تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860397376




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش10 ساله سن سکته مغزی در کشور!


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: کاهش10 ساله سن سکته مغزی در کشور!
رییس انجمن متخصصان مغز و اعصاب ایران گفت :سن سکته مغزی در کشور 10 سال کمتر از سایر کشورها است و با توجه به اینکه سن امید به زندگی در کشور افزایش یافته است رابطه مستقیمی بین سن و سکته مغزی وجود دارد.
به گزارش ایرنا ، دکتر حسین پاکدامن امروز - دوشنبه - در نشست خبری بیست و دومین کنگره مغز و اعصاب ایران در جمع خبرنگاران افزود: افزایش سکته مغزی در آینده نیازمند این است که در کشور مراکز اورژانس سکته مغزی در بیمارستانها ایجاد شود تا خدمات درمانی مناسبی را به این بیماران ارایه کند. وی اظهار کرد : وجود مرکز درمانی چه در بیمارستان های خصوصی و دولتی می تواند خدمات تخصصی را به بیماران سکته مغزی ارایه نماید و این نیاز نباشد که بیماران را برای پاره شدن رگ به مراکز دیگر انتقال دهیم . این متخصص بیماری مغز و اعصاب ادامه داد: بررسی ها نشان داده است که حدود 25 سال گذشته سکته مغزی در کشور در سنین بالاتر اتفاق می افتد اما امروز سن سکته مغزی در کشور 10 سال کاهش پیدا کرده است. پاکدامن توضیح داد:جلسات زیادی برای راه اندازی مراکز اورژانس سکته مغزی در بیمارستان های کشور با مسئولین حوزه سلامت داشته ایم که خوشبختانه اخیرا با معاونت درمان وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی به نتایج خوبی رسیده ایم و قرار است در برخی از بیمارستان های کشور کلنیک سکته مغزی راه اندازی شود. وی با بیان اینکه زمان در در مان مبتلایان به سکته مغزی طلا است گفت : با وقوع سکته مغزی هر ثانیه مقادیر زیادی سلول های مغزی تخریب می شوند و مغز تنها عضوی است که سلول های آن ترمیم نمی شود و هر چه زودتر و به موقع بیماران به مراکز درمانی مراجعه کنند نتایج درمان آنان مثبت خواهد بود. پاکدامن بیان اینکه زمان طلایی برای ارایه خدمات به بیماران سکته مغزی 3 تا 30/4 ساعت پس از وقوع سکته است گفت : استفاده از زمان طلایی و ارایه خدمات ویژه به بیماران که دچار سکته مغزی شده اند در کشور حدود نیم درصد بوده و این در حالی است که در کشورهای پیشرفته حدود 15 درصد است. رییس انجمن متخصصان مغز و اعصاب ایران اظهار کرد: آمار های دو تا سه دهه اخیر نشان می دهد که مرگ و میر ناشی از سکته مغزی در کشور های پیشرفته به طور چشمگیری کاهش یافته است. رییس انجمن متخصصان مغز و اعصاب ایران گفت: قرار بود سال 93 پنج هزار دارو که مخصوص بیماران سکته مغزی است از کشورهای دیگر خریداری و تهیه شود که البته کارخانه های داخلی نیز به دنبال تهیه و تولیدآن نیز بوده اند اما به علت تحریم ها دراین زمینه نتوانستیم اقداماتی را به انجام برسانیم و در نتیجه قیمت دارو افزایش یافت. پاکدامن افزود: ورود داروهای این بیماران هزینه زیادی را به جامعه و بیماران تحمیل می کند و لذا کارخانه های داروسازی در کشور سعی کردند کیفیت داروهای خود را بالا ببرند اما قادر به جوابگویی بیماران نبوده اند. وی با بیان اینکه پیش از انقلاب اسلامی در کشور 20 نورولوژیست به بیماران خدمات رسانی می کردند افزود : در حال حاضر یک هزار و 23 نفر نورولوژیست در کشور وجود دارد که حدود 420 نفر از آنها در تهران هستند. متخصص بیماری های مغر و اعصاب ادامه داد: شایع ترین علت مراجعه افراد به پزشکان سردرد است. بیماری های صرع ، الزایمر، ام اس ، پارکینسون و ... از دیگر بیماری های مغز و اعصاب محسوب می شود . بیست و دومین کنگره مغز و اعصاب ایران در روزهای 22 تا 25 اردیبهشت ماه در هتل المپیک برگزار می شود.



دوشنبه, 14 ارديبهشت 1394 ساعت 14:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن