تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830755697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امکان توافق بزرگ ایران و 1+5 قبل از 10 تیر


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
امکان توافق بزرگ ایران و 1+5 قبل از 10 تیر




دسترسی ایران به بازارهای تجاری، مالی، انرژی و فناوری با توافق ایجاد خواهد شد.





روزنامه دنیای اقتصاد: دسترسی ایران به بازارهای تجاری، مالی، انرژی و فناوری با توافق ایجاد خواهد شد.

عباس عراقچي، عضور ارشد تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي سه‌شنبه شب، با شركت در برنامه گفت‌و‌گوي ويژه خبري از احتمال دستيابي به توافق هسته‌اي تا پيش از ضرب‌الاجل تعيين شده يعني دهم تير‌ماه خبر داد. عراقچي در همين‌باره گفت:«گمان مي‌كنم، با چشم‌اندازي كه از نحوه مذاكرات مي‌بينم، امكان رسيدن به توافق تا قبل از دهم تيرماه‌ وجود دارد.» اين عضو بلندپايه تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي در بخش ديگري از سخنانش گفت: «فكر مي‌كنم تا اواخر هفته بتوانيم به متن پيش‌نويس توافقي برسيم كه ميزان پرانتز‌ها (موارداختلافي) در آن به حداقل ممكن رسيده باشد.»

سید‌عباس عراقچی، عضو ارشد مذاکره‌کننده ‌هسته‌ای ایران که برای انجام گفت‌وگوهای هسته‌ای در نیویورک به‌سر می‌برد، درباره مذاکرات انجام شده برای نگارش متن توافق جامع با اشاره به اینکه «امکان رسیدن به توافق تا قبل از دهم تیرماه وجود دارد» گفت: «گمان می‌کنم تا اواخر هفته آینده بتوانیم به متنی برسیم که میزان پرانتزها به حداقل ممکن رسیده باشد.» بر اساس آنچه مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای گفت: اگر آژانس برای مراکز غیرهسته‌ای درخواست بازرسی داشته باشد باید دلایل و مدارک خود را ارائه کند و اگر قرار به بازرسی باشد این بازرسی «مدیریت شده» است.

عضو ارشد مذاکره‌کننده هسته‌ای که چهار روز مذاکرات فشرده را در نیویورک با طرف آمریکایی انجام داده است، سه‌شنبه شب در برنامه گفت‌وگوی خبری شبکه دوم دررابطه با بحث پذیرش پروتکل الحاقی از سوی ایران با تاکید بر اینکه مقصود از پروتکل الحاقی اطمینان سازی بیشتر است، گفت: «ما هیچ نظام بازرسی فراتر از پروتکل الحاقی را نپذیرفتیم و نخواهیم پذیرفت و در چارچوب تفسیرهایی که از پروتکل الحاقی می‌‌شود، اقدام به اعتمادسازی خواهیم کرد.»

به گزارش «ایرنا»، عراقچی افزود: ایران پذیرفته پروتکل الحاقی را اجرا کند؛ به شرطی که مجلس شورای اسلامی نیز اجرای آن را بپذیرد؛ بنابراین تصویب نهایی پروتکل الحاقی در دست دولت نیست، بلکه در دست مجلس شورای اسلامی است؛ البته ممکن است دولت برای مقطعی داوطلبانه آن را اجرا کند که آن هم باز منوط به دیدگاه نمایندگان مجلس شورای اسلامی است. او در ادامه اين گفت‌و‌گو اضافه كرد كه با توجه به دغدغه‌های امنیتی کشورها، پروتکل الحاقی به‌نحوی تنظیم شده که بازرسان آژانس نتوانند از نظارت‌هایی که انجام می‌دهند، سوء‌استفاده کنند و ایران نیز همه راه‌هایی را که این نظارت‌ها بتواند منجر به سوء‌استفاده‌های احتمالی توسط بازرسان آژانس شود، شناسایی کرده و آنها را بسته‌ است.

 همچنین براساس آنچه مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایران توضیح داد، پذیرش پروتکل الحاقی به مفهوم پذیرش بازدید از مراکز نظامی و سایر مراکز غیرهسته‌ای نیست و اگر برای مراکز غیر هسته‌ای، آژانس درخواست بازرسی داشته باشد این گونه نیست که بازرسی سریع و آسان داده شود، بلکه آژانس حتما باید دلایل و مدارک خود را ارائه دهد. او افزود: «در نهایت هم اگر به این نتیجه برسند که دسترسی برای آژانس ایجاد کنند این بازرسی یک بازرسی «مدیریت شده» است و این طور نیست که آنها هر جایی را که بخواهند بتوانند بازرسی کنند.» همچنین عراقچی تاکید کرد که مجموعه موازی با آژانس وجود ندارد و این سازمان مورد قبول سازمان ملل و جامعه بین‌المللی است.

دور بعدی مذاکرات، سه‌شنبه در وین

مذاکره‌کنندگان هسته‌ای ایران از پنج‌شنبه گذشته گفت‌وگوهای هسته‌ای را برای نگارش متن توافق در نیویورک آغاز کردند و قرار است این مذاکرات هفته‌ آینده در وین دنبال شود. به گفته عراقچی، مذاکرات این دور در نیویورک که چهار روز کامل و فشرده بود، به اتمام رسیده است و دور بعدی سه‌شنبه آینده در وین از سرگرفته خواهد شد. او با اشاره به اینکه هنوز پرانتزهای زیادی باقی مانده است، تاکید کرد: «متن نهایی پیچیده و مفصل است؛ به‌طوری‌که همه ابعاد مذاکره را دربرمی‌گیرد.»

عضو ارشد مذاکره‌کننده هسته‌ای ادامه داد: «گمان می‌کنم ما تا اواخر هفته آینده بتوانیم به متنی برسیم که میزان پرانتزها به حداقل ممکن رسیده باشد.» عراقچی با بیان اینکه حتی تلاش خواهیم کرد که زودتر هم به نتیجه برسیم، گفت: «گمان می‌کنم با چشم‌اندازی که از نحوه مذاکرات می‌بینم امکان رسیدن به توافق تا قبل از دهم تیرماه وجود دارد.»

لغو تحریم‌ها در ابتدای توافق

عراقچی با اشاره به اینکه قسمتی از مذاکرات مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای و بخش دیگری مرتبط با شفافیت‌ها و نظارت‌ها است، تاکید کرد: «بخش دیگری هم نیز مربوط به برداشته شدن تحریم‌هاست.» او متن توافق را بسيار مفصل و با ضمایم زیاد توصیف کرد و گفت كه بحث تحریم‌ها مهم‌ترین مبحث مذاکرات بوده است و طبق آن چیزی که مد نظر ایران است، تحریم‌ها باید در همان ابتدای شروع توافق برداشته شود. عضو ارشد مذاکره‌کننده هسته‌ای با تاکید بر اینکه باید تمامی تحریم‌های اقتصادی و مالی در روز اجرایی شدن توافق لغو شود، افزود: «باید قوانین مرتبط با تحریم‌ها مشخص شود.» معاون محمدجواد ظریف مجدد بر لغو تمامی تحریم‌های مرتبط با هسته‌ای اشاره کرد و توضیح داد که دسترسی ایران به بازارهای تجاری، مالی، انرژی و فناوری با توافق ایجاد خواهد شد.

تبدیل بیانیه لوزان به متن توافق نامه

عضو ارشد مذاکره‌کننده هسته‌ای با بیان اینکه در حال تبدیل بیانیه لوزان به متن توافق نامه هستیم، تاکید کرد: «در توافق نامه ژنو به تمامی تحریم‌های چندجانبه و یک جانبه اشاره شده است.» عراقچی با بیان اینکه بیانیه لوزان بیانیه مطبوعاتی مختصر است، افزود: «لغو تمامی تحریم‌ها در متن نهایی مورد پذیرش است؛ بنابراین تمامی تحریم‌های اتحادیه اروپا، شورای امنیت و آمریکا باید برداشته شود.»

فضاسازی رواني

عضو ارشد مذاکره‌کننده هسته‌ای گفته‌های برخی مقامات غربی درخصوص بازرسی‌های تا ابد و فراتر از پادمان در ایران را «فضاسازی روانی» خواند و گفت: «این موضوع چیز عجیبی نیست و این موضوع حتی بدون توافق ژنو نیز وجود داشته و ما به عنوان یک عضو ان.پی.تی وقتی موافقت‌نامه پادمان را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امضا کردیم و قبول کردیم که تمام تاسیسات هسته‌ای خودمان را در معرض بازرسی و بازدیدهای آژانس قرار دهیم تا در مقابل این، حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای ایجاد شود.» عباس عراقچی در این گفت‌وگوی خبری گفت: «بحث دسترسی به مراکز نظامی به این شیوه که در جامعه ما مطرح شده اصلا مطرح نیست و قطعا هیچ‌کس در این کشور به هیچ فرد خارجی اجازه دسترسی به مراکز نظامی خود را نخواهد داد.»

دغدغه دیپلمات‌های غربی

همزمان با پیگیری گفت‌وگوهای هسته‌ای در نیویورک، خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌های غربی نوشته است که طرف‌های غربی مذاکره، همچنان در مورد مسائلی، از جمله نحوه رفع تحریم‌ها یا نظارت‌ها، با تهران اختلاف دارند و «شدیدا در تلاش» هستند تا فاصله‌ها را کم کنند. به گزارش رویترز، دیپلمات‌های غربی در تلاش هستند راهی پیدا کنند تا دست‌کم جلوی وتوی چین و روسیه را برای تصویب مجدد احتمالی تحریم‌ها علیه ایران بگیرند. به گفته آنها بازگرداندن تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران سخت نیست زیرا تنها خود آنها تصمیم‌گیرنده هستند، اما در شورای امنیت چین و روسیه حضور دارند که می‌توانند از حق وتوی خود به سود تهران استفاده کنند.

یک دیپلمات غربی گفته است هنوز مکانیزمی که پاسخگوی همه طرف‌ها باشد، پیدا نشده است. مشکل دیگری که در این گزارش به آن اشاره شده، مشکل موسوم به «کانال‌های خرید» است؛ روشی که به ایران اجازه دهد برخی فناوری‌های حساس که اکنون از منظر تحریم‌های سازمان ملل ممنوع هستند را بخرد. یکی از ایده‌های مطرح‌شده برای حل این موضوع -به گفته دیپلمات‌ها- اجماعی با حضور ایران و 6 کشور است به طوری‌که تهران حق رای داشته باشد اما حق وتو نداشته باشد.

رای‌گیری در سنا

اين در شرايطي است كه طرح «بازبینی توافق هسته‌ای با ایران» امروز (پنج‌شنبه) در سنای آمریکا به رای گذاشته می‌شود؛ تصویب این طرح به کنگره اجازه می‌دهد در توافق نهایی با ایران اعمال نظر کند. این موضوع را‌ یکی از سران جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا اعلام کرد. در این خصوص سناتور باب کروکر، رئيس کميته سياست خارجی مجلس سنای آمريکا گفت که پیش‌بینی می‌کند طرح بازبینی توافق با ایران با اکثریت قاطع رای آورد. به گزارش خبرگزاری رویترز «باب کروکر» سه‌شنبه به خبرنگاران گفت که سران جمهوری‌خواه و دموکرات سنا هنوز مشغول کار برای الحاق متمم‌هایی به این طرح هستند که به نمایندگان کنگره آمریکا این امکان را خواهد داد توافق هسته‌ای با ایران را پیش از آنکه تحریم‌ها علیه تهران لغو شود، مرور کنند. تمامی ۶۷ متمم پیشنهاد شده برای الحاق به این طرح از سوی جمهوری‌خواهان ارائه شده است.






تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن