واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۷:۲۷ب.ظ)
بندرشهيد رجايي صاحب گنجينه 60 هزار ميلياردي تجهيزات دريايي و بندري موج - معاون فني و نگهداري اداره کل بنادر و دريانوردي استان هرمزگان ارزش اسمي تجهيزات بندري و دريايي بندر شهيد رجايي را بالغبر ۶۰ هزار ميليارد ريال برآورد کرد و افزايش درصد آماده به کاري اين گنجينه گرانبها را به عنوان اولويت مهم پيشرفتهترين بندر کانتينري کشور در سال ۹۴ دانست.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا پوررجبي، معاون فني و نگهداري اداره کل بنادر و دريانوردي استان هرمزگان، که در همايش ارزيابي عملکرد سال ۹۳ مشاورين واحد فني و نگهداري اداره کل بنادر و دريانوردي هرمزگان سخن ميگفت، اظهار کرد: رسالت واحد فني و نگهداري در واقع پشتياني از دو واحد دريايي و بندري در سه بخش شامل تجهيزات خشکي (گنتري کرين، ترانستينر، جرثقيلهاي سبک، سنگين و فوق سنگين)، دريايي (لايروب، يدک کش هاي خدماتي، شناورهاي ناجي، راهنمابر) و مخابراتي (VTS، HF، MF و زيرساخت) است.
وي افزود: بهرهگيري از اين تجهيزات کمک ميکند تا عمليات جابه جايي سالانه بيش از ۱۰۰ ميليون تن انواع کالاي نفتي و غيرنفتي در بزرگترين بندر تجاري کشور بدون کوچکترين خللي انجام شود.
معاون فني و نگهداري اداره کل بنادر و دريانوردي استان هرمزگان تعداد نيروهاي اداري تحت استخدام سازمان بنادر در واحد فني بندر شهيد رجايي را حدود ۴۶ نفر اعلام و خاطرنشان کرد: به دليل محدوديتهاي سازماني در جذب نيروهاي جديد، بهرهگيري از توان فني و دانش متخصصان از طريق سياست جذب مشاور جبران شد.
وي بيان کرد: اجراي اين رويه از سال ۸۵ با بهرهگيري و جذب مشاورين دانشگاهي کليد خورد که طي حدود يک دهه اخير خوشبختانه قدمهاي بزرگي برداشته شده است.
پوررجبي ارزش اسمي تجهيزات بندري و دريايي مورد استفاده در بندر شهيد رجايي را بالغبر ۶۰ هزار ميليارد ريال برآورد کرد و از اين تجهيزات استراتژيک کشور به عنوان «گنجينه گرانبهاي پيشرفتهترين بندر کانتينري کشور» ياد کرد.
معاون فني و نگهداري اداره کل بنادر و دريانوردي استان هرمزگان ضمن اشاره شرايط بسيار پيچيده و سخت تأمين قطعات طي ساليان اخير به دليل اعمال تحريمهاي يکجانبه غرب عليه ايران خاطرنشان کرد: هرچند مدتي است که تلاشهاي گسترده ديپلماتيک براي رفع اين تحريمها در حال انجام است، اما؛ بهتر اين است که از طريق پيگيري سياست نگهداري اصولي اين تجهيزات، ميزان نياز به اين قطعات را با تفکر و نگرش مهندسي نت مديريت کنيم.
پوررجبي همچنين ضمن تأکيد بر ضرورت قطع وابستگي کشور به قطعات ساخت خارج از کشور در بخش تجهيزات دريايي و بندري، گفت: بايد با حرکت روي ريل خودکفايي فني، به سمت و سويي برويم که بخش قابل توجهي از توليد اين قطعات در داخل کشور بوميسازي شود.
وي در همين راستا از افزايش درصد آماده بکاري تجهيزات استراتژيک پيشرفتهترين بندر کانتينري کشور در سال ۹۴ به عنوان يکي از مهمترين انتظارات واحد فني و نگهداري از مشاورين خود سخن به ميان آورد و افزود: با برنامهريزي دقيق در بحث تعميرات با لحاظ نمودن شرايط رونق اقتصادي فعاليتهاي بندري پس از لغو تحريمها و بازگشت خطوط لاينري کشتيراني، بايد تجهيزات دريايي، خشکي و مخابراتي بندر به وضعيت آماده به کاري مطلوب قابل قبول برسد.
لازم به ذکر است، در بخش ديگري از اين نشست، روساي ادارات سهگانه تعمير و نگهداري تجهيزات خشکي، دريايي و مخابرات طي اظهاراتي جداگانه به ارائه گزارش عملکرد سال ۹۳ خود پرداختند و اولويتهاي سال ۹۴ را نيز برشمردند.
در پايان نيز نمايندگاني از سه شرکت مشاور واحد فني و نگهداري اداره کل بنادر و دريانوردي هرمزگان به بيان ديدگاهها و عملکرد خود طي سال گذشته پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]