تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860471479




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح کنگره و تصويب سناي آمريکا هيچ تعهدي را از دوش دولت آمريکا بر نمي‌دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۲۲:۲۳ب.ظ)
ظريف تصريح کرد؛ طرح کنگره و تصويب سناي آمريکا هيچ تعهدي را از دوش دولت آمريکا بر نمي‌دارد موج - وزير امور خارجه تصريح کرد که طرح کنگره و تصويب سناي آمريکا هيچ تعهدي را از دوش دولت آمريکا بر نمي‌دارد بلکه تعهد دولت آمريکا را سنگين‌تر مي‌کند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدجواد ظريف وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران، بعد از ظهر امروز (دوشنبه) در نشست خبري مشترک با وزير خارجه آفريقاي جنوبي در پاسخ به سؤال خبرنگار اينديپندنت مديا آفريقاي جنوبي درباره مصوبه اخير سنا آمريکا درباره توافق جامع اظهار داشت: احساس مي‌کنم تعدادي از جناح‌هاي سياسي در داخل و بيرون از آمريکا، خواهان حل موضوع هسته‌اي نيستند و به دنبال ايجاد مانع مي‌باشند، اما جمهوري اسلامي با جديت مذاکرات را دنبال مي‌کند و اگر دولت آمريکا بخواهد با رعايت احترام به مردم و دولت جمهوري‌اسلامي، مذاکرات را ادامه دهد و به نتيجه برساند، وظيفه هماهنگي با کنگره و رفع مشکلات داخلي بر عهده دولت آمريکاست.
وي خاطرنشان کرد: ما در امور داخلي دولت آمريکا وارد نمي‌شويم. آنچه اهميت دارد که مجدداً تأکيد شود اين است که ما دولت آمريکا را مسئول اجراي تعهداتي مي‌دانيم که اين تعهدات را در صورتي که توافق به نتيجه برسد، برعهده خواهد گرفت.
ظريف در خصوص تحولات يمن گفت: هر آتش‌بس و توقف عمليات نظامي که تنها قرباني آن مردم بيگناه، زنان و کودکان هستند مورد حمايت ماست و بايد به آتش‌بس دائمي تبديل و مذاکرات در اين خصوص ادامه يابد. ايران به مذاکرات فراگير با نماينده دبيرکل سازمان ملل در امور يمن و همچنين دبيرخانه اين سازمان ادامه داده و همکاري نزديکي دارد و آماده است که هر کمکي در زمينه انسان‌دوستانه و براي رسيدن به راه حلي سياسي نياز است، در حد توان خود، صورت دهد.
وي در پاسخ به سؤال ديگري درباره اظهارات سيد عباس عراقچي معاون وزير خارجه ايران درباره اينکه مصوبه سنا اجراي توافق را دو ماه به تأخير مي‌اندازد، عنوان کرد: ما چون دولت آمريکا را مسئول اجراي توافقات مي‌دانيم، از نظر ما طرح کنگره و تصويب سناي آمريکا هيچ تعهدي را از دوش دولت آمريکا بر نمي‌دارد بلکه تعهد دولت آمريکا را سنگين‌تر مي‌کند.
رئيس دستگاه ديپلماسي ادامه داد: دولت آمريکا بايد نشان دهد با جديت و تعهد آنچه را در صحنه بين‌المللي به عنوان توافق احتمالي ايران و 1+5 که به تأئيد شوراي امنيت خواهد رسيد را انجام خواهد داد.
وي ادامه داد: تأثيري که سناي آمريکا که احتمالاً به تأئيد مجلس نمايندگان هم خواهد رسيد، خواهد داشت تأخيري است که در روند اجراي توافق ايجاد مي‌کند و از نظر ما تأثير ديگري ندارد. اگر تأثيري دارد دولت آمريکا بايد بر اساس تعهدات بين‌المللي آن تأثير را خنثي کند ولذا آنچه آقاي عراقچي گفتند يک تأخير حداکثر 2 ماهه ايجاد مي‌کند که اين يک تاثير واقعي است که اگر به توافق برسيم دولت آمريکا بايد اين مرحله را طي کند، قبل از اينکه ما اطمينان حاصل کنيم که مي‌توانيم عمليات اجرايي توافق را شروع کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن