واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان عنوان کرد
ارزش 60 هزار میلیاردی تجهیزات بندری و دریایی بندر رجایی
معاون اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ارزش اسمی تجهیزات بندری و دریایی بندر شهید رجایی را بالغ بر 60 هزار میلیارد ریال برآورد کرد و افزایش درصد آماده به کاری این ظرفیت را به عنوان اولویت مهم بندر رجایی در این سال دانست.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمدرضا پوررجبی که ظهر امروز در همایش ارزیابی عملکرد سال 93 مشاوران واحد فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان سخن میگفت، اظهار داشت: رسالت واحد فنی و نگهداری در واقع پشتیبانی از دو واحد دریایی و بندری در سه بخش شامل تجهیزات خشکی (گنتری کرین، ترانستینر، جرثقیلهای سبک، سنگین و فوق سنگین)، دریایی (لایروب، یدککشهای خدماتی، شناورهای ناجی، راهنمابر) و مخابراتی ( VTS ،HF ،MF و زیرساخت) است.
وی افزود: بهرهگیری از این تجهیزات کمک میکند تا عملیات جابجایی سالانه بیش از 100 میلیون تن انواع کالای نفتی و غیرنفتی در بزرگترین بندر تجاری کشور بدون کوچکترین خللی انجام شود.
معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تعداد نیروهای اداری تحت استخدام سازمان بنادر در واحد فنی بندر شهید رجایی را حدود 46 نفر اعلام و خاطرنشان کرد: به دلیل محدودیتهای سازمانی در جذب نیروهای جدید، بهرهگیری از توان فنی و دانش متخصصان از طریق سیاست جذب مشاور جبران شد.
وی بیان کرد: اجرای این رویه از سال 85 با بهرهگیری و جذب مشاوران دانشگاهی کلید خورد که طی حدود یک دهه اخیر خوشبختانه قدمهای بزرگی برداشته شده است.
پوررجبی ارزش اسمی تجهیزات بندری و دریایی مورد استفاده در بندر شهید رجایی را بالغ بر 60 هزار میلیارد ریال برآورد کرد و از این تجهیزات استراتژیک کشور به عنوان "گنجینه گرانبهای پیشرفتهترین بندر کانتینری کشور" یاد کرد.
معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان ضمن اشاره به شرایط بسیار پیچیده و سخت تأمین قطعات طی سالیان اخیر به دلیل اعمال تحریمها خاطر نشان کرد: هر چند مدتی است که تلاشهای گسترده دیپلماتیک برای رفع این تحریمها در حال انجام است اما بهتر این است که از طریق پیگیری سیاست نگهداری اصولی این تجهیزات، میزان نیاز به این قطعات را با تفکر و نگرش مهندسی نت مدیریت کنیم.
پوررجبی همچنین ضمن تأکید بر ضرورت قطع وابستگی کشور به قطعات ساخت خارج از کشور در بخش تجهیزات دریایی و بندری، گفت: باید با حرکت روی ریل خودکفایی فنی، به سمت و سویی برویم که بخش قابل توجهی از تولید این قطعات در داخل کشور بومیسازی شود.
وی در همین راستا از افزایش درصد آماده به کار تجهیزات استراتژیک پیشرفتهترین بندر کانتینری کشور در سال 94 به عنوان یکی از مهمترین انتظارات واحد فنی و نگهداری از مشاوران خود سخن به میان آورد و افزود: با برنامهریزی دقیق در بحث تعمیرات با لحاظ نمودن شرایط رونق اقتصادی فعالیتهای بندری پس از لغو تحریمها و بازگشت خطوط لاینری کشتیرانی، باید تجهیزات دریایی، خشکی و مخابراتی بندر به وضعیت آماده به کاری مطلوب قابل قبول برسد.
لازم به ذکر است، در بخش دیگری از این نشست، روسای ادارات سه گانه تعمیر و نگهداری تجهیزات خشکی، دریایی و مخابرات طی اظهاراتی جداگانه به ارائه گزارش عملکرد سال 93 خود پرداختند و اولویتهای سال 94 را نیز برشمردند.
در پایان نیز نمایندگانی از سه شرکت مشاور واحد فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان به بیان دیدگاهها و عملکرد خود طی سال گذشته پرداختند. انتهای پیام/88001/و40
94/02/16 - 15:17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]