تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804768370




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الرای: اوباما در نشست با اعراب قصد تکذیب ستایش خود از ایران را دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: الرای: اوباما در نشست با اعراب قصد تکذیب ستایش خود از ایران را دارد؟
الرای نوشت: نمایندگان گروه 1+5 و ایران دیروز نشست های خود را به منظور نگارش پیش نویس توافق نهایی آغاز کردنده اند. اوباما امید داشت متن نهایی توافق را به سران کشورهای حاشیه خلیج [فارس] ارائه کند و آنان را متقاعد کند پذیرفتن آن به مصلحت کشورهایشان است و برای ترویج توافق از آنان درخواست کمک کند.
به گزارش نامه نیوز، اما روند نگارش متن نهایی به نظر می رسد پیچیده تر از پیش بینی رئیس جمهور آمریکا است. او اوایل ماه گذشته، بلافاصله پس از توافق لوزان برای پیشبرد توافق نهایی و متقاعد کردن ایرانی ها درباره فواید توافق در صورت موافقت از جمله پذیرش رهبری خاورمیانه از سوی ایران و باز گذاشتن دست این کشور در عراق، سوریه و یمن، تبلیغات سیاسی رسانه ای خود را آغاز کرد.


همچنان اعتقاد دارد می تواند از این مانع فنی با فراهم کردن تایید سیاسی عبور کند. او به نزدیکان خود گفته است اگر کشورهای شورای همکاری خلیج [فارس] در کمپ دیوید با توافق موافقت کنند، مخالفت با آن برای بسیاری دشوار خواهد شد.

در شرایط عدم دسترسی به متن توافق مورد نظر با ایران انتظار می رود اوباما در برابر سران خلیج [فارس] به تکرار سخنان خود در طول ماه های گذشته بپردازد، با این مضمون که توافق با ایران مانع ساخت سلاح هسته ای از سوی این کشور می شود، سیستم نظارتی سختی را بر تاسیسات هسته ای این کشور اعمال می کند و اعمال دوباره تحریم ها در صورت عدم پایبندی ایران به بندهای توافق امکان پذیر است.

از آنجا که تکرار سخنان همیشگی اوباما برای سران شورای همکاری ارزش برگزاری اجلاس ندارد و از آنجا که احتمالا متن توافق نهایی تا زمان برگزاری اجلاس _ چهاردهم ماه جاری_ آماده نمی شود، آمریکایی ها باید برای به دست آوردن دوستی و تایید توافق با ایران از سوی سران شورای همکاری به جستجو برای تضمین هایی که می توانند ارائه کنند، بپردازند.

در همین راستا، دو وزارتخانه دفاع و امور خارجه با شورای امنیت ملی این کشور مجموعه دیدارهایی با کارشناسان نزدیک به خود برگزار کردند."واشنگتن چگونه می تواند در مقابل تایید توافق با ایران به کشورهای حاشیه خلیج [فارس] پاداش دهد؟" نهادهای آمریکایی مذکور این پرسش را از کارشناسان پرسیدند. تمام پاسخ ها به اتفاق آراء بر ضرورت ارائه تضمین های امنیتی به کشورهای حاشیه خلیج [فارس] تاکید داشت که براساس آن آمریکا متعهد می شود هر گونه توافق با ایران به ضرر آنان و یا به ضرر امنیت و یا ثبات در کشورهای آنان نیست.

اما کشورهای شورای همکاری خلیج [فارس] اساسا روابط نظامی ویژه ای با آمریکا دارند و آمریکا در سال های 2002 و 2004 اعلام کرد کشورهای بحرین و کویت به علت میزبانی از پایگاه ها ونیروهای آمریکایی دو متحد اصلی این کشور خارج از پیمان ناتو می باشند. قطر نیز میزبان مقر "فرماندهی مرکزی" ارتش آمریکا است و عربستان سعودی تفاهم نامه های امنیتی و نظامی گسترده ای با آمریکا دارد.

جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا هنگام سفر به ریاض در ماه مارس به شورای همکاری وعده داد به منظور کاهش هر گونه نگرانی کشورهای حاشیه خلیج [فارس] از احتمال ساخت سلاح اتمی از سوی ایران چتر حمایت هسته ای آمریکا شامل این کشورها می شود.

یکی از کارشناسانی که در دیدارهای وزارت دفاع شرکت داشت به روزنامه "الرای" گفت مسوولان دولت از کارشناسان درباره اقداماتی که آمریکا می تواند برای اطمینان بخشی به کشورهای حاشیه خلیج [فارس] در برابر گسترش نفوذ ایران انجام دهد، نظر واحدی مشاهده نکرد.

" بسیاری از ما به مسوولان گفتیم موضوع تنها توافق های نظامی و یا سلاح های پیشرفته نیست بلکه نگرانی کشورهای حاشیه خلیج [فارس] نسبت به طرفداری آشکار دولت از ایران است. رئیس جمهور آمریکا نمی تواند بگوید ایران کشوری شایسته برای رهبری منطقه است و کشورهای حاشیه خلیج [فارس] را کشورهایی توصیف کند که از ناآرامی ها و تنش های داخلی رنج می برند".

کارشناس مذکور به سخنان خود این گونه پایان داد:" پیشنهاد دادم رئیس جمهور در حالی با رهبران کشورهای خلیج[فارس] در اجلاس دیدار کند که بریده های مصاحبه های خود را که در آن از ایران ستایش کرده و از این کشورها انتقاد کرده است، در دست داشته باشد و بدین ترتیب موضع واقعی خود را برای آنان شرح دهد. چه بسا این امر در اطمینان بخشی به سران کشورهای حاشیه خلیج [فارس] درباره کشورهای دوست و دشمن آمریکا موثر باشد."




منبع: تیک


۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن