واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار زنجان : انجمن زنان کارآفرین در زنجان راه اندازی می شود زنجان - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان از راه اندازی انجمن زنان کارآفرین با هدف رفع مشکلات اقتصادی این قشر در استان خبر داد.
حمیدرضا شهباری روز سه شنبه در کارگروه بانوان استان با اشاره به اینکه با تشکیل انجمن زنان کارآفرین در استان بخش مهمی از دغدغه های این قشر و خانواده های تحت پوشش آنان کاهش خواهد یافت، افزود: حضور و مشارکت زنان در فعالیت های اقتصادی باید منسجم باشد.
وی یادآوری کرد: تشکیل و راه اندازی انجمن بانوان کارآفرین همچنین می تواند در ساماندهی فعالیت آنان و تشویق سایر زنان توانمند که علاقه حضور در عرصه های مختلف تولیدی و حتی کشاورزی را دارند، مثمر ثمر باشد.
شهباری بابیان اینکه بحث اشتغال از جمله مباحث اصلی حوزه زنان است، ابراز کرد: حوزه صنعت ازبخش های مهم برای اشتغالزایی زنان به شمار می آید که باید حمایت های ویژه ای از آن کرد.
وی یادآوری کرد: این درحالی است که نبود برنامه ریزی و جهت گیری مناسب موجب شده حضور بانوان در عرضه تولید بیش از گذشته کمرنگ شود که این بخش به توجه جدی نیاز دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان بر لزوم ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از وضعیت فارغ التحصیلان زن در این استان اشاره کرد و گفت: تحقق این مهم وضعیت خوبی را در برنامه ریزی اشتغال برای این قشر ایجاد می کند.
وی همچنین از مدیر عامل شرکت های شهرک های صنعتی این استان خواست در سیاست های واگذاری سایت های کارگاهی شهرک صنعتی بانوان بازنگری کند.
** تشکیل انجمن زنان فرهیخته در زنجان
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان نیز در ادامه این جلسه از راه اندازی انجمن زنان فرهیخته در این استان خبر داد و گفت: این انجمن با هدف بهره مندی از دانش و توان علمی زنان نمونه فرهیخته استان در شناخت و تبیین مسایل به منظور برنامه ریزی برای بهبود جایگاه این قشر در صحنه های اجتماعی، خانوادگی، اقتصادی و استیفای حقوق شرعی و قانونی شکل می گیرد.
ماهرخ بلوری همچنین دستیبابی به عدالت اجتماعی را از دیگر اهداف تشکیل انجمن زنان فرهیخته در استان ذکر کرد.
وی یادآوری کرد: تمامی مقدمات و فرآیندتشکیل این انجمن در این استان پایان یافته است که در صورت تایید نهایی تشکیل می شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان به تشکیل انجمن بانوان خیر این استان نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد ارتباط موثر بین خیرین و دستگاه اداری با هدف هدفمند کردن مشارکت های مردمی ، معرفی افراد نیکوکار و خیر به عنوان سرمایه های ملی و اجتماعی و تلاش در جهت حفظ این سرمایه های اجتماعی در جامعه و فرهنگ سازی در راستای معرفی این افراد از جمله اهداف شکل گیری این انجمن است.
وی شناسایی و تشکیل بانک اطلاعاتی از خیرین این استان در زمینه های مختلف و تلاش برای ایجاد ساختار شبکه ای بین بانوان فعال در سازمان های مردمی خیرین استان را از دیگر اهداف این انجمن ذکر کرد.
بلوری استفاده از ظرفیت کار گروه تخصصی بانوان و خانواده در راستای جلب مشارکت دستگاه های دولتی و عمومی و تحقق برنامه از طریق سمن ها به ویژه کانون های فرهنگی، اجتماعی بانون برای جلب مشارکت زنان و برنامه ریزی با نگاهی به وضعیت زنان این استان از جنبه تحلیلی بر اساس یافته های مطالعاتی و داده های آماری را از رویکردهای اصلی کارگروه بانوان در سال جاری بیان کرد.
به گفته این مسوول پارسال 36 کارگروه زیر مجموعه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده برگزار شد که 217 مصوبه به همراه داشت و در مجموع 84 درصد پیشرفت مصوبات آن بوده است.
6085/7320
15/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]