واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۴:۱۵ب.ظ)
رياست دادگستري خراسان شمالي: ريشه کن کردن فقر و بيکاري،اصلي ترين راهکار پيشگيري از وقوع جرايم است موج - رياست دادگستري خراسان شمالي گفت:ريشه کن کردن فقر و بيکاري اصلي ترين راهکار پيشگيري از وقوع اين جرايم است و نظام مند کردن پرداخت يارانه ها و اختصاص آن به هر استان مي تواند يکي از راهکارهاي رفع اين معضل باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام قدرتي با اشاره به آمار جرايم در سال گذشته و جمعيت کيفري موجود در زندان هاي استان خراسان شمالي گفت:80 درصد از جرايم رخ داده شده در سال هاي 91 تا 93 به 42 عنوان مجرمانه مربوط است و 50 درصد از اين 80 درصد به 9 عنوان مجرمانه اختصاص دارد.
وي با اشاره به اين که سرقت و ضرب و جرح و عناوين مجرمانه مرتبط با خشونت مانند تهديد و تهمت در صدر جرايم رخ داده شده در استان هستند، ادامه داد:از مجموع 2 هزار و 328 نفر جمعيت کيفري استان، 51 درصد مرتبط با حمل و فروش مواد مخدر و 20 درصد نيز سارق هستند که بيشترشان از سطح سواد پاييني برخوردارند و وقتي علت انحراف اين افراد به سمت اين جرايم بررسي مي شود به اين نتيجه مي رسيم که بيکاري و فقر ريشه اصلي اين موضوع است.
به گفته وي، ريشه کن کردن فقر و بيکاري اصلي ترين راهکار پيشگيري از وقوع اين جرايم است و نظام مند کردن پرداخت يارانه ها و اختصاص آن به هر استان مي تواند يکي از راهکارهاي رفع اين معضل باشد.
رييس دادگستري استان خراسان شمالي، اهتمام به تحقق منويات مقام معظم رهبري در راستاي مبارزه با فساد اداري و اقتصادي و زمين خواري را در رأس برنامه هاي کاري دادگستري استان اعلام کرد و اظهار داشت: سال گذشته در استان در مورد حفاظت از منابع طبيعي و زمين خواري 651 پرونده تشکيل و 669 پرونده مختومه شد که برخي از پرونده هاي مختومه شده به سال هاي گذشته مربوط بود و در مجموع حدود 208 هکتار از اراضي ملي که توسط اشخاص حقيقي و حقوقي تصرف شده بود به بيت المال بازگردانده شد.
بنا بر اعلام دادگستري خراسان شمالي وي با تأکيد بر اين که مسوولان منابع طبيعي بررسي و دقت کنند حقوق مردم تضييع نشود،خاطرنشان کرد:امور اراضي سازمان کشاورزي خراسان شمالي در نيمه دوم سال گذشته به طور جدي وارد بررسي تغيير کاربري اراضي کشاورزي شد و دستگاه قضايي نيز در اين راستا رسيدگي به پرونده ها را آغاز خواهد کرد که پس از بررسي اعلام مي شود.
وي رعايت حقوق شهروندي و تکريم ارباب رجوع را از ديگر فعاليت هاي دستگاه قضايي استان اعلام کرد و افزود:در سال گذشته 2 هزار و 234 نفر از مردم به صورت حضوري با رييس کل ملاقات داشته اند که اين برنامه در ديگر حوزه هاي قضايي استان نيز برگزار مي شود و همچنين 57 هزار و 793 نفر نيز از ارشاد و راهنمايي هاي کارشناسان واحدهاي ارشاد و معاضدت قضايي برخوردار شده اند.
وي از اجراي قانون آيين دادرسي جديد از 94/4/1 سخن گفت و اظهار داشت:با اجراي اين قانون گام ديگري در جهت تکريم ارباب رجوع و خدمت به مردم برداشته مي شود و اجراي اين طرح تحولي در راستاي حفظ حقوق شهروندي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]