محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843550412
یک دهه از مالکیت بخش خصوصی گذشت/ کارخانه لوله سازی خوزستان همچنان در گرداب مشکلات
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک دهه از مالکیت بخش خصوصی گذشت/ کارخانه لوله سازی خوزستان همچنان در گرداب مشکلات اهواز- ایرنا- قدیمی ترین کارخانه لوله سازی خوزستان، با گذشت بیش از یک دهه هنوز با مشکلات کارگری، مالی و فنی روبه روست.
به گزارش ایرنا، شرکت لوله سازی خوزستان که از بزرگترین و قدیمی ترین تولید کننده های لوله های مورد نیاز کشور است، از سال 81 با واگذار شدن به بخش خصوصی ناکارآمد با مشکل روبه رو شد. از همان زمان بود که به دلیل بدهی سنگین توان تولید و نیز پرداخت حقوق و مطالبات کارگران را از دست داد. در این مدت کارگران این شرکت بار ها در اعتراض به وضعیت خود دست به تجمع زدند.
از ابتدای امسال نیز کارخانه لوله سازی خوزستان تولید خود را متوقف و به حالت راکد درآمده است. حدود 100 کارگر این کارخانه نیز در وضعیت بلاتکلیف قرار دارند. کارگرانی که علاوه بر معیشت شان نگران تخریب و سرقت و فروش قطعات اصلی کارخانه هم هستند.
نماینده کارگران کارخانه لوله سازی خوزستان در این باره می گوید: کارگران این کارخانه از شهریور 92 همکاری خود را با سرمایه گذار جدید آغاز کردند و مقرر شده بود مدیریت جدید حقوق جاری و بدهی گذشته این کارگران از سال های گذشته را نیز پرداخت کند.
فرشاد پورسعید می افزاید: کارگران از زمان مدیریت قبلی و سال 88 حدود 40 ماه حقوق و دستمزد و عیدی خود را دریافت نکرده اند که در زمان مدیریت جدید چند ماه حقوق پرداخت اما بازهم تاخیر در پرداخت ها تکرار شد به طوری که از شهریور پارسال تاکنون حقوق کارگران پرداخت نشده است.
وی ادامه می دهد: با وجود مشکلات مالی شدید که کارگران با آن دست به گریبان بودند در پایان سال 93 به جای عیدی و حقوق تنها 500 هزار تومان به صورت علی الحساب به کارگران پرداخت شد.
پورسعید اظهار می کند: مدیر سابق کارخانه به کارگران وعده داده بود که تا 10 اردیبهشت ماه امسال با کارگران تسویه حساب می کند اما به بهانه رسیدگی به امور جاری، کارخانه را از 9 اردیبهشت تعطیل اعلام کرده و از ورود کارگران و حتی نماینده آنها به محل کار جلوگیری کردند.
وی می گوید: کارگران به دنبال مطالبات خود هستند اما متاسفانه مدیریت کارخانه با کارگرانی که برای احقاق حقوق خود مراجعه می کنند برخورد می کند و به تازگی نیز پنج نفر را به عنوان آشوبگر به مراجع قضایی معرفی کرده است.
به گفته وی، کارخانه تا پایان سال 93 تولید داشته اما در سال جدید خط تولید متوقف و تعطیل شده است.
این نماینده کارگران تصریح می کند: در این مدت به دادستان، فرمانداری، استانداری، اداره کل صنایع، اداره کل کار و نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی مکاتبه کرده ایم اما مشکل کارگران هنوز حل نشده است.
*بدهی 53 میلیاردی به دارایی و تامین اجتماعی
رییس هیات مدیره شرکت لوله سازی خوزستان نیز، تایید می کند که کارگران از شهریور پارسال حقوق خود را دریافت نکرده اند.
غلامرضا عشقی ترک فروشانی می گوید: مبالغی از مطالبات کارگران را به زودی پرداخت می کنیم اما میزان آن هنوز مشخص نشده و این مبلغ بر اساس دریافتی کارخانه تعیین می شود.
عشقی با انتقاد از نبود همکاری مسوولان استانی در رسیدگی به وضعیت این کارخانه اظهار می کند: در صورت همکاری استانداری و مسوولان استانی مشکلات این کارخانه قابل حل است و می توان آن را دوباره راه اندازی کرد، این در حالیست که فقط جلسات کوتاه و گروهی برگزار می شود که مشکلی از ما حل نمی کند و نیاز است که یک نفر به عنوان متولی و مسوول پیگیری مسایل این کارخانه تعیین و معرفی شود.
رییس هیات مدیره شرکت لوله سازی خوزستان می افزاید: هم اکنون شرکت لوله سازی خوزستان 130 میلیارد ریال به اداره دارایی بدهی دارد، این در حالسیت که از سال 85 در عمل تعطیل بوده است.
عشقی اضافه می کند: این کارخانه همچنین 400 میلیارد ریال به سازمان تامین اجتماعی بدهی دارد که 130 میلیارد ریال آن بابت جریمه است.
وی با بیان اینکه عمده بدهی این شرکت غیرواقعی و مربوط به جریمه هاست، تاکید می کند: ما چیزی از مسوولان نمی خواهیم جز اینکه به جای صدور اجراییه زمان کافی برای پیگیری امور حقوقی شرکت به ما داده شود تا بتوانیم بخشی از مشکلات کارخانه را حل کنیم.
عشقی می افزاید: با مشکلات مالی شدیدی که این کارخانه با آن روبه روست توان درخواست تسهیلات بانکی و بازپرداخت آن را نداریم.
وی همچنین اظهار می کند: در صورت راه اندازی مجدد کارخانه، برای حدود یک هزار نفر اشتغالزایی می شود این در حالیست که اکنون حدود 110 نفر در کارخانه مشغول کار هستند.
عشقی می افزاید: مدیرعامل سابق این کارخانه به دلیل نبود حسن انجام کار از بهمن 93 از کار برکنار شده و این کارخانه اکنون بدون مدیر است.
*اختلافات داخلی است
این کارخانه تا سال 91 بیش از 400 کارگر رسمی و بیش از 300 کارگر قراردادی داشت که اکنون به یک سوم کاهش یافته و این تعداد نیز با مشکلات مالی روبه رو هستند.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی اما مشکل این کارخانه را اختلافات داخلی شرکای آن می داند و می گوید: برخلاف اظهارات رییس هیات مدیره، مدیریت کارخانه هنوز مشغول کار است.
سیدشریف حسینی با بیان اینکه مشکل لوله سازی خوزستان در یک مقطع حل شده بود، می افزاید: با همکاری مدیرتامین اجتماعی 300 نفر از کارکنان این شرکت که مشکل بیمه داشتند، بازنشسته شدند و با مجوزی که از وزیر صنعت و معدن دولت گذشته گرفتیم، 86 نفر باقیمانده به شرکت فولاد خوزستان منتقل شدند.
وی اظهار می کند: این همکاری های استان برای دادن مهلت به مالکان این کارخانه بود تا بدون دغدغه مسایل کارگری به امور، رسیدگی و آن را راه اندازی کنند.
نماینده مردم اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی اضافه می کند: با آمدن سرمایه گذار جدید نیروی جدید نیز استخدام شد اما با اختلاف شرکا باز هم مشکلاتی برای کارگران ایجاد کرده است.
وی با اشاره به طرح مشکلات کارخانه لوله سازی خوزستان در شورای تامین خوزستان و شورای کارگری می گوید: تاکنون هر آنچه که مسوولان کارخانه خواسته اند انجام دادیم اما پس از دو سال هنوز هم به تعهدات خود نسبت به کارگران عمل نکرده و تعدادی از کارکنان و بازنشستگان مطالبات خود را هنوز دریافت نکرده اند.
حسینی تنها راه حل مشکلات کارخانه لوله سازی را جذب سرمایه گذار توانمند عنوان می کند و می گوید: این شرکت با داشتن بدهی سنگین نمی تواند تسهیلات بانکی بگیرد و به دلیل خصوصی بودن از اعتبارات دولتی هم نمی تواند استفاده کند.
وی پیشنهاد می کند که این واحد صنعتی به شرکت فولاد خوزستان که آن هم بخش خصوصی است، واگذار شود تا مشکلات این شرکت مرتفع شود.
*کارخانه ای که سالمند شد
مدیرکل صنعت معدن و تجارت خوزستان نیز در این رابطه می گوید: هر کاری می توانستیم برای حل مشکلات این کارخانه انجام داده ایم اما مشکل اصلی اختلاف میان شرکای کارخانه است و بخش دولتی نمی تواند کاری از پیش ببرد.
سید نوراله حسن زاده می افزاید: واحدهای صنعتی هم مثل هر موجود زنده یک عمر مفید دارند و نمی توانیم آنها را مادام العمر بدانیم.
وی تاکید می کند: کارخانه لوله سازی خوزستان به نوسازی تجهیزات و بازسازی نیاز دارد، در غیر اینصورت فاقد توجیه اقتصادی خواهد بود زیرا این واحد صنعتی باید از پس هزینه آب و برق و گاز خود برآید و تولیداتش مشتری داشته باشد.
به گفته وی، تولیدات این کارخانه در زمان راه اندازی، منحصر بفرد بوده اما اکنون رقبای دیگری وارد بازار شده اند که توان رقابت با آنها را ندارد.
وی با بیان اینکه حدود 10 سال است که لوله سازی خوزستان با مشکل روبه رو است، تاکید می کند: بطور قطع راه اندازی این کارخانه برای استان مفید است اما به شرطی که اختلافات کنار گذاشته شود و مشکلات بویژه کارگری حل شود.
*زمانی برای بازگشت
بخش خصوصی ناکارآمد به گفته مسوولان، بیش از 13 سال است که با سوءمدیریت و بدهی سنگین خود نه تنها یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی خوزستان را از مدار خارج کرده، بلکه خوزستان را با تنش کارگری و خانواده های کارگران را با مشکلات معیشتی روبه رو کرده است. آیا وقت آن نرسیده که این واحد صنعتی به چرخه تولید بازگردد؟
آخرین تجمع کارگران معترض این کارخانه مربوط به پنج روز پیش بود که در آن خواستار احقاق حقوق خود شده بودند.
مشکلات شرکت لوله سازی خوزستان که از تولید کننده های اصلی لوله های مورد نیاز کشور است، از سال 81 با واگذار شدن به بخش خصوصی ناکارآمد آغاز شد.
گزارش از نادره وائلی زاده
7151 / 6037
19/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 243]
صفحات پیشنهادی
حمایت ابتکار از جریان سازی نوین محیط زیستی در مدارس/ خلاقیت و اثربخشی دانش آموزان تقویت شود
حمایت ابتکار از جریان سازی نوین محیط زیستی در مدارس خلاقیت و اثربخشی دانش آموزان تقویت شود معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر نقش مدارس در اصلاح رفتار ایرانیان در حوزه محیط زیست گفت روش های آموزشی در ایران در حوزه محیط زیست زیاد تاثیرگذار نیست بنابراینبخشودگی عوارض تخریب و نوسازی بافتهای فرسوده
سهشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۲ مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از بخشودگی 100 درصدی عوارض تخریب و نوسازی در ساخت و سازهای انفرادی مسکونی با مساحت از 100 تا 300 متر مربع و ساخت و سازهای تجمیعی مسکونی با مساحت بیش از 75 متر مربع خبر داد به گزارش سرویس شهری خبرگزاری دانشجویانعوارض تخریب و نوسازی ساکنان بافت های فرسوده بخشوده می شود
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اعلام کرد عوارض تخریب و نوسازی ساکنان بافت های فرسوده بخشوده می شود مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از بخشودگی 100 درصدی عوارض تخریب و نوسازی در ساخت و سازهای انفرادی مسکونی با مساحت از 100 تا 300 متر مربع و ساخت و سازهای تجمیعی مسکونی با مساحتسازمان نوسازی صنایع رقیب بخش خصوصی نیست
نوروززاده سازمان نوسازی صنایع رقیب بخش خصوصی نیست شناسهٔ خبر 2567352 - دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۹ استانها > خراسان شمالی اسفراین- رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان این که این سازمان رقیب بخش خصوصی نیست اظهار کرد سازمان نوسازی صنایع به دنبال سرمایه گذاری دلزوم میدان داری بخش خصوصی در اقتصاد ایران/ مبارزه جدی با مفاسد مالی در برنامه دولت قرار دارد/ کشور نیازمند رشد
جهانگیری در برنامه ششمین همایش ملی کار مطرح کرد لزوم میدان داری بخش خصوصی در اقتصاد ایران مبارزه جدی با مفاسد مالی در برنامه دولت قرار دارد کشور نیازمند رشد اقتصادی بیش از 8 درصد است معاون اول رئیس جمهور گفت بخش خصوصی باید به منظور ارتقای سطح اقتصاد و تولید در کشور وارد میداناستانداردسازی و مالکیت فکر پایه های اساسی دراقتصاد دانش بنیان هستند
معاون علمی رییس جمهور استانداردسازی و مالکیت فکر پایه های اساسی دراقتصاد دانش بنیان هستند یاسوج - ایرنا- معاون علمی و فناوری رییس جمهور تاکید کرد استاندارد سازی ایده ها و مالکیت تفکر دو مولفه و بلکه پایه های اساسی در توسعه اقتصاد دانش بنیان محسوب می شوند به گزارش خبرنگار ایرنا- بازشدن امید تازه پیش روی بخش خصوصی پس از بیانیه سوئیس /لزوم زمینه سازی برای ورود سرمایه گذاران خارجی
رییس جدید اتاق تهران بازشدن امید تازه پیش روی بخش خصوصی پس از بیانیه سوئیس لزوم زمینه سازی برای ورود سرمایه گذاران خارجی تهران - ایرنا - رییس جدید اتاق تهران با بیان اینکه به دنبال بیانیه سوئیس امید تازه ای پیش روی بخش خصوصی باز شده است گفت باید بتوانیم بستر مناسبی برای سرم- آغاجاری خوزستان درسه روزگذشته پنج بارلرزید
آغاجاری خوزستان درسه روزگذشته پنج بارلرزید اهواز-ایرنا- زمین لرزه طی سه روزگذشته پنج بار در شهرستان آغاجاری به وقوع پیوست که در سال های اخیر بی سابقه بوده است به گزارش دوشنبه ایرنا به نقل از مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران روز دوشنبه نیز آغاجاری دو بار لرزید بر اساس این گزارش در س- 60درصد ناوگان اتوبوسرانی اصفهان به بخش خصوصی واگذار می شود
60درصد ناوگان اتوبوسرانی اصفهان به بخش خصوصی واگذار می شود اصفهان- ایرنا - مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه گفت تا پایان امسال60 درصد از ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهر اصفهان به بخش خصوصی واگذار می شود سید عباس روحانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود ت- نظام جامع باشگاه داری ستون اصلی خصوصی سازی ورزش
در گفت و گو با کارشناسان بررسی شد نظام جامع باشگاه داری ستون اصلی خصوصی سازی ورزش تهران- ایرنا- فرایند خصوصی سازی در ورزش نیازمند بسترها و چارچوب های قانونی است که نظام جامع باشگاه داری از مهمترین آن به شمار می رود مزایده ی واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس در حالی روز چهارش- خسارت دیدگان سیل بخش بلده برای بازسازی واحدهای مسکونی تسهیلات دریافت می کنند
خسارت دیدگان سیل بخش بلده برای بازسازی واحدهای مسکونی تسهیلات دریافت می کنند نوشهر - ایرنا - رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نور گفت خسارت دیدگان سیل بخش بلده از توابع این شهرستان از تسهیلات بانکی برای بازسازی واحدهای مسکونی شان برخودار می شوند رضا کاظمی روز دوشنبه در حاشیه بازد- فعالان بخش خصوصی به نقش محوری خود در توسعه گردشگری توجه کنند
مشاور عالی سازمان منطقه آزاد کیش فعالان بخش خصوصی به نقش محوری خود در توسعه گردشگری توجه کنند کیش - ایرنا - مشاور عالی مدیرعامل منطقه آزاد کیش بر توجه فعالان بخش خصوصی به نقش محوری خود در توسعه و رونق گردشگری جزیره کیش تاکید کرد رسول کشت پور روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار انگرانی از آمار سزارین در بخش خصوصی/جلوگیری از سزارین نیازمند فرهنگسازی است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خبر داد نگرانی از آمار سزارین در بخش خصوصی جلوگیری از سزارین نیازمند فرهنگسازی است میرگلوبیات گفت آمارها از انجام سزارین در بیش از 80 درصد زایمانها در بخش خصوصی خبر میدهد و این آمار نشانه نبود فرهنگ ترویج زایمان طبیعی در کشور است دکتر شهلا میربخشنامه دانشگاه آزاد برای «محدوسازی بسیج»! +سند
بخشنامه دانشگاه آزاد برای محدوسازی بسیج سند خبرگزاری تسنیم خبر داد دانشگاه آزاد در اقدامی عجیب با صدور بخشنامهای جدید تلاش دارد تا محدودیتهایی را برای فعالیتهای بسیج دانشجویی در این دانشگاه ایجاد کند دانشگاه آزاد در ادامه فعالیتهای حاشیهساز خود در اقدامی عجیب با صدو- اجرای بزرگ ترین طرح مدرسه سازی بنیاد برکت در مناطق محروم خوزستان
اجرای بزرگ ترین طرح مدرسه سازی بنیاد برکت در مناطق محروم خوزستان تهران - ایرنا - بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام ره قصد دارد بزرگ ترین طرح مدرسه سازی خود را در روستاها و مناطق محروم استان خوزستان در جنوب ایران محقق کند به گزارش ایرنا از بنیاد برکت این بنیاد درصددواگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی بسیار خطرناک است/ میراث فرهنگی را نباید قربانی منافع خود کنیم
ایلنا یک باستانشناس و پایهگذار فلسفه باستانشناسی در ایران اظهار کرد واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی بسیار خطرناک است و سبب آسیب رساندن به میراث فرهنگی کشور میشود حکمت الله ملاصالحی در مورد واگذاری کاروانسرای بیستون به بخش خصوصی برای تبدیلشدن به مرکز اقامتی گفت وانرخ روند کاهش فرزند آوری در دو دهه گذشته کاهش داشته است
سهشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸ ۱۲ رییس کمیته ایمنی شورا گفت جمعیت و نرخ روند کاهش فرزند آوری که در دو دهه گذشته با آن مواجه بودیم جامعه را به سمت سالمندی سوق می دهد به گزارش سرویس شهری ایسنا معصومه آباد در یکصد و پنجاهمین جلسه علنی شورای شهر تهران در جریان بررسی طرح الزام شه-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها