واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۰:۲۳ق.ظ)
رئيس کميسيون عمران شهر رشت تاکيد کرد: عمليات مستمر آسفالت هميشه در معرض ديد عموم است موج - آسفالت معابر شهري از آن دسته پروژه هاي کليدي و حساس مي باشد که عمليات مستمر آن در معرض ديد مردم است و باعث رضايتمندي شهروندان و افزايش ايمني معابر و پيشگيري از حوادث و سوانح رانندگي است.
مهندس فرهاد شوقي، رئيس کميسيون عمران و شهرسازي، در گفت و گو با خبرنگار موج با بيان اين مطلب گفت: اعتقاد ما اين است که بايد در هر منطقه با يک پيمانکار قرارداد امضا شود و شهرداران مناطق هم نظارت کنند تا اين کار با دقت تمام صورت گيرد.
حقبين، مدير درآمدهاي شهرداري کلانشهر رشت، با تاکيد بر اينکه سياست شهرداري بر تمرکززدايي از مرکز و واگذاري امور به مناطق است، افزود: اميدواريم با توجه به ضوابط و مقرراتي که تدوين ميشود با پيمانکاران زبده و کاربلد در مناطق پنجگانه قرارداد همکاري منعقد شود و پس از انجام مراکزي که روکش آسفالت ميشود دستکم براي يکسال به هيچ شرکت حفار و يا خدمات رسان اجازه کندهکاري داده نشود.
اسماعيل حاجيپور، عضو شوراي اسلامي کلانشهر رشت، نيز در خصوص آسفالت معابر گفت: بزرگترين دغدغه مردم همين مساله آسفالت معابر و کندهکاري هاي شهري است، اگر قرارداد همکاري با پيمانکاران امضا شود و در صورت تاييد صورت وضعيت کاري آنها مبالغ به آنها پرداخت شود ديگر در هيچ نقطه از شهر چاله در آسفالت ديده نمي شود.
مريم گل احضار، شهردار منطقه 2 رشت، هم در تشريح اين موضوع گفت: شهرداران مناطق خود اين شيوهنامه و دستورالعمل اوليه شهرداري را مطالعه کرده و با هم نيز جلسات کارشناسي گذاشتهاند، اما؛ هنوز به جمع بندي نهايي نرسيدهايم.
وي ادامه داد: معتقدم مسووليت اجراي اين دستورالعمل بر عهدهي خود شهرداران مناطق باشد و با نظارت معاونت اداري-مالي و يا شهردار محترم عمل شود.
سپس مسعود کاظمي گفت: هر چند قرار بوده در يک هفتهي گذشته شهرداران مناطق روي اين مساله تاکيد کنند و با بررسي هاي لازم نظر نهايي خود را اعلام نمايند و اين گونه نشد، اما؛ اعتقاد دارم بايد در يک فرصت زماني مشخص پس از بحث و بررسي کارشناسي نظر نهايي به کميسيون اعلام شود.
حاجيپور با تاکيد بر اينکه اصرار نکنيم که نتيجه نهايي در ظرف يک هفته يا چند روز اعلام شود، بلکه؛ از عزيزان شهرداران مناطق بخواهيم کار درست و کامل ارائه دهند، گفت: اعتقاد دارم در هماهنگي با هم اين فرصت زمان مشخص به شهرداران داده شود تا پس از آن اين شيوه نامه به صورت لايحه از طرف شهرداري به کميسيون ارسال شود.
فاطمه شيرزاد گفت: در زمينه شيوهنامه ما ابتدا بايد بدانيم اصل موضوع لايحه است يا طرح يا دستورالعمل؟
وي تاکيد کرد: من همچنين ميخواستم از فرصت استفاده کنم و مواردي را متذکر شوم که ميدانم مورد توجه ديگر اعضا نيز هست. هر چند از اجراي لکهگيري و انجام آسفالت معابر در هفتههاي گذشته راضي هستيم و مردم هم رضايت خود را اعلام ميکنند، اما؛ در زمينه اجراي پروژههاي عمراني تصور ميشود اندکي کارها به کندي پيش ميرود مثلاً زيرگذر رجايي، پل جوان، پل کوي آريا همه اين کارها به کندي پيش ميرود يا يک موضوع ديگر اينکه بسياري از پل هاي عابر پياده در رشت فرسوده هستند مثل پل زرجوي که بازار زرجوب را به سمت ديگر ارتباط ميدهد و احتمال بروز خطر هم وجود دارد.
شيرزاد افزود: نوسازي و بهسازي اين پل ها بايستي در دستور کار قرار گيرد و از اعتبارات بودجه سال 1394 براي ساماندهي اين امور استفاده شود.
وي تاکيد کرد: همچنين در زمينه لکهگيري آسفالت من از شهرداران مناطق ميخواهم چاله هايي که جلوي چشم است را ببينند و درباره آنها اقدام کنند و گزارش اقدامات خود را به کميسيون توسعه و عمران ارائه دهند.
شوقي در ادامه خاطر نشان کرد: شورا و کميسيون توسعه و عمران عزم جدي دارند تا مساله چالهها و کندهکاري هاي آسفالت معابر شهر هر چه زودتر حل شود.
وي تاکيد کرد: از آنجايي که اين موضوع براي همهي اعضاي کميسيون مهم بوده ما از اين پس از معاونان و مديران شهرداري، شهرداران مناطق و ديگر مديران مرتبط با حوزه توسعه و عمران شهر در کميسيون دعوت ميکنيم و نقطه نظرات آنها را درباره انجام و اجراي فعاليت هاي مرتبط با توسعه و عمران شهر جويا ميشويم.
شوقي در ادامه خاطر نشان کرد: در اين جلسات به ميهمانان تاکيد خواهد شد که عزم ما در حل مسائل عمراني شهر جدي است.
وي افزود: با بررسي موضوعات مرتبط با حوزه توسعه و فعاليت هاي عمراني شهر اعضاي شورا بهتر ميتوانند براي اجراي برنامهها تصميمگيري کنند.
وي تاکيد کرد: اولويت اصلي و اول ما حل مساله وضعيت آسفالت معابر است که اعتقاد داريم در نيمه نخست امسال بايد به سر و ساماني مشخص برسد تا در فصل بارندگي کمتر با مشکل روبهرو شويم.
رئيس کميسيون توسعه و عمران شوراي اسلامي کلانشهر رشت سپس گفت: همه اعضاي کميسيون اعتقاد دارند که اگر گزارش هايي کامل و جامع از روند اجراي پروژههاي عمراني که در بودجه سال 1394 به تصويب شوراي محترم شهر رشت رسيده ارائه شود، بهتر ميتوان در بارهي روند اجراي کارها تصميمگيري کرد.
فرهاد شوقي در پايان از مجموعه تلاش هايي که در مناطق پنجگانه شهرداري رشت در اين زمينه صورت ميگيرد، قدرداني کرد و گفت: اگر با برنامه عمل شود نتيجهاي بهتر حاصل خواهد شد.
وي تاکيد کرد: اجراي پروژههاي عمراني بايد برنامهمحور و با نظارت عاليه شورا و شهردار و معاون عمراني شهرداري رشت صورت گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]