تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827157375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همایش روش های کاربردی در کنترل و کاهش خسارت مگس زیتون در قزوین برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همایش روش های کاربردی در کنترل و کاهش خسارت مگس زیتون در قزوین برگزار شد قزوین - ایرنا - همایش روش های کاربردی در کنترل و کاهش خسارت مگس زیتون با حضور جمعی از کارشناسان و محققان در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین در این همایش گفت: استفاده و بکارگیری از روشهای نوین می تواند خسارت آفت مگس زیتون در باغات را کاهش دهد.
اصغر محمدبیگی افزود: باید به دنبال روش های مناسب تری برای مبارزه با آفت مگس زیتون باشیم و روش شیمیایی باید به عنوان آخرین روش برای مبارزه با این آفت در مزارع باشد.
وی یکی از روش های مبارزه با آفت مگس زیتون را کنترل بیولوژیکی ذکر و اظهارکرد: مبارزه بیولوژیکی و استفاده از موجودات زنده برای از بین بردن جمعیت آفات، در سالم سازی محیط زیست بسیار موثر است.
محمدبیگی، آفت ها را دو دسته بومی و غیربومی تقسیم کرد که 60 الی 80 درصد آفات بومی که جمعیت آنها بنا بر دلایلی ازدیاد پیدا می کنند و 20 تا 40 درصد آفات غیر بومی هستند که بصورت خواسته یا ناخواسته وارد کشور می شوند.
وی، آفت مگس زیتون را ازجمله آفات غیربومی دانست که بصورت خواسته یا ناخواسته وارد کشور شده است.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و منابع طبیعی استان قزوین نیز در ادامه افزود: زیتون یکی از مهمترین گیاهان روغنی محسوب می شود که بخش عمده ای از محصول برای استخراج روغن مورد استفاده و بخش قابل توجهی از آن برای مصارف مختلف فرآوری می شود .
مجید گل محمدی، عوامل همچون تغذیه، هرس، آبیاری، اقلیم و نوع و ارقام زیتون را بر روی کیفیت روغن موثر دانست و اظهارکرد: هدف اصلی در برنامه توسعه باغات زیتون در ایران توسعه روغن و کاهش وابستگی به واردات روغن های نباتی می باشد که برای دستیابی به این هدف با جوان سازی می توان کیفیت محصول برای بازاریابی و صادرات را افزایش داد.
گل محمدی تصریح کرد: بهترین زمان برداشت محصول روغن زیتون در طارم هفته آخر آبان لغایت هفته اول آذر برای رقم روغنی است.
وی اضافه کرد: حداکثر زمانی که می توان محصول را در انبار نگهداری کرد 10 روز است و اگر بیشتر از ده روز میوه آلوده را در انبار نگهداری شود کیفیت روغن استحصالی به شدت پایین می آید.
معاون مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز گفت: هشت هزار و 186هکتار از باغات استان زیر پوشش زیتون کاری در طارم سفلی قرار داد که از این میزان شش هزار و 255 هکتار بارور و یکهزار و 941 هکتار غیر بارور است.
رضا شهسواری افزود: مناطق زیتون کاری در 45 روستای بخش طارم سفلی این منطقه را به قطب تولید زیتون تبدیل کرده و رتبه دوم را در کشور به خود اختصاص داده است.
وی روش های پیش آگاهی ردیابی مگس زیتون را استفاده از تله های نصب شده، جلب کننده همراه با فرمونهای جنسی، جلب کننده غذایی و تله های زرد چسب دار، نمونه برداری میوه برای تعیین وضعیت آلودگی و تعیین سن لاروری و وضعیت شفیرگی، استفاده از روز درجه یا مجموعه درجه حرارت موثر و تطبیق آن با عامل یا فنولوژی میزبان برشمرد.
معاون حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان، از روش به دام انداختن مگس زیتون شامل استفاده از تله چسبنده زرد رنگ، تله های مکفیل، روش جلب و کشتار شامل طعمه پاشی و استفاده از اکوتراب و همچنین روش عقیم سازی حشرات نر را از شیوه های مبارزه با آفت مگس زیتون ذکر کرد.
شهسواری، جوان سازی باغات زیتون، استفاده از ارقام مقاوم، متحمل و مناسب، عملیات زراعی و استفاده از آفت کش های غیرشیمیایی و گیاهی را از روشهای مدیریت تلفیقی مبارزه با این آفت دانست .
وی خرید تضمینی زیتون روغنی، جوان سازی باغات سنتی، حمایت از تولید کنندگان داخلی و تجهیزات کنترل غیر شیمیایی و ایجاد بازار رقابتی را مهمترین پیشنهادات برای افزایش تولید کمی و کیفی محصول زیتون در استان عنوان کرد.
شهسواری در ادامه خواستار مشارکت بیشتر مردم و باغداران و مسوولین استان در امر مبارزه با مگس میوه زیتون شد.
در پایان این همایش زیتونکاران و بهره برداران، مسایل و مشکلات خود را در خصوص زیتون و آفت مگس زیتون مطرح و پاسخ کارشناسی به آنها ارایه شد.
7390/ 6128



21/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن