واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جشنواره نثر معاصر با معرفی برترین ها در مراغه به کار خود پایان داد مراغه – ایرنا - سومین جشنواره سراسری نثر معاصر با معرفی آثار برگزیده در بخش های داستان کوتاه، داستانک، نثر ادبی و نقد و پژوهش در ادبیات داستانی شامگاه جمعه در مراغه به کار خود پایان داد.
در بخش داستان کوتاه، "سیسوگ " اثر الهام نظام جو از تهران، "دلم می خواهد پروانه باشم" اثر مرضیه نفری از قم و "آن شب " اثر حسین عبدی از تهران اول تا سوم شدند.
در بخش داستانک نیز "حرف هیچ کدام" اثر افروز بوکان از دزفول، "بابایی میان ابرها" اثر فاطمه گایینی از قم و "وقت زیادی مانده" اثر منصوره عالمی رضوانی از همدان به عنوان آثار برگزیده اول تا سوم معرفی شدند.
در بخش نثر ادبی، "قلب بیداری" اثر قاسم بای از رامیان گلستان، "آسمان بارانی" اثر مهدی کوه نشین از گناباد و "بگو همه وقت وقت باران است" اثر اشرف ظریف رمضانی از مشهد رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در بخش نقد و پژوهش ادبیات داستانی، اثری حائز رتبه اول نشد و "روزگار سپری شده" اثر مرجان ریاحی از اصفهان و "سخن از سخن شکافد، داستان از کلمه " اثر حافظ امن زاده از مراغه دوم و سوم شده و از "ماه پیشانی خدا" اثر شیوا ذوالفقاری قدردانی به عمل آمد.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه شامگاه جمعه در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: سومین جشنواره سراسری نثر معاصر در دی امسال کار خود آغاز و در مهلت مقرر شده 416 اثر از 276 هنرمند از 25 استان کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
احمد دادرس فیاضی، با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف ترویج و اعتلای هنر نثر نویسی، معرفی شیوه های نوین نویسندگی و تعمیق ادبیات دینی و ارزشی برگزار شد، افزود: موضوعات ادبیات فولکلور و بومی آذربایجان، داستان های قرآنی، نماز و نیایش و موضوع آزاد، از موضوعات این جشنواره بوده که در چهار بخش داستان کوتاه، داستانک، نثر ادبی و نقد داستان و پژوهش در ادبیات داستانی برگزار شد.
وی اظهار کرد: آثار ارسال شده به این جشنواره شامل 209 اثر داستان کوتاه، 94 اثر داستانک، 101 اثر نثر ادبی و 12 اثر نقد داستان و پژوهش در ادبیات داستانی بود که تمامی آثار پس از بررسی اولیه در اختیار هیات داوران قرار گرفت.
دبیر سومین جشنواره نثر معاصر گفت: با مقایشه آثار رسیده در این دوره، این جشنواره از افزایش کمی نسبت به جشنواره قبلی برخوردار بوده به طوری که در دوره اول 102 اثر و در دوره دوم 251 اثر مورد داوری قرار گرفته بود.
دادرس فیاضی، ادامه داد: این جشنواره علاوه بر برخورداری از افزایش کمی قابل قبول، بنا به گفته هیات داوران، از رشد کیفی بسیاری خوبی نیز برخوردار بود که کسب بیش از حداقل متوسط امتیاز هر اثر در رده بندی نتابج هیات داوران، گواه بر این گفته است.
وی، تجلیل از دو ناشر فعال این شهرستان را از دیگر برنامه های مهم این جشنواره عنوان کرد و گفت: هم اکنون شش موسسه انتشاراتی در این شهرستان فعال بوده که پس از تبریز ، دومین شهرستان آذربایجان شرقی از نظر تعداد موسسه های انتشاراتی است.
آیین اختتامیه این جشنواره با حضور نویسندگان برتر جشنواره در مجتمع فرهنگی و هنری عبدالقادر مراغی برگزار شد.
مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 147 کیلومتری جنوب تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3034/8023/6183
19/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]