واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
نماینده آشوریان در مجلس در دیدار رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس نروژ:
اقلیتها در ایران آزادی کامل دارند نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی گفت: اقلیت به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، طبق قانون اساسی در اجرای احوال شخصیه خود طبق آموزههای دینی خودشان آزادی کامل دارند.
به گزارش فرهنگ نیوز، امروز چهارشنبه 16 اردیبهشتماه آنیکن هویتفلد رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس نروژ با یوناتن بتکلیا نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتوگو کرد.
بت کلیا در ابتدای این دیدار با اشاره به پیشینه طولانی زندگی مسالمتآمیز آشوریان در کنار سایر اقوام و ادیان در ایران گفت: آشوریان بیش از 3 هزار سال است که در ایران با آزادی کامل در کنار سایر ساکنان این سرزمین در صلح و آرامش زندگی میکنند و این نشان از صلحجو بودن و نوعدوستی ایرانیان است.
نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی در ادامه این دیدار با اشاره به آزادیهای اقلیتهای مذهبی در ایران گفت: اقلیت به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، طبق قانون اساسی در اجرای احوال شخصیه خود طبق آموزههای دینی خودشان آزادی کامل دارند.
وی افزود: این آزادیها به حدی است که با هیچ یک از کشورهای منطقه قابل قیاس نیست و تمام شئون فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و دینی اقلیتهای ساکن ایران را در بر میگیرد.
بتکلیا در پایان این دیدار ضمن انتقاد از سازمانها و نهادهای بینالمللی متولی حقوق بشر در صدور بیانیهها و گزارشهای خلاف واقع از وضعیت اقلیتهای دینی ساکن ایران گفت: متاسفانه این نهادها با دخیل کردن مسائل سیاسی و جهتدار، تصویر نادرستی را از زندگی اقلیتهای مذهبی در ایران به تصویر کشیدهاند در حالی که هیچکدام از نهادها و سازمانها هیچگاه از نزدیک وضعیت اقلیتهای مجلس شورای اسلامی را رصد نکردهاند.
آنیکن هویتفلد رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس نروژ نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران گفت: با توجه به نزدیک شدن ایران به تفاهم در زمینه هستهای و رویکرد متفاوت دولت فعلی به روابط بینالمللی در روابط جمهوری اسلامی ایران و نروژ تحول مثبتی اتفاق افتاده است که باید با ملاقات و گفتوگوی مقامات دو کشور ادامه یافته و توسعه یابد.
آنیکن هویتفلد همچنین با اشاره به وضعیت اقلیتهای دینی جمهوری اسلامی ایران گفت: مسئله زندگی ادیان مختلف و برخورد با اقلیتهای دینی مسئله مهمی است که تقریباً همه کشورها با آن درگیر هستند و این برعهده دولتها است که ضمن مهیا کردن زمینه زندگی مسالمتآمیز ادیان مختلف در کنار یکدیگر از آن به عنوان یک عامل پویایی و یک تحول مثبت در اجتماع سود ببرد.
منبع: فارس
94/2/16 - 18:26 - 2015-5-6 18:26:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]