واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
مدیران موسسه مالی اعتباری میزان در اختیار دستگاه قضا قرار گرفتند/ نیاز به مراجعه مالباختگان به دادگستری نیست
به اعضای هیئت مدیره موسسه میزان مهلت ۲ هفتهای داده شد تا بتوانند حقوق مردم را پرداخت و جلب رضایت کنند، اما چون نتوانستند در مهلت مقرر به تعهدات خود عمل کنند از روز شنبه ۱۹ اردیبهشت هر ۳ عضو هیئتمدیره این موسسه در اختیار دستگاه قضایی هستند.

به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، با توجه به اتمام مهلت مقرر موسسه مالی اعتباری میزان و عدم توانایی آنها در پرداخت حقوق مردم هر ۳ عضو هیئتمدیره این موسسه از روز گذشته در اختیار دستگاه قضایی هستند.
حجتالاسلام و المسلمین علی مظفری رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در رابطه با آخرین وضعیت موسسه مالی اعتباری میزان گفت: به اعضای هیئت مدیره موسسه میزان مهلت ۲ هفتهای داده شد تا بتوانند حقوق مردم را پرداخت و جلب رضایت کنند، اما چون نتوانستند در مهلت مقرر به تعهدات خود عمل کنند از روز شنبه ۱۹ اردیبهشت هر ۳ عضو هیئتمدیره این موسسه در اختیار دستگاه قضایی هستند.
وی افزود: نیازی به مراجعه مالباختگان به دادگستری و تشکیل پرونده از ناحیه افراد نیست و مردم مطمئن باشند که دستگاه قضایی وظیفه قانونی خود را در جهت حفظ حقوق آنها انجام میدهد.
گفتنی است مقامات قضایی به افرادي که در اين ماجرا به دنبال آشوب و يا تخريب اموال عمومي وخصوصي مردم هستند هشدار دادند و گفتند اين اموال متعلق به مردم و يا سپرده گذاراني است که وجوه خود را در برخي موسسات به امانت گذاشتند و در صورتي که افرادي بخواهند اقدام به آشوب و يا اخلال در نظم عمومي کنند با قاطعيت تمام برخورد مي شود و دستگاه قضايي در اين گونه جرايم هيچ گونه اغماضي نخواهد داشت. شایان ذکر است: مديران تعاوني هايي که هم اکنون با عناوين به اصطلاح موسسه مالي و اعتباري فعاليت مي کنند بايدمجوزهاي قانوني لازم را کسب کنند و يا تلاش هاي خود را براي ادغام با يک بانک انجام دهند تا مردم گرفتار چنين مشکلاتي نشوند. انتهای پیام/
اخبار مرتبط
مشتری "میزان" قصد آتش زدن موسسه اعتباری را داشت/ مردم از آتش سوزی جلوگیری کردند
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]