحریمها نیستیم/ ایجاد دهها شرکت توسط وزیر صنعت در
رئیس اتحادیه صادرکنندگان نفت گاز و پتروشیمی دلخوش به رفع تحریمها نیستیم ایجاد دهها شرکت توسط وزیر صنعت در چهار سال خروج از دولترئیس اتحادیه صادرکنندگان نفت گاز و پتروشیمی گفت ما در بخش خصوصی دلخوش به رفع تحریمها نیستیم و زیر 10 درصد امید به رفع تحریمها داریم اگر چه کار مشرکت گاز لرستان 900 میلیارد ریال از مشترکان طلب دارد
شرکت گاز لرستان 900 میلیارد ریال از مشترکان طلب دارد خرم آباد - ایرنا - مدیرعامل شرکت گاز لرستان گفت این شرکت 900 میلیارد ریال از مشترکان صنعتی و خانگی و دستگاههای دولتی طلب دارد حشمت الله شمس خرم آبادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود میزان مطالبات از مشترکان درابتمدیر امور بین الملل شرکت ملی گاز در پاسخ به فارس: صدور گاز به اروپا صرفه اقتصادی دارد/ایران نخستین دارنده ذخای
مدیر امور بین الملل شرکت ملی گاز در پاسخ به فارس صدور گاز به اروپا صرفه اقتصادی دارد ایران نخستین دارنده ذخایر گاز در دنیامدیر امور بین الملل شرکت ملی گازگفت صادرات گاز به اروپا از طریق خط لوله تا چهار هزار کیلومتر اقتصادی و مقرون به صرفه است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فمدیرعامل شرکت مهندسی توسعه نفت ایران تشریح کرد معرفی میادین توسعه نیافته نفت و گاز غرب در کنفرانس لندن/ ساخت م
مدیرعامل شرکت مهندسی توسعه نفت ایران تشریح کردمعرفی میادین توسعه نیافته نفت و گاز غرب در کنفرانس لندن ساخت مخازن استراتژیک نفت ایران تا پایان سالمدیرعامل شرکت مهندسی توسعه نفت ایران گفت 5 میدان نفتی و گازی که نیازمند سرمایه گذار هستند در کنفرانس لندن معرفی خواهند شد به گزارش خنشست خبری مدیرعامل شرکت ملی گاز آغاز شد
جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۹ نشست خبری مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با خبرنگاران آغاز شد به گزارش خبرنگار ایسنا حمیدرضا عراقی روز جمعه امروز در نشستی خبری در حاشیه سومین روز از نمایشگاه بین المللی نفت گاز و پتروشیمی ایران حاضر شد و به سئوالات خبرنگاران پاسخ گفت عراقی با اشااختصاصی فارس/ ارسال اطلاعات پیمایش ناوگان جادهای به شرکت پخش از 27 اردیبهشت/ تعیین سهمیه گازوئیل انواع نا
اختصاصی فارس ارسال اطلاعات پیمایش ناوگان جادهای به شرکت پخش از 27 اردیبهشت تعیین سهمیه گازوئیل انواع ناوگانسهمیه سوخت خرداد ناوگان بر اساس پیمایش روز 27 اردیبهشت با ارسال اطلاعات پیمایش صورت وضعیت و بارنامه کامیون اتوبوس و مینیبوس از سوی سازمان راهداری به شرکت ملیسقوط شدید سود شرکت گازپروم روسیه
سقوط شدید سود شرکت گازپروم روسیه دانلود لینک ۱۶ ۰۲ ۱۳۹۴ - ۰۸ ۰۰تراز تجارت گاز مثبت است / حجم تولید سالانه گاز کشور به ۴۰۰ میلیارد متر مکعب خواهد رسید
مدیر عامل شرکت ملی گاز تراز تجارت گاز مثبت است حجم تولید سالانه گاز کشور به ۴۰۰ میلیارد متر مکعب خواهد رسید مدیر عامل شرکت ملی گاز از مثبت بودن تراز صادرات گاز کشور نسبت به واردات در سال ۹۳ خبر داد و گفت تا پایان برنامه ششم توسعه حجم تولید سالانه گاز کشور به ۴۰۰ میلیارد متر مافزایش تولید مهمترین برنامه شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران است
افزایش تولید مهمترین برنامه شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران است گچساران- ایرنا- مدیر امور فنی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت تثبیت برداشت از مخازن و افزایش تولید از مهمترین برنامه های این شرکت در سال جاری برای شکوفایی اقتصادی کشور است به گزارش ایرنا به نقل از روابطساخت ١٠ گروه کالایی مهم ترین برنامه شرکت ملی نفت در سال 94 است
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ساخت ١٠ گروه کالایی مهم ترین برنامه شرکت ملی نفت در سال 94 است تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت به نتیجه رساندن و عملیاتی شدن ساخت ١٠ گروه کالای صنعت نفت در داخل کشور مهمترین برنامه سال 93 شرکت ملی نفت است به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرکاهش 86 درصدی درآمد شرکت گازپروم با کاهش قیمت نفت
کاهش 86 درصدی درآمد شرکت گازپروم با کاهش قیمت نفتشرکت گازپروم روسی اعلام کرد درآمد این شرکت به دلیل کاهش قیمت نفت و کاهش ارزش روبل در برابر دلار امسال 86 درصد کاهش داشته است به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس به نقل از یوپیآی شرکت انرژی گازپروم روسیه- شکایت 16 میلیارد دلاری اوکراین به دادگاه علیه گازپروم روسیه
شکایت 16 میلیارد دلاری اوکراین به دادگاه علیه گازپروم روسیه مسکو- ایرنا- نخست وزیر اوکراین از شکایت 16 میلیارد دلاری کشورش علیه گازپروم روسیه به دادگاه بین المللی استکهلم خبر داد به گزارش ایرنا آرسنی یاتسنیوک روز جمعه در شبکه اجتماعی فیسبوک نوشت شرکت نفت و گاز اوکراین شکایبه منظور سولفورزدایی گازوییل انجام شد امضای توافقنامه پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت مهندسی و ساختمان نفت
به منظور سولفورزدایی گازوییل انجام شدامضای توافقنامه پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت مهندسی و ساختمان نفتتوافقنامه تجمیع دانش و مستندسازی نتایج پروژه پژوهشی سولفورزدایی گازوئیل با استفاده از سونوراکتورهای لولهای میان شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران و پژوهشگاه صنعت نفت امضا شد به-
اقتصادی
پربازدیدترینها