واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 64 گروه جهادی دانشجویی به مناطق محروم خراسان جنوبی اعزام شدند بیرجند - ایرنا - رییس بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سال گذشته 64 گروه جهادی دانشجویی به مناطق محروم اعزام شدند، گفت: مطالبه گری و انتقال تجربیات از ویژگی های مهم جهادگران است.

علی قاسمی روز شنبه در جمع دانشجویان جهادگر خراسان جنوبی اظهار کرد: در ایام نوروز امسال سه گروه جهادی به مناطق محروم و کم برخوردار استان اعزام شدند و برنامه ریزی برای نوروز 95 را هم در دست انجام داریم.
وی ایجاد انگیزه، تربیت نیرویی همتراز انقلاب اسلامی که بیشتر بر عهده جهاد سازندگی است را از اهداف اردوهای جهادی دانشجویی ذکر کرد و گفت: بستر آموزش ها و خودسازی در اردوهای جهادی است.
وی افزود: وظیفه هر جهادگری این است که آموزش ها و تجربیات خود را گسترش دهد و مطالبه گری یکی از خصوصیات بسیج دانشجویی می باشد و در این راستا ارتباط بین صنعت و دانشگاه از اهمیت زیادی برخوردار است.
رییس بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: برای رسیدن به اهداف در راستای اقتصاد مقاومتی گام نخست شناخت منطقه، گام دوم یافتن راه حل برای مشکلات و استفاده از ظرفیت دانشگاه می باشد و باید از ظرفیت های علمی و آموزشی جهادگران استفاده شود که تاکنون این مهم به خوبی بهره گیری نشده است.
وی با بیان اینکه ارائه راه حل و قانع کردن مردم روستا برای حل مشکلات از دیگر اهداف و وظیفه جهادگران است، بیان کرد: توسعه فرهنگ، محرومیت زدایی در بین جوانان، ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم منطقه، خودسازی فردی، خدمت رسانی به محرومان و مستضعفان آشنایی با زندگی مردم روستا از دیگر اهداف جهادگران است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی نیز گفت: در زمان جنگ تحمیلی امام خمینی(ره) جنگ را به جوانان واگذار و به آنها اعتماد کرد که نتیجه این اعتماد منجر به پیروزی جمهوری اسلامی ایران شد.
سید جواد رضوی افزود: وقتی مردم و جوانان در جنگ شرکت داده شدند توانستیم پیروز میدان باشیم و به تعبیری دیگر در هر کجا مردم حضور داشته باشند، شکست معنا ندارد و در حال حاضر هم در بحث اقتصاد مقاومتی تبلیغات زیادی می شود اما تبلیغ بدون عمل نتیجه ندارد.
وی گفت: اقتصاد مقاومتی بحثی امروزی نیست و دشمن با ایجاد تحریم ها برای ما یک فرصتی ایجاد کرده و ما باید از این فرصت به درستی استفاده کرده و به تولید داخلی بپردازیم.6054
19/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]