تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر که خشنودی خدا را بطلبد هر چند به قیمت خشم مردم، خداوند او را از مردم بی نیاز م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842015923




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیاز اصولگرایان به ترمیم/نیاز اصلاح‌طلبان به اجماع


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



نیاز اصولگرایان به ترمیم/نیاز اصلاح‌طلبان به اجماع
فضای سیاسی کشور همچنان درگیر انتخابات مجلس است و خوزستان یکی از همان مناطقی است که با هجده نماینده در مجلس٬ تاثیر خاص خود را دارد.
روز نو : فضای سیاسی کشور همچنان درگیر انتخابات مجلس است و خوزستان یکی از همان مناطقی است که با هجده نماینده در مجلس٬ تاثیر خاص خود را دارد.


به گزارش روز نو، اگر استان اصفهان٬ منطقه اختلاف جبهه پایداری و جامعه اسلامی مهندسین میان استان‌های کشور بود و دو استان آذربایجان نیز منطقه ورود یاران آذری رییس‌جمهوری سابق؛ خوزستان را شاید بتوان منطقه خط سوم سیاسی کشور نامید.


در این سال‌ها نام خوزستان به غبار گره خورده است. چه آسمان غبار آلود و چه فضای سیاسی غبار آلود و شاید همین باشد که استانداران سابق خوزستان همه در کار سیاست خبره شده‌اند. غرضی از استانداری خوزستان به وزارت نفت و پست رفت و حتی سودای ریاست جمهوری داشت. گرچه پیش از او «مدنی» نیز از استانداری خوزستان برای انتخابات ریاست جمهوری کاندید شده بود. اما این دو تنها استانداران خوزستان نیستند که مسئولیت‌های عالی‌تر بر عهده آنان گذاشته شد؛ احمد خرم از استانداری خوزستان به وزارت راه رفت و مقیمی به معاونت سیاسی وزیر کشور و علی جنتی به وزارت ارشاد و محمد فروزنده به وزارت دفاع و محسن میردامادی به دبیرکلی بزرگترین حزب کشور.


حتی نظامیان خوزستانی نیز بیش از دیگر نظامیان سودای سیاست داشتند؛ چنانچه در عصری «علی شمخانی» و در عصری دیگر «محسن رضایی» نه تنها برای پوشیدن ردای ریاست جمهوری آماده شدند که حتی مانیفست نوشتند و خواستند بین چپ و راست تفاهم برقرار کنند و خط سومی در سیاست ایران باشند.


سیاست خوزستان نیز مملو از همین دست افرادی است که به دنبال خط سوم در سیاست می‌گردند و فضای دو قطبی اصلاح طلب و اصولگرا را نمی‌پسندند. چنانچه بسیاری نمایندگان فعلی خط بندی‌های اصلاح‌طلب و اصولگرا را قبول ندارند و خود را کاندید مستقل معرفی می‌کنند. با این حال جذابیت هجده نماینده این استان به حدی است که گروه‌های سیاسی حاضر به نادیده گرفتن خوزستان نیستند.


خبرهای شنیده حاکی از آن است که  سید جعفر حجازی، استاندار سابق خوزستان رهبری یاران احمدی‌نژاد را بر عهده گرفته تا لیست ورود جدی به انتخابات خوزستان را آماده کند؛ هرچند رقیبان سرسخت و نیروهای بومی فضای کار را برای اصولگرایان دشوار خواهد کرد.


شهرداران سه شهر اهواز و آبادان و خرمشهر در شرف استعفا کردن هستند تا وارد انتخابات مجلس شوند و در میان اصلاح‌طلبان نیز وفاق کامل وجود ندارد. گروهی از اصلاح‌طلبان دوم خردادی «کیانوش‌راد» را به عنوان رهبر معنوی اصلاح‌طلبان خوزستان معرفی می کنند و گروهی دیگر با نیروهای اعتدالی و راه یافته به دولت همراهی می‌کنند.


حائری مدیر کل سیاسی سابق، سردار کتانباف شهردار سابق اهواز، عادل حیدری نماینده سازمان حج و زیارت ایران در عراق از دیگر افرادی هستند که احتمال حضور آنان در انتخابات اهواز وجود دارد.


در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ محسن رضایی ٪۴۵ آرا را به خود اختصاص داده بود و حسن روحانی ۳۵٪ از آرا را به دست آورده بود. با این حال «کعبی» و «کیانوش‌راد» دو تن از فعالان سیاسی خوزستان معتقدتد دلیل این رای شروع دیرهنگام فعالیت‌های سیاسی ستاد روحانی در خوزستان بوده و مردم خوزستان به خاطر شهرهای بزرگ و درگیر بودن با مسائل ملی صنعت نفت به اندیشه‌های اصلاح‌طلبی و ترقی‌خواهانه گرایش دارند.


محمد جعفر فلسفی سرپرست روزنامه کیهان و فعال سیاسی اصولگرا به ایلنا می‌گوید که «اگر اصولگریان در انتخابات درست عمل کنند٬ می‌توانند در انتخابات آینده اکثریت کرسی‌های مجلس را به دست بیاورند. »


وی در پاسخ به این سوال که کدام یک از کاندیدهای فعلی خوزستان را اصولگرا می‌دانید٬ می‌گوید: برخی از افراد اصولگرا هستند٬ اما باید به عملکردها نگاه کرد. طیف اصولگرا با فاصله گرفتن از انتخابات ریاست جمهوری باید آسیب‌های گذشته خود را برطرف کند و با یک محور وارد عرصه انتخابات شود.


فلسفی همچنین اعتقاد دارد که «در جریان اصلاح‌طلب نیز همه افراد حاضر نیستند زیر چتر کسی قرار بگیرند که تندروی خود را ثابت کرده و بین اصلاح‌طلبان و حامیان رئیس جمهور نیز طیف‌های مختلفی وجود دارد که ممکن است انتخابات خوزستان را به جای دو قطبی، سه قطبی کند.


وی با بیان اینکه هنوز شفافیت در انتخابات وجود ندارد درباره کاندیداتوری حجازی می‌گوید: شایعاتی مطرح است اما بیشتر گمانه‌زنی رسانه‌ای است.


مرضیه امیری از اعضای ارشد حزب ندای ایرانیان معتقد است که «نمایندگان خوزستان در غیاب فعالیت حزبی بیشتر خاستگاه قومیتی دارند و به همین دلیل نمی‌توان آنها را با برچسب اصولگرا و اصلاح‌طلب معرفی کرد. مثلا امروز می‌گویند آقای شکرخدا موسوی نزدیک به جبهه پایداری است اما این خط و ربط‌ها معمولا بعد از انتخابات مجلس رخ می‌دهد.


وی با اشاره به انتخابات مجلس ششم اهواز و پیروزی  افرادی نظیر کیانوش‌راد و کهرام در آن انتخابات تاکید می‌کند که «اگر فعالیت حزبی باشد شرایط سیاسی را تحت تاثیر قرار خواهد داد٬ اما با توجه به شرایط فعلی  همچنان این قومیت‌ها هستند که در انتخابات استان تاثیرگذاری دارند.»


منبع: ایلنا


تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن