واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۴:۶ب.ظ)
جانشين فرماندهي انتظامي استان قم: تقدم رويکرد اجتماعي به جاي راهکارهاي انتظامي و امنيتي موج - قم - جانشين فرماندهي انتظامي استان قم گفت: زماني يک جامعه رشد کرده و بالنده مي شود که ريزش آن جامعه به حداقل رسيده و براي حل مشکلات به جاي راهکارهاي انتظامي و امنيتي، از رويکرد اجتماعي استفاده شود.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، جانشين فرماندهي انتظامي استان قم در جلسه تعاملي با مدير کل بهزيستي استان قم، با اشاره به انتخاب شعار (دولت و ملت، همدلي و همزباني) پليس قم نيز همکاري و تعامل با دستگاه هاي مختلف استاني را در اولويت اقدامات قرار داده نتايج خوبي نيز به دست امده است.
وي با بيان اينکه فرد، خانواده، اجتماع و سازمان چهار رکن اساسي در پيکره يک کشور و حکومت هستند که بايد با تناسب و به صورت فرايندي رشد کنند، افزود: زماني يک جامعه رشد کرده و بالنده مي شود که ريزش آن جامعه به حداقل رسيده و براي حل مشکلات به جاي راهکارهاي انتظامي و امنيتي، از رويکرد اجتماعي استفاده شود.
سرهنگ حميدرضا اسدي در ادامه از آمادگي اين فرماندهي براي آموزش، مشاوره و نظارت بر تأمين شغل معتادان رها شده از اعتياد، به منظور بازگشت سالم و پايدار آن ها به اجتماع خبر داد و گفت: بايد جامعه هدف استان و آسيب هاي آن را به خوبي شناخته و با مشخص کردن علت تهديدات و آسيب هاي اجتماعي، تدابير و اقدامات لازم به منظور کاهش ناهنجاري ها در استان صورت گيرد.
جانشين فرماندهي انتظامي استان قم در ادامه به سه کليد واژه براي زندگي سالم اشاره کرد و گفت: اين سه کليد واژه شامل تحصيل، تهذيب و ورزش است که براي بازگشت سالم و پايدار مجرمان به جامعه بايد در دستور کار قرار گيرد که تحصيل در باب علم و حرفه، تهذيب در باب اخلاق و ورزش از باب رشد و نمو جسمي بايد مدنظر قرار گيرد.
مدير کل بهزيستي استان قم نيز در ادامه اين جلسه گفت: بايستي آسيب ها و تهديدات استان در مناطق مختلف شناسايي شده تا بتوانيم استان قم را به آنچه که شأن و جايگاه آن است، برسانيم تا الگويي براي ديگر استان هاي کشور باشد.
وي ادامه داد: در زمينه اورژانس اجتماعي، در سال گذشته بيش از 900 مورد پذيرش داشتيم و خودرو هاي اورژانس به صورت ثابت و سيار اقدام به فعاليت و خدمت رساني به مردم مي کنند.
دکتر رضا سليقه عنوان کرد: همچنين 10 پايگاه اجتماعي در حواشي شهر قم راه اندازي شده است که لازم است در سال جديد اين پايگاه هاي اجتماعي در سطح استان افزايش يافته تا خدمات آموزشي و مشاوره اي مطلوب تري به مردم ارائه شود.
مدير کل بهزيستي استان گفت: در سال گذشته با اجراي طرح دبيرخانه کاهش طلاق که با همکاري دستگاه هاي مختلف و از جمله فرماندهي انتظامي استان، صورت گرفت، توانستيم با ارجاع پرونده ها به مراکز مشاوره و مددکاري، تعداد قابل توجهي از پرونده ها را به سازش و مصالحه بکشانيم که اين موضوع اهميت مشاوره،افزايش آگاهي زوجين پيش از ازدواج و به تبع آن کاهش آسيب هاي اجتماعي را نشان مي دهد که بايد تقويت شده و با قوت به کار خود ادامه دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]