واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اداره ثبت اسناد و املاک نکا در ساختمانی استیجاری به ارباب رجوع خدمت رسانی می کند ساری- ایرنا- رییس ثبت اسناد و املاک نکا گفت: اداره ثبت اسناد و املاک نکا در ساختمانی استیجاری به ارباب رجوع خدمت رسانی می کند.

به گزارش ایرنا، محمدمهدی قلیان بعدازظهر شنبه با گرامیداشت روز اسناد در جمع مدیران نکایی افزود: اداره ثبت اسناد و املاک نکا در ساختمانی استیجاری در 2 طبقه که 4 طبقه آن مسکونی دایر است خدمات دهی می کند که این وضعیت کار را برای ما سخت کرده است.
وی اظهار داشت: زمینی مناسب در طول 14 سال گذشته برای ساخت این اداره در نظر گرفته شده است اما اقدام عملی انجام نشده است که امیدواریم با مساعدت مسئولان عملیاتی شود.
رییس ثبت اسناد و املاک نکا در ادامه با اشاره به فعالیت 8 دفترخانه اسناد رسمی در شهرستان نکا ادامه داد: با انجام ثبت نام اراضی بدون سند مالکیت در سال گذشته، 7 هزار و 46 فقره سند نام نویسی شد که از این تعداد 3 هزار و 74 فقره در هیات حل اختلاف منجر به صدور رای شد که در شرف دریافت سند رسمی است.
قلیان با اشاره به اینکه در سال گذشته یک هزار و 863 فقره سند مالکیت در اجرای قانون تعیین تکلیف صادر شد، خاطر نشان کرد: کل سند مالکیت در اجرای ماده 22 قانون تفکیک آپارتمان و نقل و انتقالات و غیره 3 هزار و 373 فقره سند بوده است.
وی گفت: در مجموع سال گذشته، 5 هزار و 236 فقره سند صادر شد که اداره ثبت اسناد و املاک نکا، مقام نخست استان را در این زمینه کسب کرد.
رئیس اداره ثبت اسناد و املاک نکا همچنین افزود: سال گذشته 12 فقره سند مالکیتی دولتی و 32 فقره سند مالکیت موقوفات صادر شد.
قلیان بیان داشت: در طول سال گذشته در مجموع استعلام دفاتر رسمی 2 هزار و 999 فقره و استعلام مراجع قضایی و بانک 194 فقره بوده که در صدور اسناد مالکیت روستایی سهم اسناد نکا 500 فقره بوده که با همکاری بنیاد مسکن 530 فقره اسناد مالکیت روستایی صادر شده است.
وی همچنین با اشاره به مکانیزه شدن ثبت و ارائه خدمات الکترونیکی به ارباب رجوع یادآور شد: با ارائه خدمات نوین امکاناتی فراهم شد تا از مراجعات حضوری مردم به ادارات جلوگیری شود و و برای تحقق این امر دو اقدام اساسی یعنی توسعه فناوری و جایگزینی آن با شیوه های قدیمی و دستی و همچنین استفاده از ظرفیت پست در دستور کار قرار گرفت.
قلیان گفت: در طول سال گذشته تاکنون یک هزار و 600 فقره پرونده مکانیزه اجرایی عملیاتی شد.ک2/
7332/1899
19/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]