واضح آرشیو وب فارسی:مهر: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي:اميدواريم امسال نيز شاهد رونق موسيقي باشيم
هيئت مديره و شوراي عالي خانه موسيقي، هيئت امناي انجمن موسيقي، اعضاي شوراي راهبردي و نظارت موسيقي و جمعي از هنرمندان اين رشته با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ديدار كردند.
به گزارش خبرگزاري مهر، در اين ديدار كه معاون امور هنري وزارت ارشاد و مدير كل دفتر موسيقي حضور داشتند، مسائلي در حوزه موسيقي مطرح شد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين ديدار ضمن قدرداني از هنرمندان برجسته به جهت حضور در شوراهاي موسيقي گفت: موسيقي كشور نيازمند ساماندهي است و موسيقي اصيل و فاخر كه مهجور است و هنوز در جايگاه اصلي اش قرار نگرفته است مي بايست مورد حمايت قرار بگيرد.
محمدحسين صفار هرندي ادامه داد: براي اين نوع موسيقي كه هم از لحاظ كلام و هم به لحاظ هنر موسيقي نيز ارزشمند است نه تنها محدوديتي براي آن نيست بلكه مورد حمايت جدي قرار مي گيرد.
خوشبختانه در اتخاذ اين سياست كه با حفظ و صيانت از موسيقي بومي برآمده از فرهنگ خودي هدف گذاري شده و نيز مقابله با جريانات انحرافي كه مانع جدي در تحقق اين هدف است كه در اين جلسه هم بيان شد همسويي و همصدايي بين مديران هنري و نظرات و ديدگاه هاي استادان و پيشكسوتان اين رشته هنري مشاهده مي شود.
صفار هرندي با توجه به دغدغه هنرمندان موسيقي درباره كم توجهي به موسيقي اصيل، جدي و فاخر كه در فرهنگ ما ريشه دارد گفت: اين نگراني در بين مسئولان نيز وجود دارد و با تعامل و همفكري مسئولان فرهنگي و اهالي هنر مي توان راههايي را براي رفع اين نگراني طراحي و اجرا كرد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به فعاليت هاي موثر در حوزه موسيقي در سال گذشته گفت: سال گذشته كنسرت هايي در همين زمينه با حضور اساتيد برگزار شد كه بسيار راهگشا بود و به عنوان الگو مي تواند همچنان مورد توجه باشد.
وي با تاكيد بر توجه به حوزه فرهنگ در اين دوره گفت: خوشبختانه در يك تصميم گيري كلان مقرر شده است تمام برنامه هايي كه در حوزه هاي مختلف اقتصادي، اجتماعي، صنعتي و ... در كشور برگزار مي شود يك پيوست فرهنگي نيز داشته باشد.
صفار هرندي بر ضرورت سرمايه گذاري هاي بخش هاي مختلف صنعتي و اقتصادي در حوزه فرهنگ و هنر تاكيد كرد و افزود: سرمايه گذاري بخش هاي اقتصادي و صنعتي در فرهنگ و هنر نقش موثري در اقتصاد فرهنگ دارد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز از اين امر حمايت مي كند.
وي با اشاره به ساخت و ساز فضاهاي فرهنگي، هنري گفت: خوشبختانه در اين دوره تالارها و مجتمع هاي فرهنگي، هنري مناسبي در استانها ساخته شد و در تعدادي از استانها نيز در حال ساخت و ساز است كه با ادامه اين روند در چند سال آينده در تمام استان ها سالن ها و فضاهاي مناسب و استاندارد براي اهل فرهنگ و هنر خواهيم داشت. در شهر تهران هم در اين سالها فعاليت هاي مناسبي در حوزه فرهنگ انجام شده و فرهنگسراهايي كه در سال هاي ساخته شد كه فضاهايي را براي اجراي برنامه هاي فرهنگي، هنري فراهم كرده است، اما به هر حال در حال حاضر تهران نيازمند تالاري استاندارد با ظرفيت مناسب است كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي پيگير آن است تا به نتيجه برسد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار اميدواري كرد : با همراهي و همفكري هنرمندان حوزه موسيقي گام هاي موثرتري در جهت اعتلاي اين رشته تاثير گذار هنري برداشته شود.
دكتر محمد حسين ايماني معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين ديدار گفت: در جريان موسيقي كشور و تصميم گيري اين حوزه شوراهايي با حضور استادان و پيشكسوتان وجود دارد و همدلي و همفكري هنرمندان در عرصه تصميم گيري موسيقي نتايج قابل توجهي داشته است كه اميدواريم اين تعامل تداوم يابد.
دكتر محمد حسين احمدي؛ مدير كل دفتر موسيقي نيز از تعامل و همراهي هنرمندان و استادان موسيقي در شوراهاي دفتر موسيقي قدرداني كرد و بر تصميم گيري بر اساس نظر و خرد جمعي در حوزه موسيقي تاكيد كرد.
كامبيز روشن روان؛ دبير بيست و چهارمين جشنواره بين المللي موسيقي فجر نيز با ارائه گزارشي گفت: برنامه ريزي براي جشنواره امسال با پايان جشنواره دوره گذشته آغاز شد و در سال جاري جشنواره اي بهتر از دوره هاي قبل برگزار خواهد شد.
حميد رضا نوربخش؛ مدير عامل خانه موسيقي در اين ديدار گفت: خوشبختانه با تعامل مناسب خانه موسيقي به عنوان تشكل صنفي با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اتفاقات خوبي را در حوزه موسيقي و مسائل صنفي و بيمه هنرمندان اين رشته شاهد بوديم.
نوربخش فعاليتهاي گسترده موسيقي در سال گذشته را مرهون اين تعامل خواند و افزد: سال گذشته بيشتر موجوديت موسيقي، به صحنه آمد و اجراهاي صحنه در موسيقي فاخر داشتيم كه اميدواريم با برنامه ريزي هايي كه شده در سال جاري نيز شاهد اين برنامه ها باشيم.
بابك رضايي؛ مدير عامل انجمن موسيقي ايران نيز گزارشي از فعاليت هاي اين انجمن ارائه كرد.
منوچهر صهبايي؛ رهبر اركستر سمفونيك تهران نيز با تاكيد بر اهميت اركستر سمفونيك گفت: اركستر سمفونيك نماينده موسيقايي بين المللي هر كشور است و ضرورت دارد تا مورد توجه بيشتري قرار گيرد.
در اين ديدار فرهاد فخرالديني، رهبر اركستر موسيقي ملي ايران، محمد نوري، دكتر محمد سرير، هوشنگ ظريف، شاهين فرهت، هنگامه اخوان، داوود گنجه اي، مصطفي كمال پور تراب، سيمون آيوازيان،ساسان فاطمي، رهبر اركستر سمفونيك تهران، محمد ميرزماني، مهدي آذرسينا، محمد حسين نيرومند؛ مشاور هنري وزير ارشاد و هيئت امناي انجمن موسيقي شامل هادي آزرم، عبدالحسين مختاباد و محمد حسن شاهنگيان حضور داشتند.
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 305]