واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۰:۱۵ق.ظ)
گردشگري دريايي در بنادر هرمزگان نيازمند رسيدگي است موج - مديرکل اداره ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان هرمزگان از ساماندهي وضعيت گردشگري دريايي در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، محسن ضيايي، مديرکل اداره ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان هرمزگان، گفت: استان هرمزگان با در اختيار داشتن بخش وسيعي از سواحل و آبهاي خليجفارس بهعنوان يکي از مهمترين مناطق گردشگري کشور محسوب ميشود که از پتانسيل بالايي در راستاي جذب گردشگران با علايق ويژه دريايي برخوردار است.
وي وجود جزاير کيش، قشم، هنگام، لارک، هرمز و ابوموسي را از ديگر نقاط قوت گردشگري دريايي هرمزگان دانست و اظهار داشت: سفر به جزاير همواره بهعنوان يکي از جذابترين سفرها براي گردشگران محسوب ميشود.
ضيايي خاطرنشان کرد: شرايط گردشگري در استان هرمزگان به گونهاي است که در نيمه دوم سال و با خنک شدن هوا، شاهد ورود تعداد زيادي گردشگر به سواحل و جزاير استان هستيم.
مديرکل اداره ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان هرمزگان اذعان داشت: اين در حالي است که در ايام پيک سفر همچون تعطيلات بهمنماه و نوروز با مشکل فضاي اقامتي براي اسکان گردشگران روبهرو هستيم.
وي گفت: با وجود اينکه گردشگران زيادي به استان هرمزگان جهت استفاده از جاذبههاي دريايي خليجفارس سفر ميکنند، اما؛ متأسفانه هنوز امکانات کافي براي خدماترساني به اين گردشگران ايجاد نشده است.
اين مقام مسوول در استان هرمزگان عنوان کرد: در همين راستا در نظر داريم در راستاي توسعه گردشگري دريايي هرمزگان، اقدامات اساسي انجام دهيم.
وي ساماندهي قايقهاي تفريحي فعال در شهرستانهاي ساحلي هرمزگان را ازجمله اين اقدامات دانست و گفت: اين امر مهم در نوروز امسال صورت گرفت.
مديرکل اداره ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان هرمزگان اذعان داشت: همچنين در نظر داريم با همکاري شهرداريهاي شهرستانهاي ساحلي، امکان تفريحي که در سواحل ايجاد شدهاند را ساماندهي و مکان مشخصي براي آنها تعيين کنيم.
وي يادآور شد: همچنين در اين راستا نيازمند همکاري اداره بنادر و دريانوردي استان با اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان هستيم.
ضيايي در ادامه عنوان کرد: همچنين وضعيت فعلي گردشگري در جزاير خليجفارس به گونهاي است که نيازمند رسيدگي و ساماندهي هستند.
وي تاکيد کرد: در اين راستا به زودي عمليات اجرايي ايجاد مناطق نمونه گردشگري در جزاير هرمز و هنگام با سرمايهگذاري بخش خصوصي آغاز خواهد شد.
وي گفت: البته گردشگري جزاير کيش و قشم به واسطه در اختيار بودن مناطق آزاد از وضعيت بهتري برخوردار هستند، اما؛ گردشگري در جزاير هنگام، لارک و هرمز به رسيدگي بيشتري نياز دارد.
اين مقام مسوول در استان هرمزگان همچنين از برنامهريزي براي ايجاد زيرساختهاي گردشگري دريايي در بندرعباس، بندر پهل و خمير خبر داد.
وي در ادامه يادآور شد: در اين راستا با توجه به پيگيريهاي صورت گرفته به زودي اعتبارات قابلتوجهي تخصيص خواهد يافت.
ضيايي عنوان کرد: ايجاد زيرساختهايي چون آلاچيق، کمپينگ هاي ساحلي و سرويسهاي بهداشتي در اولويت قرار دارند.
مديرکل اداره ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان هرمزگان گفت: اميد است با انجام اين اقدامات بتوانيم تا حدود زيادي در رونق هر چه بيشتر گردشگري خليجفارس نقش ايفا کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]