واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۷:۱۵ب.ظ)
تدوين نقشه راه پتروشيمي در ٦ جلد/ بهره گيري بيشتر از پتانسيل بخش خصوصي موج - مديرعامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي از نياز ٧.٥ ميليارد دلاري براي تحقق ظرفيت توليد روزانه ٦٠ ميليون تن محصولات پتروشيمي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، عباس شعري مقدم، مديرعامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي در نشست خبري بيستمين نمايشگاه بين المللي نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي تصريح کرد: مهم ترين مولفه اجرايي ما حرکت به سمت پژوهش و فناوري و کاربردي کردن آن در صنعت پتروشيمي بويژه در صنايع پايين دست است و به همين دليل تلاش مي کنيم اين برنامه ريزيها به توسعه اي مدون و مستقر کردن دانش و فناوري منتهي شود.
وي با بيان اين که اجراي مديريت دانش در راس فعاليتهاي شرکت ملي صنايع پتروشيمي قرار گرفته است، افزود: با اين شرايط هم اکنون نمي توانيم براي صنعت پتروشيمي برنامه ريزي کنيم زيرا براي برنامه ريزي بايد سرمايه و پول در اختيار داشته باشيم تا بتوانيم اين برنامه ريزي ها را اجرايي کنيم، اما هم اکنون چنين شرايطي فراهم نيست و بايد طبق يک نقشه راه بخش خصوصي را فعال و براي رسيدن به چشم انداز طبق همين برنامه حرکت کنيم.
شعري مقدم با اشاره به تدوين نقشه راه پتروشيمي در ٦ جلد گفت: به ظرفيت رساندن واحدهاي توليدي موجود تا سقف ٦٠ ميليون تن يکي از مهمترين برنامه هاي ماست که تاکنون تنها ٤٥ ميليون تن آن محقق شده است، تلاش ما رساندن اين رقم در سال ٩٤ به ٥٠ ميليون تن و بيش تر است اما اين تفاوت ١٥ ميليون تني نياز به ٧,٥ ميليارد دلار پول دارد و ما تلاش مي کنيم بدون نياز به پول و از طريق تامين خوراک که شرکت ملي نفت ايران قول آن را داده است و همچنين تلاش و تدبير مديريتي اين ٦٠ ميليون تن را عملياتي کنيم.
مديرعامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي در ادامه به ٦٧ طرح نيمه کاره پتروشيمي اشاره کرد و گفت: اين پروژه ها ٢٠ تا ٩٠ درصد پيشرفت دارند که بايد براي تکميل آنها برنامه ريزي صورت گيرد، بسياري از اين واحدها مشکلات ملک، خوراک و يا سرمايه گذاري ندارند و تنها منتظر ارز هستند.
شعري مقدم در ادامه افزود: تعدادي از اين واحدها از طريق فاينانس ٢ تا ٣,٦ ميليارد يورويي چين تامين مالي شده اند که اميدواريم اين تامين مالي هر چه زودتر نهايي شود، همچنين ١٥ طرح از اين ٦٧ طرح نيازي به ارز ندارند و با پيگيري محدودي بدون شک امسال به بهره برداري مي رسند.
وي با اشاره به برنامه آينده اين مجموعه براي تامين خوراک قابل دسترس اظهار کرد: پس از بررسي شرايط توليد، به اين نتيجه رسيديم که از گاز متان جز کود و متانول نمي توان توليد کرد و در عين حال افزايش ميزان متانول روي قيمت هاي بازار تاثير مي گذارد به همين دليل به اين فکر افتاديم که از متانول پروپيلن توليد کنيم و همسو با اين هدف ٣٦ پروژه طراحي کرديم که ١٤ پروژه آن همان پروژه هاي GTP در سواحل خليج فارس هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]