واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه تهران : دانشگاه تهران تخلفی در انتخابات شورای نظارت بر نشریات نداشته است تهران- ایرنا- مدیر اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: هیچ گونه تخلفی در انتخابات شورای نظارت بر نشریات از سوی دانشگاه تهران صورت نگرفته است.
جعفر گل محمدی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا، با اعلام اینکه 380 نشریه دانشجویی در این دانشگاه فعالیت می کند، گفت: 30 نماینده برای شرکت در انتخابات انتخاب کردیم ولی بر اساس آیین نامه فقط اجازه انتخاب 23 نفر را داشتیم بنابراین 23 نفر به عنوان نماینده معرفی شده و برای شرکت در انتخابات وارد شدند.
سیزدهمین گردهمایی مدیران مسوول نشریات دانشگاهی سراسر کشور در 16 و 17 اردیبهشت در مجتمع تحقیقاتی عصر انقلاب برگزار شد، در این انتخابات 2 نماینده مدیران مسوول در شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم انتخاب شدند.
پیشتر برخی مدیران مسوول نشریات دانشجویی مدعی شده بودند که در این انتخابات تخلف صورت گرفته و نمایندگان به طور سلیقه ای انتخاب شده اند.
گل محمدی در واکنش به این خبر گفت: دو نفر از نمایندگان، کارت دانشجویی به همراه نداشتند و نتوانستند در رای گیری شرکت کنند و بنابراین 21 نفر از دانشگاه تهران در آن شرکت کردند و محمدعلی کامفیروزی به عنوان نفر اول انتخاب شد.
نشریاتی که در دانشگاه تهران منتشر می شوند به شرط داشتن 4 شرط می توانند در انتخابات شورای نظارت بر نشریات دانشجویی شرکت کنند.
گل محمدی اظهار داشت: اولین شرط نشریات اینکه آن نشریات باید از دانشگاه و کمیته ناظر مجوز دریافت کرده باشند؛ چنانچه ممکن است نشریه ای در دانشگاه منتشر شود ولی مجوز نداشته باشد که در این صورت نمی توانسته در انتخابات شرکت کند.
وی دومین شرط شرکت در انتخابات را تحویل سه نسخه اول نشریه به دانشگاه اعلام کرد و افزود: اگر نشریه دچار تغییراتی مانند فارغ التحصیل شدن مدیر مسوول آن شده باشد، باید تغییر آن را در زمان مقرر اعلام می کردند.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه تهران همچنین هر داوطلب نمایندگی باید در طول یک سال حداقل یک شماره نشریه را منتشر و ارسال کرده باشد.
مدیر اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: کسانی که چهار شرط فوق را داشتند اسامی خود را اعلام کرده و بر اساس آن 50 نفر آخرین شماره نشریات خود را تحویل دادند.
گل محمدی با تاکید بر اینکه هیچ نشریه ای از قلم نیفتاده است، اظهار کرد: از بین این 50 نفر، 30 نفر برای شرکت در انتخابات اعلام آمادگی کردند و اگر کسی مدعی است که چرا دعوت نشده به طور حتم یکی از چهار شرط لازم را نداشته است؛ یعنی یا نشریه مجوز ندارد، یا فرد مسوول آن را تحویل نداده است، یا درطول سال حتی یک بار منتشر نشده و یا تغییرات آن را اطلاع نداده اند.
وی در پاسخ این که برخی افراد سلیقه ای شدن انتخابات را مطرح کرده اند، خاطرنشان کرد: نشریه های انتخاب شده متفرق هستند و کاری به تشکل ها نداریم. تنها بر اساس چهار معیار موجود نشریات را انتخاب کردیم. حال اتفاقی ممکن است بین آنها نشریات بسیج، انجمن یا تشکل های دیگر حضور داشته باشند و برای ما هیج فرقی نمی کند که آن نماینده از کدام تشکل باشد.
فراهنگ**9129**1601**
21/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]