واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: نخستين همايش علمي- تخصصي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي برگزار شد
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: نخستين همايش علمي – تخصصي ابعاد جامعه شناختي و روان شناختي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي با حضور دادستان كل كشور و فرماندهان ناجا و جمعي از اساتيد و پژوهشگران در تهران برگزار شد.
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، سردار احمدرضا رادان فرمانده نيروي انتظامي و دبير نخستين همايش علمي- تخصصي ابعاد جامعه شناختي و روان شناختي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و اخلاقي در اين همايش با بيان اينكه از همان آغاز اجراي طرح امنيت اجتماعي و اخلاقي همواره از اين واقعيت آگاه بوديم كه مداخله اثر بخش در پديده هاي اجتماعي و مقابله كارآمد با كج روي ها و نابهنجاري ها و انحرافات اجتماعي مستلزم بهره گيري روشمند از ساز و كارها و روش هاي متقن علمي است.
وي افزود: با آغاز هر مرحله از ابعاد چند گانه طرح، نظرات و ديدگاه ها و نكته سنجي هاي عالمانه كارشناسان و انديشمندان علمي مختلف رفتاري را مورد امعان نظر قرار داديم و از آن براي فزون سازي دامنه اثربخشي طرح بهره گرفتيم.
سردار رادان تصريح كرد: بهره گيري از ديدگاه ها، نظرات و يافته هاي پژوهشي متخصصان علوم رفتاري به ويژه زماني، به يك رويه عام تبديل شد كه فرمانده معظم كل قوا در بيانات حكيمانه خود به لزوم بهره گيري جدي از يافته هاي علمي به ويژه علوم جامعه شناسي و روان شناسي در تعامل با آحاد مردم جامعه را مورد تاكيد قرار دادند.
فرمانده انتظامي پايتخت خاطر نشان كرد: با برگزاري همايش علمي- تخصصي ابعاد جامعه شناختي و روان شناختي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي بر آن بوديم تا در نهادينه كردن امنيت اجتماعي و افزايش احساس امنيت بين اقشار مختلف مردم موفق تر عمل كنيم.
سردار رادان اظهار داشت: در سال گذشته هفت مرحله از طرح ارتقاي امنيت اجتماعي در تهران بزرگ به اجرا گذاشته شد كه نيروي انتظامي با اجراي آن هفت مرحله در پي آن بود تا احساس ايمني و آرامش آحاد مردم جامعه را افزايش دهد و دلبستگي و علاقه آن ها را به نظام و نهادهاي مختلف آن فزوني بخشد.
وي تصريح كرد: احساس امنيت جاني، مالي و ناموسي و همچنين طراز نشاط و شادابي مردم و اقتدار و منزلت اجتماعي پليس با اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي افزايش يافته است.
فرمانده انتظامي پايتخت خاطر نشان كرد: كاهش بروز تنش ها و درگيري هاي جمعي، كاهش نرخ وقوع جرايم و كج روي هاي اجتماعي، ايجاد زمينه و بستر مناسب براي مشاركت مردم با پليس، افزايش سطح آگاهي مردم نسبت به حقوق و تكاليف متقابل با پليس و افزايش خودباوري و رضايت شغلي كاركنان پليس از ديگر نتايج اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي بوده است.
فرمانده انتظامي تهران بزرگ با بيان اينكه گرچه در حين اجراي طرح تلاش هاي زيادي صورت گرفته است تا اطمينان شهروندان پيرامون استمرار طرح افزايش يابد ليكن به سبب پيشينه اين گونه طرح ها آن چنان عده زيادي از شهروندان بر اين باورند كه طرح دير يا زود متوقف خواهد شد به همين سبب ضروري است با بهره گيري از فنون رسانه اي و نيز با انتشار راهبرد استراتژي طرح، ترديد مردم در مورد استمرار طرح از ميان برداشته شود.
وي همكاري و تلاش ساير سازمان ها و نهادهاي فرهنگي و آموزشي بر نهادينه كردن طرح ارتقاي امنيت اجتماعي تاكيد كرد و افزود: توجه ويژه به آن ابعاد و عناصر مستلزم افزايش فعاليت ها و تلاش هاي سازمان هايي چون آموزش و پرورش، صدا و سيما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است.
سردار رادان گفت: احساس امنيت شهروندان زماني گسترش خواهد يافت كه خود آن ها به صورت فعال درگير پروژه هاي مربوط به بسط و گسترش امنيت عمومي شوند به همين سبب ضروري است در بخشي از مراحل طرح از مشاركت فعالانه مردم بهره گرفته شود.
خبرنگار خبرگزاري ايسكانيوز مي افزايد: نخستين همايش علمي – تخصصي ابعاد جامعه شناختي و روان شناختي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي با هدف افزايش انگيزه و نهادينه كردن احساس امنيت در بين مردم از ديدگاه هاي مختلف و در راستاي افزايش موفقيت اجراي طرح از سوي نيروي انتظامي در سي و يك ارديبهشت ماه در تهران برگزار شد كه با استقبال زياد جامعه علمي و فرهيخته روبه رو شد./06/110
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 510]