تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842130875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سلطانی صبور:نظر کمیته پیگیری بورسیه ها قانونی نیست/دواتگری:به قوه قضاییه شکایت کنید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سلطانی صبور:نظر کمیته پیگیری بورسیه ها قانونی نیست/دواتگری:به قوه قضاییه شکایت کنید تهران- ایرنا- در حالی که یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نظر وزارت علوم درباره پرونده بورسیه ها را قانونی نمی داند، یک عضو کمیته پیگیری پرونده بورسیه ها از تمامی افرادی که تصور می کنند ظلمی به آنها شده خواست به دیوان عدالت اداری شکایت کنند.


عطاالله سلطانی صبور روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره پرونده بورسیه ها و افشای تخلف 32 میلیاردی که در صندوق رفاه دانشجویی دولت قبل رخ داده است، توضیحاتی ارایه کرد که به شرح زیر است:
سوال: آیا در جلسه عصر روز یکشنبه کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره تخلفات صندوق رفاه دوران آقای کیوان مرادیان صحبتی خواهد شد؟
سلطانی صبور: خبر ندارم و باید جلسه گذاشته شود تا این موضوع بررسی شود.
سوال: وزیر آموزش و تحقیقات در این زمینه گفته اند که ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و قوه قضاییه در جریان این پرونده هستند و آیا در جریان نامه ای که اوایل مجلس نهم و در دولت قبل در حمایت از مرادیان، هستید؟ و آیا شما جزء کسانی بودید که این نامه را امضاء کردید؟
سلطانی صبور: من کیوان مرادیان را نمی شناسم.
سوال: رییس پیشین صندوق رفاه دانشجویی هستند و در جلسات کمیسیون آموزش و تحقیقات نیز آمدند. یعنی شما وی را ندیدید؟
سلطانی صبور: من الان یادم نمی آید.
سوال: آیا شما این نامه را امضاء کردید؟
سلطانی صبور: نه.
سوال: آیا می شود اشاره ای هم به جلسه ای داشته باشید که خسرو دانشجو وزیر اسبق آموزش و تحقیقات در جلسه کمیسیون با ملاباشی و درباره بورسیه ها صحبت کردند و نکاتی هم دانشجو گفته بود که افرادی با معدل 13 و 14 جذب شده اند، خاطرتان هست یا خیر؟
سلطانی صبور: پاسخ سوال شما را بیانیه رییس کمیسیون اصل 90 داده اند.
سوال: ولی برخی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات گفته اند که این بیانیه نظر شخصی پورمختار است.
سلطانی صبور: نه اینگونه نیست.
سوال: دواتگری نیز منصوب در کمیته پیگیری بورسیه ها بودند ولی نظرشان با پورمختار تفاوت دارد.
سلطانی صبور: اگر نظر دواتگری مهم است پس نظر پورمختار نیز اهمیت دارد. من الان آنچه که از جلسه آقای دانشجو یادم می آید بطور مجموع این است که دانشجو پذیرفتند و گفتند که تمامی مسوولیت این موضوع با من است و طبق قانونی که به من اختیار داده من صلاح دانستم که بورسیه این افراد را تایید کردم.
سوال: در همان زمان افکار نمایندگان درگیر نشد که چرا برخی با معدل 13 و 14 بورسیه و پذیرش دکتری شده اند؟
سلطانی صبور: آزمون دکتری قبلا تبدیل به مصاحبه شده بود و وقتی آزمون بصورت مصاحبه برگزار می شود پس ملاک همان مصاحبه است.
سوال: دواتگری گفتند که حتی مستندات آزمون شفاهی روی هیچ کدام از پرونده ها نبوده است؟
سلطانی صبور: این موضوع را باید خود دواتگری پاسخ دهد.
سوال: کمیسیون آموزش و تحقیقات نیز یک کمیته ای برای بررسی پرونده بورسیه ها تشکیل داده است و کمیسیون اطلاعات خوبی در این زمینه دارد؟
سلطانی صبور: بحث آزمون شفاهی را آقای معین گذاشته بود و ربطی به دوره آقایان زاهدی و دانشجو نداشت، و برداشت معین این بود که آزمون شفاهی کاری درست است و من در این زمینه صحبتی نمی کنم اما تشخیص معین بوده و وی با توجه به دلایل کار خوبی کرده است.دلیل وی نیز این بوده که با توجه به آن زمان که برخی بورسیه شدند و رفتند و دیگر برنگشتند و کسانی بودند که تعلق خاطری به وطن نداشتند و رفتند و دیگر برنگشتند.
کار خوب را هرکه کرد باید از وی تشکر کرد و آن کار هم خوب بود اما اینکه بعدا درست اجرا شد یا خیر باید بررسی شود.
سوال: اما آقای سلطانی صبور قبول دارید که این تعداد تخلف بورسیه در هیچ دوره ای وجود نداشته است؟
سلطانی صبور: بحث تخلف دروغ است. کی گفته که مدارک این افراد مشکل داشته است؟
سوال: همه می گویند. وزارت علوم در سایت رسمی خود اعلام کرده است؟
سلطانی صبور: همه اشتباه می کنند. وزارت علوم رسما اشتباه می کند و در کمیسیون هم اعلام کرده که این سخنان اشتباه است.همین آقای صدیقی در کمیسیون حضور یافت و گفت که این یک برداشت حقوقی است و می تواند نباشد.
سوال: پس چرا وزارت علوم در گزارش نهایی که با عنوان سند ارایه می شود چنین موضوعی را مطرح نکرده است؟
سلطانی صبور: باید از خود وزارت علوم این مطلب را پرسید که چرا خلاف می گوید و افکار عمومی را تخریب و به مردم دروغ می گوید.کمیسیون آموزش و تحقیقات اعلام کرده است که این سه هزار تخلف است. اگر 10 هزار تا هم باشد باید به آن رسیدگی شود.ما مدافع تخلف نیستیم و عقد اخوت هم با کسی نبسته ایم.
سوال: پس چرا در زمان دولت احمدی نژاد سکوت کردید و آن موقع که دانشجو در کمیسیون حضور یافت و اعلام کرد که تخلفی صورت گرفته، واکنشی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات دیده نشد؟
سلطانی صبور: سکوت نکردیم بلکه ما هر کس هر ادعایی که می کند قبول نمی کنیم؛ حالا می خواهد هرکسی باشد. بورسیه ها را بررسی کردیم و انها را به کمیسیون دعوت کردیم تا درباره سه هزار پرونده ادعایی توضیح دهند که گفتند آزمون گرفته نشده است و مسولان دولت قبل گفتند که آزمون می تواند به شکل مصاحبه باشد. بررسی کردیم و دیدیم که از یک زمانی، مصاحبه را به عنوان آزمون قبول کردند.
شورای بورس به درستی یا غلط در زمان های مختلف هرچه که تشخیص می داده است، با اختیاراتی که وزیر داشته است می تواند به عنوان قانون اجرا کند. حالا می خواهد درست یا غلط باشد ولی در هر دوره اجرا می شده است.
دولت کنونی اول اعلام کرد که 3هزار و 700 پرونده بورسیه دارای اشکال است، اما بعد گفتند 3 هزار تا مشکل دارد، دوباره گفتند از این میزان 800 مشکل دار است و در نهای اعلام کردند 39 نفر مشکل دارند.
سوال: ولی وزارت علوم چندبار درباره 370 نفری که بورسیه شان قطع شده گفته است که ما با اغماض جدی درباره پرونده آنها، این تصمیم را گرفته ایم.
سلطانی صبور: وزارت علوم هنوز پرونده های بورسیه ها را به این گروهی که از طرف مجلس برای بررسی پرونده های بورسیه انتخاب شده، نداده اند.
سوال: شما از طرفی می گویید که پرونده ها را در اختیار نداشتید پس مستنداتی هم ندارید و وزارت علوم پرونده ها را در اختیار شما قرار نداده از طرفی هم می گوید این وزارت خانه دروغ می گوید، شما براساس چه مستنداتی وزارت علوم را دروغگو می دانید؟
سلطانی صبور: براین اساس که وزارت علوم اول اعلام کرده که 3هزارو 700 تخلف وجود دارد و الان هم اعلام می کنند که 39 نفر هستند.وزارت علوم اول آمد و به گزارش دیوان استناد کرد اما دیوان عدالت اداری گفت که من این گزارش را ندادم.سپس گفتند که دیوان محاسبات این موضوع را یافته است و دیوان محاسبات هم این موضوع را رد کرده است.وزارت علوم باید بگوید براساس چه چیزی بورسیه ها غیر قانونی است.
سوال: جانمایی و تحصیل در رشته نهج البلاغه در کشورهای خارجی آیا مصداق تخلف نیست؟
سلطانی صبور: من با پورمختار صحبت کردم و وی تلقی شما را اول داشت یعنی می گفت که کلا پذیرش بورسیه ها غیرقانونی بوده است اما رفته رفته بعد از بررسی پرونده ها اعلام کرد که پرونده ها هیچ اشکالی و ایرادی ندارند.غیرگروهی که وزارت علوم تشکیل داد، کمیسیون آموزش و تحیقیقات نیز گروهی را تشکیل داده و پی از بررسی مشخص شده است این موضوع تخلف دروغ است و ما نظر کارشناسی کمیسیون را قبول داریم نه نظر وزارت علوم.وزارت علوم کارش اشتباه است.
سوال: آیا کمیسیون نباید پیگیر مطالبات دانشجویانی باشد که با معدل 19 و 18 بورسیه نشده اند و افرادی با معدل 13 و 14 را بجای آنها بورسیه کرده اند، باشد؟
سلطانی صبور: شما و امثال شما باید به این موضوع پاسخ دهید که چرا نیم گذارید افرادی با معدل 18 و 19 وارد دانشگاه ها شوند، زیر این رسانه ها هستند که بستر چنین کاری را فراهم می کنند.
سوال: معدل های 13 و 14 چه می شوند؟
سلطانی صبور: احتمالا 39 نفر که بورسیه آنها قطع شده مشکل معدل داشته اند ولی این موضوع در حد حدس و گمان است و دولت باید در این زمینه پاسخگو باشد که چرا بورسیه این افراد را قطع کرده است.چرا باید به نظر دولت کنونی دولت قبل اشتباه کرده و بورسیه ها را حذف کرده است درحالیکه این وظیفه دولت نیسیت بلکه قانون باید این کار را انجام دهد.برای چه سه هزار نفر از بورسیه ها سرگردان هستند و دولت به آنها توجهی کند.
سوال: جایابی کار بسیار روتین و وساده است.
سلطانی صبور: پس چرا وزارت علوم این کار را نکرده و اجازه چنین کار را هم نمی دهد.این مشکل وزارت علوم است و باید آنرا حل کند و وقتی نمی تواند مشکل را حل کند شروع به فرافکنی می کند و برخی سوء استفاده می کند و کسی فدا می شود که با معدل 19 پشت کنکور مانده که قانون برای وی نیز راه گذاشته است.قطعا باید تمامی حقوق افرادی که تضییع شده بازگردد.
سوال: درباره استخدام این افراد در آینده چه تصمیمی گرفته می یود؟
سلطانی صبور: اگر این افراد رانتی رفته باشند و تخلف شده باشد، نباید استخدام شوند.
سوال: این کشمکش تا کی قرار است ادامه یابد و گزارشی که وزارت علوم داده تکلیف خود را روشن کرده است، کمیسیون آموزش و تحقیقات چه کاری می خواهد انجام دهد؟آیا وزریر دوباره استیضاح می شود؟
سلطانی صبور: فرهادی گفته است که به این پرونده رسیدگی می کند که این کار هم شده اما مورد قبول کمیسیون آموزش و تحقیقات نیست. پرونده افراد شاکی از وزارت علوم هم به کمیسیون رسیده است و کمیته رسیدگی به این پروندها اعلام نظر خواهد کرد و درنهایت این قوه قضاییه است که نظر خود را خواهد داد.

**
مهدی دواتگری نیز در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، گفت: من نظرات خود را در گفت و گوهای مختلف خود با ایرنا و دیگر رسانه های به عنوان سند نگه داشته ام و هرچه بوده است را گفتم.
عضو کمیته پیگیری بورسیه ها اظهار داشت: آنچه که این کمیته پیگیری کرده است، ملاک است و هرکسی شکایتی دارد می تواند به دیوان عدالت اداری شکایت کند.
وی تصریح کرد: کمیته پیگیری وضعیت بورسیه ها یک کمیته قانونی و اجرایی است و تصمیمات این کمیته باید اجرا شودو اگر اجرا نشود باید وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری دراین زمینه پاسخگو باشد.
نماینده مردم مراغه در مجلس خاطر نشان کرد: به کسانیکه فکر می کنند حقوقشان تضییع شده می گویم تنها سخن فصل الخطاب نظر دیوان عدالت اداری است.
وی به افرادی که فکر می کنند براساس رای کمیته پیگیری بورسیه ها به آنها ظلمی شده است، توصیه کرد: برای پیگری خواسته خود به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند و همه هم باید از نظر قاضی تبعیت کنیم.
به گزارش ایرنا کمیته پیگیری پرونده بورسیه ها پس از استیضاح فرجی دانا و با حکم محمدعلی نجفی سرپرست این وزارتخانه تشکیل شد که مهدی واتگری و محمدعلی پورمختار به عنوان دو عضو حقیقی این کمیته معرفی شدند.
دواتگری پیش از این در گفت وگو با ایرنا اعلام کرده بود که تمامی 3 هزارو 700 بورسیه دولت قبل غیرقانونی بوده چون آزمون آنها براساس مصاحبه شفاهی صورت گرفته است و حتی مدارک این مصاحبه نیز در پرونده افراد بورسیه وجود ندارد.
سیام**9103**



20/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن