واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شوراها نماد تحقق همدلی و همزبانی ملت و دولت هستند مامونیه - ایرنا - سرپرست استانداری استان مرکزی گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا نماد همدلی و همزبانی بین دولت و ملت هستند و می توانند در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری نقش مهمی را ایفا کنند.
شکرالله حسن بیگی روز دوشنبه در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان زرندیه افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان از هر حربه ای برای ضربه زدن به پایه های نظام استفاده کردند اما وفاق و همدلی مردم و مسوولان همه توطئه دشمنان را خنثی کرد.
وی اضافه کر: مسوولان و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا وظیفه دارند در راستای تقویت ارتباط مردم و دولت گام های اساسی بردارند.
وی تاکید کرد: باید مصوبه های شوراهای اسلامی شهر وروستا اجرایی شده و هیچ کس حق ندارد نسبت به مصوبه شوراها بی اهمیت باشد و از اجرای آن خودداری کند.
حسن بیگی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا را مجموعه ای پویا و فعال و برگرفته از عناصر خبره و خدومی دانست که با اندوخته های خود با تدبیر و مدیریت مناسب در راه تعالی و پیشرفت کشور را هموارمی کنند.
وی ادامه داد: شوراهای اسلامی بستر مناسبی هستند تا دولت اداره بخش مهمی از امور جامعه و خدمات رسانی را در مسیر چارچوب قانون به مردم واگذار کند بنابراین نمایندگان مردمی در شوراهای اسلامی شهر و روستا باید اهداف دولت را به خوبی پیش ببرند و خدمات رسانی را سرلوحه امور خود قرار دهند.
سرپرست استانداری استان مرکزی گفت: اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا باید با عملکرد مناسب و تعامل و همکاری با نهادهای اجرایی زمینه رضایت مردم را فراهم کنند و باعث اقتدار روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی شوند.
حسن بیگی افزود: شوراها به عنوان نماد تصمیم گیری و تصمیم سازی از سوی مردم در مسیر خدمات رسانی جامعه هستند بنابراین مدیران دستگاه های دولتی باید نظرات اعضای شوراها که نمایندگان مستقیم مردم هستند را ارج نهاده و آ در امور مختلف به کار گیرند.
وی در بخش دیگری سخنانش نقش شوراها اسلامی شهر و روستا را در توسعه پایدار کشور یادآور شد و افزود: مدیریت کارآمد و کارشناسی شده روستایی می تواند علاوه بر نیاز روستاییان و ایجاد اشتغال برای جوانان کمک بزرگی به توسعه همه جانبه کشور کند.
وی اظهار کرد: روستاها کانون مولد کشور هستند و در صورت نگاه علمی به باروری ظرفیت متعدد آنها در عرصه کشاورزی و گردشگری می توان زمینه ماندگاری جمعیت در این مناطق را مهیا کرد.
فرماندار شهرستان زرندیه نیز در این همایش عدم سرشماری مهاجران فصلی را مهمترین مشکل شهرستان دانست و اظهار کرد: براساس سرشماری سال 1390 حدود 57 هزار نفر در بخش مرکزی و هفت هزارو 200 نفر در بخش خرقان این شهرستان سکونت دارند اما در فصول پاییز و زمستان به بیش از 30 هزار نفر در بخش خرقان خدمات رسانی می شود.
محمد کردی افزود: شهرستان زرندیه به دلیل نزدیکی به پایتخت مورد توجه مردم نقاط مختلف کشور است و در فصل های گوناگون سال مهاجران زیادی در آن اسکان پیدا می کنند.
158 نفر در 52 شورای اسلامی روستایی و 25 نفر در شوری اسلامی شهری در شهرستان زرندیه از توابع استان مرکزی فعالیت می کنند.
هفته شوراهای اسلامی شهر و روستا از 9اردیبهشت همزمان با روز ملی این شورا در سراسر کشور گرامی داشته می شود.ک/2
3017/6991/
14/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]