تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860532002
![نمایش مجدد: - گلایه بیماران دیابتی استان مرکزی از نبود مرکز تخصصی هدایت درمانی refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
- گلایه بیماران دیابتی استان مرکزی از نبود مرکز تخصصی هدایت درمانی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گلایه بیماران دیابتی استان مرکزی از نبود مرکز تخصصی هدایت درمانی اراک - ایرنا - چند تن از بیماران دیابتی استان مرکزی از تعطیلی مرکز تخصصی هدایت درمانی این بیماری گلایه کردند.
![گلایه بیماران دیابتی استان مرکزی از نبود مرکز تخصصی هدایت درمانی](http://img7.irna.ir/1394/13940215/81595570/81595570-6430359.jpg)
آنان می گویند: دیابت به عنوان یکی از بیماری های غیرواگیر مزمن هم اکنون به عنوان یک مشکل بهداشتی خودنمایی کرده و افرادی که به این عارضه دچار هستند باید برنامه و رفتارهای خاصی را در زندگی پیش بگیرند و اهمیت رصد سیر معالجه آن ها در قالب اقدامات هدفمند ضروری است.
یک بیمار دیابتی 49 ساله گفت: بر اساس اطلاعاتی که کسب کرده ام، تغییر سبک زندگی و عادات غذایی و رفتاری خاص می تواند عوارض این بیماری و دامنه مشکلات آن را به تاخیر بیندازد اما مرجعی برای مراجعه مستمر و بهره گیری از اطلاعات مفید و رژیم غذایی مناسب نمی یابم.
سهراب مستوفی بیان کرد: در ارتباطی که با چندین بیمار دیابتی دیگر دارم، آن ها نیز اطلاعات اندکی در خصوص بیماری خود دارند و تنها با مراجعه به پزشک معالج داروها را مصرف می کنند.
علیرضا، یکی از شهروندان اراکی که پدرش به دیابت مبتلا است، گفت: در سال های گذشته واحدی در پلی کلینیک امام رضا (ع) دایر بود که کارشناس مستقر اطلاعاتی را به بیماران می دادند اما چند ماهی است به دلایل نامعلوم این واحد تعطیل شده است.
وی توضیح داد: دیابت بیماری مزمنی است که تا پایان عمر با فرد است و اگر اطلاعات صحیح در اصلاح شیوه زندگی به بیمار داده شود و به موقع کنترل های موثر صورت بگیرد کیفیت زندگی او بهبود نسبی می یابد و هزینه های سربار درمانی نیز کم می شود.
وی بیان کرد: مسوولان بهداشتی و درمانی باید ایجاد یک کلینیک تخصصی که تمامی خدمات جانبی بهداشتی و راهبری و کنترل روند بیماری را با نظارت پزشکان متخصص دنبال کند ، در دستور کار قرار دهند.
مادر یک کودک دیابتی نیز گفت: استان مرکزی از داشتن انجمن حمایت از بیماران دیابتی محروم است و هیچ مرجعی برای پیگیری دقیق مسایل کودکم و بهره مندی از راهنمایی های موثر بهداشتی و درمانی وجود ندارد.
میترا حسنی گفت: اخیرا در سطحی محدود در پایگاه شهری مرسلی اراک خدماتی ارایه می شود اما پرونده های رهگیری بیماری و مراقبت های کامل و اثرگذار اعمال نمی شود.
یک بیمار دیابتی دیگر نیز گفت: نبود نظام موثر مراقبت های دیابتی در اراک باعث شده که برخی بیماران در سایه تبلیغات ناسالم به دام سودجویانی که خود را درمانگر گیاهی معرفی می کنند بیفتند و مواردی شنیده شده که حتی توصیه قطع دارو به افراد شده و این بیماران با پیشرفت جدی بیماری مواجه شده اند.
حسین کریمی عنوان کرد: مساله پای دیابتی و پیشگیری از ایجاد زخم و عفونت در بیماران دیابتی باید با جدیت مطرح شودو متاسفانه افراد زیادی به دلیل فقر آگاهی دچار آن می شوند و مجبورند باقی عمر خود را با معلولیت ناشی از قطع عضو گذران زندگی کنند.
وی بیان کرد: بسیاری از بیماران دیابتی از تاثیر ورزش و رژیم غذایی در برنامه های تلویزیونی و رسانه ها شنیده اند اما روش اجرای آن را در برنامه های روزانه خود نمی دانند و باید مرکزی باشد تا توصیه ها و مراقبت ها را متناسب با این بیماران ارائه دهد و کنترل ها و ارجاع به موقع بیماران در خصوص عوارض جانبی بیماری را گوشزد کند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کلینیک دیابت نیازمند استقرار پزشکان متخصص نفرولوژی، چشم، قلب و عروق، غدد و نورولوژیست است که متاسفانه اخیرا در تامین این نیروها در حوزه دولتی استان مشکلاتی ایجاد شده و امکان استقرار دایم تا نیمه نخست امسال در قالب مرکز فعال وجود ندارد.
دکتر حسین سرمدیان افزود: سال گذشته واحدی در خصوص هدایتگری بیماران دیابتی در کلینیک امام رضا (ع) به صورت نیمه فعال وجود داشت که با مهاجرت پزشک غدد شرایط ادامه کار وجود ندارد.
وی گفت: با توجه به اینکه دیابت به عنوان یکی از عوامل بیماری زای مهم استان مرکزی است، ایجاد یک کلینیک تخصصی برای این بیماران اولویت گذاری شده و پیگیری های لازم در این خصوص جریان دارد.
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی نیز در این خصوص گفت: درحال حاضر هشت درصد از جمعیت یک میلیون و 414 هزار نفری استان مرکزی از بیماری دیابت رنج می برند و مشکل جدی بهداشتی این است که طیف بزرگی از جمعیت استان نیز با وجود ابتلا، از بیماری خود بی اطلاع هستند.
دکتر بابک عشرتی افزود: غربالگری بیماری دیابت در سال های قبل در قالب نظام ارجاع در پایگاه های روستایی استان در جمعیت 30 سال به بالا کلید خورده و امسال نیز با تشکیل 19 پایگاه در حاشیه شهرهای استان در برنامه تحول نظام سلامت قرار است غربالگری بیماری دیابت در حوزه شهری نیز آغاز شود.
وی گفت: با توجه به مشکلی که در ادامه کار واحد هدایتگری دیابت کلینیک امام رضا (ع) اراک رخ داده، تشکیلات مراقبتی دیابت دانشگاه علوم پزشکی هم اینک در پایگاه شهری مرسلی اراک مستقر شده و به بیماران خدمات می دهد.
دکتر عشرتی گفت: راه اندازی نظام ارجاع و مشاوره تغذیه ای و رفتاری بیماران از این پس از طریق پایگاه های سلامت محله ای تقویت و دنبال می شود.
وی بیان کرد: دیابت یک معضل اساسی در بیماری های غیرواگیر است که از مهمترین عوارض ثانویه آن می توان به نارسایی کلیه ها، تاخیر در بهبود زخم، پای دیابتی، مشکلات دهان و لثه، سقط جنین و زایمان زودرس، و مشکلات چشمی نام برد.
دکتر عشرتی بر لزوم برنامه غذایی مناسب، اندازه گیری روزانه قند خون، تناسب اندام و پرهیز از چاقی، ورزش مستمر بیماران دیابتی و اهمیت مراقبت از پاها و زخم ها به عنوان مساله ای جدی در بهبود کیفی زندگی این بیماران تاکید کرد.
وی گفت: با توجه به محدودیت امکانات و اعتبارات در حوزه دولتی، نهضت اطلاع رسانی دیابت نیازمند مشارکت طیف های مردمی و سایر بخش های مرتبط دولتی و رسانه ها است و در این خصوص جدیت در تشکیل انجمن حمایت از این بیماران ضروری است.
دیابت به دلیل ناتوانی بدن در تولید انسولین توسط لوزالمعده ایجاد شده و تنظیم قند خون به عنوان منبع انرژی به هم می خورد که این نقیصه بایستی با پیگیری مداوم دارویی و اصلاح رفتارهای زندگی جبران شود.
دیابت یا با منشا ارثی و یا به صورت دیابت نوع دو که بیشتر به خاطر الگوی زیست نادرست است، وجود دارد.
پیشگیری از بیماری دیابت در مرحله نخست شامل اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز دیابت در افراد در معرض خطر است که مسایلی چون فعالیت منظم ورزشی، کم کردن وزن، داشتن رژیم غذایی کم چربی و با قند پایین و مصرف میوه و سبزیجات را در بر می گیرد.
پیشگیری ثانویه دیابت نیز کنترل دقیق قند خون به منظور جلوگیری از پیدایش عوارض آن است و این کنترل از طریق رعایت اصول صحیح درمان به نحو چشمگیری در کاهش عوارض بلند مدت دیابت مؤثر است.ک/4
6013/6012
15/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]
صفحات پیشنهادی
- خمین از نظر تجهیزات درمانی و پزشک متخصص رتبه اول استان مرکزی را دارد
خمین از نظر تجهیزات درمانی و پزشک متخصص رتبه اول استان مرکزی را دارد خمین – ایرنا – فرماندار خمین گفت این شهرستان از نظر برخورداری از امکانات وتجهیزات بهداشتی و درمانی و دارای بودن پزشک متخصص نسبت به شاخص جمعیت رتبه نخست را در استان مرکزی دارد سید مهدی ساداتی روز چهارشنبه درهم- سرشماری جمعیتی پایگاه های بهداشت محله ای در استان مرکزی آغاز شد
سرشماری جمعیتی پایگاه های بهداشت محله ای در استان مرکزی آغاز شد اراک - ایرنا - رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت سرشماری جمعیتی پایگاه های بهداشت محله های حاشیه شهرها در این استان آغاز شد دکتر بابک عشرتی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود بسته خدمتی مراقبت های بهداشتی در قال- تعرفه خدمات پزشکان بخش خصوصی در استان مرکزی 15 درصد افزایش یافت
تعرفه خدمات پزشکان بخش خصوصی در استان مرکزی 15 درصد افزایش یافت اراک - ایرنا - رییس شورای هماهنگی نظام پزشکی استان مرکزی اعلام کرد تعرفه خدمات پزشکان در بخش خصوصی در این استان 15 درصد افزایش یافت دکتر بابک عدلی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود بر اساس مصوبه هیات وزیران ن- تبدیل شهرک صنعتی آشتیان به شهرک سلامت افتخار استان مرکزی است
تبدیل شهرک صنعتی آشتیان به شهرک سلامت افتخار استان مرکزی است اراک - ایرنا - سرپرست استانداری استان مرکزی گفت تبدیل شهرک صنعتی آشتیان به شهرک سلامت کشور و حمایت قاطع از فناوران حوزه سلامت برای استقرار در این شهرک افتخار استان مرکزی است و آمادگی کامل برای تحقق این مهم وجود دارد ش- وزیر بهداشت و درمان به استان مرکزی سفر می کند
وزیر بهداشت و درمان به استان مرکزی سفر می کند اراک - ایرنا - سرپرست استانداری استان مرکزی گفت وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی فردا جمعه به این استان سفر می کند شکرالله حسن بیگی افزود در این سفر یک روزه طرح توسعه واحد تولید تجهیزات پزشکی آوا پزشک آشتیان به بهره برداری می رس- 19 پایگاه سلامت حاشیه شهری در استان مرکزی به بهره برداری رسید
19 پایگاه سلامت حاشیه شهری در استان مرکزی به بهره برداری رسید اراک- ایرنا- 19 پایگاه سلامت حاشیه شهری روزدوشنبه در نقاط مختلف استان مرکزی به بهره برداری رسید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در آیین بهره برداری از پایگاه سلامت شماره 9 حاشیه کلانشهر اراک در محله داورانبود مرکز جامع درمانی مهمترین چالش بیماران هموفیلی/ توزیع نامناسب داروی پیشگیری از معلولیت
ایلنا مدیرعامل کانون هموفیلی ایران گفت داروی پیشگیری از معلولیت بیماران هموفیلی به صورت مناسبی توزیع نمیشود احمد قویدل در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره فعالیتهای کانون هموفیلی برای بهبود وضعیت بیماران هموفیلی گفت مهمترین اقدامی که امسال آن را عملی کرمدیرعامل انجمن بیماران اماس استان مرکزی: واحد دیالیز انجمن بیماران اماس استان مرکزی راهاندازی میشود
مدیرعامل انجمن بیماران اماس استان مرکزی واحد دیالیز انجمن بیماران اماس استان مرکزی راهاندازی میشودمدیرعامل انجمن بیماران اماس استان مرکزی از راهاندازی واحد دیالیز در ساختمان تازه تاسیس این انجمن خبر داد عباس امیری در گفتو گو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت طبق تواستان مرکزی نیازمند بیمارستان تخصصی سوانح سوختگی
شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶ ۳۱ سرپرست استانداری مرکزی نبود بیمارستان تخصصی سوختگی را از مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان عنوان کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه مرکزی حسنبیگی در مراسم رونمایی از محصولات جدید شرکت آواپزشک آشتیان با بیان اینکه وزارت بهدارئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان مرکزی: سالن اختصاصی سنگ نوردی در اراک ساخته میشود
رئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان مرکزی سالن اختصاصی سنگ نوردی در اراک ساخته میشودرئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان مرکزی از ساخت سالن اختصاصی سنگ نوردی در مجموعه ورزشی پنج مرداد اراک در سال جاری خبر داد سیامک رضایی در گفتو گو با خبرنگار فارس در اراک اظهار دمعلمان نمونه کشوری و استانی در استان مرکزی معرفی شدند
معلمان نمونه کشوری و استانی در استان مرکزی معرفی شدند خبرگزاری پانا مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی معلمان نمونه کشوری و استانی را در این استان معرفی کرد ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ساعت 11 31 شهریار فولادوند در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا افزود معلم های نمونه انتخاب- حال و روز بد مادر ورزش ها در استان مرکزی
حال و روز بد مادر ورزش ها در استان مرکزی حال و روز بد مادر ورزش ها در استان مرکزی یکی از عناوین خبری پایگاه تحلیلی- خبری مرکزی دیلی است این پایگاه نوشته است دو میدانی رشته ورزشی مهمی در استان مرکزیاست که این روزها حال و روز خوشی ندارد و هر سال از تعداد ورزشکاران آن کاسته شده وخبری از تعطیلی پایگاههای هلالاحمر در استان مرکزی نیست
سهشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۶ مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان مرکزی با تاکید بر تعطیل نشدن پایگاههای هلالاحمر استان از نوسازی کامل سه پایگاه خبر داد مرتضی سلیمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی - اظهار کرد در استان مرکزی 11 پایگاه در حالمعاون امور توانبخشی بهزیستی استان مرکزی: اولویت بهزیستی ارتقای وضعیت روحی معلولان است
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان مرکزی اولویت بهزیستی ارتقای وضعیت روحی معلولان استمعاون امور توانبخشی بهزیستی استان مرکزی گفت اولویت سازمان بهزیستی برای جامعه معلولان ارتقای وضعیت روحی آنان است غلامرضا ونایی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک از تأمین و تجهیز وسایل کمکروستاهای بیش از 10 خانوار استان مرکزی برقرسانی شدهاند
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۲۰ کلیه روستاهای بیش از 10 خانوار در استان مرکزی برقرسانی شدهاند سیامک سلیمانی مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی در گفتوگو باخبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی- با اشاره به جمعیت 368 هزار و 950 نفری روستاییان در استان مپنج هزار خانوارزیر چتر حمایتی کمیته امداد استان مرکزی
پنج هزار خانوارزیر چتر حمایتی کمیته امداد استان مرکزی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره استان مرکزی گفت پنج هزار خانوار معادل 10 هزار نفرمددجو جدید در سال جدید به چتر حمایتی این نهاد پیوستند محمدمهدی ناصری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره استان مرکزی اظهار داشت بانوان مطلقهعشایر استان مرکزی 2650 تن شیر تولید کردند
سهشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۴ مدیرکل امور عشایر استان مرکزی گفت تولید شیر در سال گذشته به میزان دو هزار و 650 تن بوده که حدود 60 درصد آن به فرآوردههای لبنی تبدیل شده است علیاکبر منصوری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی- اظهار کرد در سال گذ-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها