تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را براى بزرگداشت خداوند زيبا بنويسد، خداوند او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834482003




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اسرائيل بيشترين بهره برداري را از جنگ هاي اخير مي برد/ پروژه اسلام عليه اسلام


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۳ب.ظ)
دکتر عليزاده موسوي در گفتگو با موج عنوان کرد؛ اسرائيل بيشترين بهره برداري را از جنگ هاي اخير مي برد/ پروژه اسلام عليه اسلام موج - تحولات و آشوب هاي اخير در جهان اسلام نه تنها باعث تفرقه و عدم يکپارچگي مي شود بلکه، باعث سودجويي بيشتر اسرائيل و همراهانش هم خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، هميشه موضوع وحدت و يکپارچگي اصلي اساسي در جهان اسلام بوده است. هر چند دشمنان گاه و بيگاه سعي در ايجاد تفرقه و آشوب دارند. اين نکته از آن جهت است که عده اي معتقدند که جهان اسلام به خودي خود چند سالي است که تکه تکه شده و شايد جهان اسلامي وجود ندارد. اين نظريه را کساني مي گويند که قائل به شکست جريان بيداري اسلامي هم بوده اند. با اين حال بايد در نظر داشته باشيم که افق جهان اسلام رسيدن به يک امت واحده جدا از مرزهاي جغرافيايي است. دشمنان غرب وشرق البته که اين موضوع را مي دانند و سعي در بر هم زدن اصول وحدت در جهان اسلام را دارند. يک نظريه معتقد است که تمامي جريان هاي راديکال و تکفيري و تمامي جنگ ها و تجزيه ها براي هدف تکه تکه کردن جهان اسلام است. از غزه گرفته تا مصر و ليبي تا يمن وعراق و ... در واقع تئوري ناامن سازي خاورميانه و به خصوص جهان اسلام به کام آنهايي است که از اين جنگ و آشوب و تفرقه پول سازي هم مي کنند. اين در حالي است که مقابله با دشمن مشترک جهان اسلام يعني، اسرائيل نياز به وحدت و يکپارچگي و يک امت واحده دارد. اسرائيلي که بهره بردار اصلي آشوب هاي خاورميانه هم هست. از آنجايي که در سالروز تشکيل اين رژيم منحوس) يوم النکبه( هستيم گفتگويي با حجت الاسلام والمسلمين دکتر سيدمهدي عليزاده موسوي، دبير کنگره جهاني جريان‌افراطي و تکفيري انجام داده ايم که مشروح سخنان ايشان در زير آمده است:
جريان هاي افراطي در جهان اسلام
دکتر عليزاده گفت: در جهان اسلام شايد کمتر منطقه اي وجود دارد که گرفتار آشوب و حضور جريان هاي افراطي و تندرو نباشد. اگر ريشه اينها را بررسي کنيم جدا از ريشه قبلي که مربوط به سه قرن پيش است و به وهابيت برمي گردد، امروز هم يکي ازکانون ها و منابع مالي و حمايتي اين جريان هاي افراطي در جهان اسلام، کشور عربستان و قطر و اردن هستند.آنها از اين جريان هاي افراطي براي رسيدن اهداف خود استفاده کنند. البته شايد در يکي دو دهه گذشته موفق بودند؛ اما به مرور حملات اين ها به خودشان برگشت و عربستان به شدت درگير مسايل تکفيري شده و شرايط به گونه اي شد که مجبور شدند همايشي بگذارند و چهره هايي را از سراسر دنيا دعوت کنند و بحث داعش و گروه هاي تندور را به چالش بکشند و بگويند که اينها جزء اسلام نيستند. يکي از مهترين چالش ها در عرصه بين المل بازگشت جريان هاي افراطي به عربستان است. از آن جهت که آل سعود را غير مشروع مي دانند و با آن مقابله مي کنند.
بحران کشور منفور جهان اسلام
دکتر عليزاده گفت: عربستان در حوزه داخلي با بحران اصلي سنت و مدرنيزم روبه رو است. هنوز علمايي هستند که به شدت دل در گرو سنت هاي گذشته دارند. در مقابل طيفي از جريان هاي غرب گرا هم وجود دارند که نزاعي بين آنها در جريان است. بحران سوم در خاندان آل سعود و جنگ قدرت است. به گونه اي که 25 چهره سياسي توسط ملک سلمان تغيير پيدا کرده است. اين ها نشانگر ناامني در ساختار قدرت و حکومت آل سعود است.
خيانت عربستان به بيداري اسلامي
عليزاده افزود: علاوه بر آن عملکرد عربستان در خارج از مرزها جايگاه آن را به شدن تزلزل داده است. در دوران بيداري اسلامي که ما شاهد انقلاب هاي عربي هستيم به جاي اينکه عربستان در کنارمردم قرار گيرد در کنار دولت هاي وابسته قرار گرفت. هنگامي که در تونس انقلاب شد زين‌العابدين بن علي به عربستان فرار کرد. هنگامي که در مصر انقلاب شد هيئت علماي عربستان رسما فتوا به حرمت اين انقلاب دادند و گفتند نبايد عليه حسني مبارک قيام کرد وحتي وي را به حج دعوت کردند. هنگامي را در يمن انقلاب شد علي عبدالله صالح را مصونيت سياسي دادند. هنگامي که در بحرين عليه مظالم آل خليفه انقلاب شد شاهد آن بوديم که براي منافع با مردم بحرين درگير شدند و با ورود غير مشروع دست به کشتار مردم زدند. هنگامي که اسرائيل در غزه دست به جنايت زد عربستان هيچ گونه واکنشي از خود نشان نداد. اين وضعيت براي عربستان جايگاه نازلي را به وجود آورد وحتي پرچم عربستان در کنار آمريکا به آتش کشيده شد. در بحران سوريه نيز عربستان از تکفيري ها دفاع و قريب 200 هزار نفر را از سراسر دنيا در آنجا ساماندهي کردند. امروز تمام آن جنايت ها بر دوش عربستان است.
چرا عربستان به يمن حمله کرد؟
عليزاده گفت: در بين سال هاي 2000 تا 2006 عربستان چندين باز يمني ها را آزمود و از منطقه نجران تانک به صعده وارد کرد و اقدام به جنگ هاي زميني و کشتار مردم کرد ولي هيچ گونه فايده اي نداشت. در آن زمان علي عبدالله صالح از مرکز حمله مي کرد و عربستان از شمال به يمن حمله ور مي شد . اين سوال در اينجا مطرح مي شود که چرا با اين تاريخ باز هم عربستان در اين باتلاق جنگ افتاد؟پاسخ آن است که فرماندهي جنگ به دست شخصي چون محمد بن سلمان که هيچ سابقه اي در مسائل جنگ و استراتژيک ندارد افتاده است. مقام معظم رهبري هم فرموده اند که: « کار به دست يک عده جوان افتاده است.» 4000 هزار کشته ماحصل اين حملات در بيش از 40 روز است.
مثلت ضعف عربستان در جهان اسلام
عليزاده گفت: مردم يمن اين ذهنيت را دارند که عربستاني ها به ديده تحقير به آنها نگاه مي کنند. با اين حال مردم يمن سخت ترين شرايط را تحمل کردند و الان هم اگر دفاعي ندارند به خاطر جنگ هاي داخلي است. تا زماني که بتوانند فضا را يکدست کنند و حمله اي به عربستان داشته باشند.
وي افزود: جايگاه عربستان در جهان اسلام تزلزل کرده است. عربستان به خاطر مثلث بحران بين المللي،بحران داخلي و بحران ايئولوژيکي نمي تواند يک مکتب واحد در جهان اسلام ارائه دهد.
آب گل آلود خاورميانه و ماهي گيري رژيم صهيونيستي
عليزاده گفت: حضرت امام (ره) فرموده اند: «اسرييل يک غده سرطاني است. بايد به اين غده رسيدگي نشود و طومارش در هم پيچيده شود.» چرا که نگاهشان از نيل تا فرات است .اين در شرايطي است که اسرائيل بيشترين بهره را از آشوب هاي اخير مي برد. قبل از به وجود آمدن تکفيريها و بحران سوريه و عراق و لبنان و بيداري اسلامي، يکي از مهم ترين مطالبات مردم مقابله با اسراييل بود. در مصر مردم در پاسخ به تحقير تاريخي آنها خواستند روابط خود را با آن قطع کنند. اين موضوع يک نقطه اميدي بود که اسرييل را کنار بزنيم. مشکل زماني شروع شد که بحران سوريه و داعش و عراق پيش آمد و نگاه ها از آنجا به مناطق ديگر منعکس شد. در آن زماني که ما بحران عراق را داشتيم اسرائيل به غزه حمله کرد و کشتارشديدي به راه انداخت و اين موضوع در لابه لاي اخبار در جهان اسلام ناپديد شد.
عليزاده افزود: اسراييل از سياست اسلام عليه اسلام بهره برداري مي کند. حتي نتانياهو به اوباما سفارش مي کند که: «چرا به مسئله داعش و دولت عراق اهميت مي دهي. بگذار بر سر هم بزنند. اين موضوع به نفع ما است.» با اين حساب هر چقدر جهان اسلام درگير باشد اسرائيل بهره برداري مي کند.
جريان هاي تکفيري در خدمت اسرائيل هستند
عليزاده گفت: متاسفانه جريان هاي افراطي نگاهشان به اسراييل، جنگ نيست. هنگامي که از داعش سوال مي شود که شما که دم از اسلام مي زنيد چرا با اسرائيلي که قدس را تصرف کرده نمي جنگيد، حرف از دشمن نزديک و دور مي زنند. اينها البته القائات از سمت اسرائيل به داعش است. تمام جريان هاي تکفيري ابزاري براي اسرييل براي رسيدن به اهدافش شده اند.
غرب و اسرائيل از جهان اسلام متحد مي ترسند
وي افزود: ما مفهمومي به نام امت در آموزه هاي اسلامي داريم. به اين معنا که مرزهاي جغرافيايي جايگاه ندارد و مرزهاي اعتقادي معنا دارد. در حوزه عمل آموزه اي به نام حج هست که تمام مسلمانان تکليف دارند به حج بيايند. به عبارتي ما در جهان اسلام ظرفيت عملي و نظري داريم.
عليزاده تصريح کرد: غرب و اسراييل به اين ظرفيت پي بردند. اگر اين مفهموم امت پيدا شود و کارويژه هاي حج مورد توجه قرا بگيرد، شاهد حضور مکتبي بنام اسلام هستيم که قدرتي اساسي است که بيش از يک ميليارد پيرو دارد. حتي هانتيگتون هم مسئله جنگ تمدن ها را مطرح کرده و به غربي ها هشدار داد که اگر مواظب نباشيد تمدن اسلامي مي تواند شما را از بين ببرد.
توهين غرب به اسلام باعث همگرايي مسلمانان شد
وي افزود: يکي از سياست هاي غرب و اسرائيل مقابله با تمدن اسلامي بود که شروع به اهانت و توهين کردند. ولي نتيجه عکس داد و مسلمانان به هم نزديک شدند. شعار مقابله با گنبد و گلدسته را در غرب به راه انداختند ولي، موجب همگرايي ميان مسلمانان شد.
تئوري تجزيه جهان اسلام از چه زماني آغاز شد؟
عليزاده گفت: امروز آن ها روي به تئوري ناامني و تجزيه آوردند . نقطه شروع آن هم سال 2003 همزمان با حمله آمريکا و عراق و دامن زدن به اختلافات شيعه و سني است. الان هم در عراق با استفاده از داعش ايجاد ناامني مي کنند. در ليبي هم به اين صورت است.چرا که مي خواهند از شکل گيري يک جهان اسلام واحد جلوگيري کنند.
ايجاد ناامني براي تجزيه و تقسيم جهان اسلام است. در عراق طرح تجزيه را مطرح مي کنند. يمن را مي خواهند به دو قسمت شمالي و جنوبي تبديل کنند.در ليبي هم اين بحث مطرح است.
در تقابل با اسراييل چه کرده ايم؟
عليزاده گفت: از دهه 40 ميلادي که رژيم صهيونيستي تشکيل شد ما همواره شاهد به خون کشيدن مردم فلسطين هستيم. جايي که قبله اول مسلمين بوده است. البته در قرآن آمده است :« در ميان مذاهب و فرق يهود عداوتش با اسلام بيشتر است. »
در آستانه روز نکبت بايد عملکرد بيش از نيم قرن خود را در مقابله با رژيم صهيونيستي بازخواني کنيم. اينکه در تقابل با اسراييل چه کرده ايم؟ چرا نتوانستيم مقابله کنيم؟ بايد يک نگاه واکاوي و نقد به گذشته داشته باشيم.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن