محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830342528
- ترک بر آیینه زندگی در سایه بی اعتمادی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ترک بر آیینه زندگی در سایه بی اعتمادی مشهد - ایرنا - زندگی زوجین مانند آیینه ای است که هر آنچه فرد به آن بیاندیشد را برایش منعکس می کند لذا بی اعتمادی و تهمت زدن به همسر، بی اعتمادی متقابل او را به فرد بازمی گرداند و اینگونه آیینه زندگی زیر سایه شوم بی اعتمادی ترک می خورد.
صحنه اول:
از یک ماه قبل تصمیم به طلاق گرفته بود و اینک در اتاق مشاوره کنار همسرش نشسته بود تا توسط مشاور ارشاد شوند بلکه از تصمیمشان منصرف و به خانه بازگردند.
همه آنچه طی دو ماه ماه اخیر افتاده بود، رنجهایی که برده بود مانند فیلم از مقابل چشمانش می گذشت و او در واکاوی آن حوادث و مشاجره ها با شوهرش، خود را فردی بیگناهتر از گذشته می پنداشت و نسبت به خیانت همسرش مطمئن تر می شد.
همه چیز از یک پیامک تلفن همراه آغاز شد، گوشی تلفن همراه شوهرش به نشانه رسیدن یک پیامک به صدا درآمد و او ناخوادآگاه تلفن را برداشت و پیامک را خواند در پیامک آمده بود "عزیزم ..."
همان کلمه عزیزم برای برهم ریختن افکار او کافی بود. با خود گفت چه کسی جز یک زن می تواند چنین پیامی برای مردی ارسال کند.
در حالی که در افکار خویش غرق بود همسرش به نزدش آمد و گوشی را از دستش گرفت و رنجیدگی خاطرش را از اینکه او بی اجازه به تلفنش دست زده بر زبان آورد.
در لحظه نخست زن به روی خودنیاورد اما هنگامی که شوهرش خواب بود به سراغ تلفن همراه وی رفت و خواست دوباره آن پیامک را بخواند که متوجه شد از حافظه موبایل حذف شده لذا تصمیم به کنترل کل شماره های تلفن داخل موبایل گرفت و چیزی نگذشت که فهرستی از تمام شماره تلفنهایی که برایش آشنا نبودند تهیه نمود.
چند روزی با خود کلنجار رفت که خوشبین باشد و اهمیتی به آن پیامک کذایی ندهد زیرا آنها با عشق و علاقه زندگی مشترکشان را آغاز کرده بودند، اما مدام رفتار اخیر شوهرش و بی توجهی اش نسبت به خویش را به خاطر می آورد و به دنبال دلیلی برای بروز این رفتار می گشت، سرآخر همه تقصیرها را گردن شوهر انداخت و نتیجه گرفت که حتما پای زن دیگری در میان است.
به تک تک شماره های ناآشنایی که از تلفن همراه شوهرش بیرون آورده بود تماس گرفت، برخی شماره ها متعلق به زن و برخی متعلق به مرد بودند اما نمی توانست شوهرش را متهم به ارتباط با آن زنان کند زیرا با توجه به ماهیت شغل همسرش و ارتباط با همکاران خانم، داشتن شماره آنها شک برانگیز نبود.
از روزی که پیامک را دیده بود دیگر در مهمانیهایی که به اتفاق همسرش می رفت راحت نبود. مدام نحوه برخورد او با خانمها را از دور کنترل می کرد. هر حرکت همسرش را بگونه ای منفی تعبیر می کرد و از خشم به خود می پیچید.
با همفکری دوستش همه نوع ترفندی بکار برده بود تا نشانه ای از خیانت شوهرش بیابد و از تردید رهایی پیدا کند اما موفق نشده بود. ریشه های بی اعتمادی در قلبش هر روز عمیق تر می شدند و او نمی توانست کاری کند.
سوء ظنها روی رفتار او با شوهرش نیز تاثیر گذاشته بود، دائما پرخاش می کرد و به دیروقت آمدن شوهرش یا وقت گذرانی او با دوستانش اعتراض می نمود. کار به آنجا رسید که با شوهرش مشاجره و او را مستقیما به خیانت متهم کرد.
* زمینه های بی اعتمادی بین همسران
مدرس جامعه شناسی در دانشگاه فردوسی مشهد شناخت ناکافی، عدم درک متقابل، تجربیات قبل از ازدواج، نداشتن حد و مرز در روابط اجتماعی و عدم پایبندی به اعتقادات مذهبی را زمینه ساز بی اعتمادی بین زوجین می داند.
غلامرضا حسنی به خبرنگار ایرنا گفت: اعتماد اصل بقا و تداوم هر گروه اجتماعی است خواه این گروه خانواده یا هر تجمع اجتماعی دیگر باشد که معنی گروه را بدهد.
وی افزود: اعتماد در یک گروه زمانی حاصل می شود که اعضای آن اهدافی را که باعث شکل گیری گروه شده بشناسند و منافع گروه را تامین کنند.
این مدرس دانشگاه بیان کرد: تداوم یک گروه بسته به این است که افراد آن موقعیتشان را در گروه به خوبی مشخص کرده باشند و در تقابل و کنش با سایر افراد به دنبال این باشند که با تکیه بر اصل همگرایی منافع همدیگر را تامین کنند.
وی ادامه داد: اعتماد در درون یک گروه زمانی استمرار می یابد که نقش و انتظارات از افراد گروه در چارچوب حقوق و تکالیفشان مشخص شده باشد و افراد مسوولیت خود را در درون گروه بدانند.
این جامعه شناس گفت: اگر اعتماد در بین افراد گروه نباشد کنش آنها نسبت به یکدیگر در درون گروه مختل می شود.
حسنی افزود: خانواده یکی از بنیادی ترین نهادهای اجتماعی است و از آنجا که این گروه برای زمان کوتاهی شکل نمی گیرد باید عمق اعتماد در آن بویژه بین زن و شوهر بسیار باشد و ضریب این اعتماد زمانی بیشتر می شود که افراد نسبت به یکدیگر در چارچوب حقوق، تکالیف و انتظارات به یک درک متقابل دست یافته باشند و این مهم در قالب اعتماد بین طرفین محقق می شود.
وی بیان کرد: وقتی در بین زوجین اعتماد وجود داشته باشد صداقت در گفته های همدیگر برایشان محرز می شود هر چند این مساله آرمانی است و درک کاملا متقابل و اعتماد با ضریب بالا به راحتی قابل حصول نیست.
او گفت: برای افزایش اعتماد بین زوجین باید شناخت افراد از خصوصیات همدیگر کافی و شفاف بوده و کاملا بر حقوق و تکالیفشان اشراف داشته باشند اما اگر این اصل را به درستی درک نکرده و مهارتهای زندگی را نیاموخته باشند بین آنان بی اعتمادی بوجود می آید و رفتار یکدیگر را به اشتباه تفسیر می کنند.
حسنی افزود: در فضای بی اعتمادی در بین زوجین هر فرد به پندار و خیال خود مسائل را تفسیر می کند نه با شناختی که از طرف مقابل دارد که ممکن است این بی اعتمادی از یک شک ذهنی مربوط به قبل از ازدواج شکل گرفته باشد.
وی بیان کرد: زمانی که یکی از زوجین قبل از ازدواج تجربیات تلخی در مورد اختلاف بین همسران داشته باشد با توجه به ذهنیتهای منفی پیشین رفتار همسرش را تفسیر می کند.
این مدرس دانشگاه گفت: تجارب گذشته زوجین از خانواده پیشین و محیطهای اجتماعی در نوع رفتارشان با همسر در خانواده جدید بسیار مهم است زیرا اگر شاهد بی اعتمادی پدر یا مادرشان بوده باشند قطعا این بی اعتمادی را نسبت به همسر خود نیز دارند لذا اگر مهارتهای رفتاری را نیاموخته باشند به تجارب قبلی اشان در خانواده جدید عینیت می بخشند.
وی افزود: بر این اساس هرچه تجربیات قبل از ازدواج بهتر و سالمتر باشد ضریب اعتماد بین زوجین افزایش می یابد.
این جامعه شناس ادامه داد: عدم مهارت ارتباطی زوجین باعث می شود رفتار شک برانگیز نسبت به همدیگر داشته باشند یا رفتارهای خودمحورانه یکی از زوجین که توضیحی برای آن نمی دهد برای طرف مقابل ایجاد شک کند.
وی گفت: برخی افراد در رفتار با همسرشان ممکن است مرزی قائل باشند اما این مرز در زندگی مشترک فضای شک و تردید و عدم اعتماد را بین زوجین ایجاد می کند لذا باید زوجین در رفت و آمدها، گفته ها، تلفنها و حتی ایمیل ها زمینه آگاهیهای حداقلی را برای همسرشان مشخص کنند.
او افزود: اگر مخفی کاری نکنیم و در اعمال خود مهارت رفتاری بکار بریم موفق به جلب اعتماد همسرمان می شویم لذا اگر نیت ایجاد اعتماد برای همسر است و می خواهیم زندگی مشترک بدون اشتباهی داشته باشیم نباید کارهای شک برانگیز انجام دهیم.
وی گفت: حساسیت نشان دادن نسبت به رفتار همسر نشاندهنده محبت و عشق بین زوجین است اما اگر موارد شک برانگیز در این نوع رفتار برطرف نشود موجب بی اعتمادی بین زوجین می شود. بی تفاوتی نسبت به رفتار یکدیگر یا نبود عشق بین زوجین نیز در درازمدت بی اعتمادی را بوجود می آورد لذا در کل نباید افراط و تفریط داشت.
حسنی ادامه داد: هر چقدر زوجین قبل از ازدواج روابط سالمتری داشته و روابط اجتماعی شان از فضای سالمتری چه در خانواده، فامیل، محیط کار یا محل تحصیل برخوردار باشد، ارتباط با همسرشان در محیط خانه بهتر و سالمتر خواهد بود.
این جامعه شناس درک متقابل را یک اصل مهم در ایجاد اعتماد بین زوجین ذکر و بیان کرد: برای ماندگاری اعتماد در فضای خانواده باید مرد و زن از شخصیت و عواطف همدیگر شناخت کامل داشته باشند و هر چه این شناخت بیشتر باشد ضریب شک و تردید در بین آنها کاهش می یابد.
حسنی گفت: نقش اطرافیان، دوستان، رسانه ها و اجتماع نیز در رفتار فرد نسبت به همسرش بسیار تاثیرگذار است چون برخی الگوگیریهای رفتاری اشتباه از این مراجع باعث ایجاد بی اعتمادیهای عمومی بین زوجین می شود.
وی اعتقادات مذهبی و پایبندی افراد به آنها را بسیار مهم ذکر و بیان کرد: برخی افراد در معاشرتهایشان مرزهای اخلاقی را رعایت نمی کنند که این سهل انگاری با توجه به مسائل فرهنگی جامعه ما منجر به ایجاد زمینه های بی اعتمادی در زوجین می شود.
این جامعه شناس گفت: بی بند و باریها در برخی اجتماعات و روابط فرازناشویی یا ورود افراد غیرخودی در حریم خودی زوجین یکی دیگر از زمینه های بروز بی اعتمادی بین همسران است که ورود افراد غیر به حریم خصوصی زوجین و صحبت کردن درباره آنها می تواند زمینه ساز بوجود آمدن این بی اعتمادی شود.
*صحنه دوم:
زن احساس می کرد از زمانی که شوهرش خود را در مظان اتهام دیده به کلی رفتارش تغییر کرده است و گویی از روی لجبازی یا رنجش حرکاتی انجام می دهد که شک او را نسبت به خودش بیشتر کند.
هر روز فاصله بین آن دو بیشتر و بیشتر می شد، زن فقط انتظار یک توضیح در مورد پیامک را داشت اما شوهرش نه تنها برای آن پیامک بلکه برای دیگر رفتارهایش هم توضیحی نمی داد.
هر چه دامنه سوء ظن بیشتر می شد زن احساس می کرد تمام عشق و علاقه بین او و همسرش و خاطرات تمام آن لحظات خوش مانند حباب در مقابل چشمانش یک به یک می ترکند و احساس شکست در زندگی مشترکشان را با تمام وجود حس می کند.
جدایی بین پدر و مادرش هم از یک سوء ظن آغاز شده بود، هر چند آن جدایی موقت بود و والدینش دوباره در کنار هم زندگی مشترکشان را ادامه دادند اما این تصور که همسران هم می توانند به یکدیگر خیانت کنند در ذهنش به یک واقعیت انکارناپذیر ثبت شده بود.
زمانی که مطمئن شد دیگر سوء ظنها واقعیت تلخ خیانت را روز به روز برایش آشکارتر می کنند و چاره ای جز جدایی از همسرش ندارد عزمش را برای گرفتن طلاق از وی جزم کرد.
و اینک او و شوهرش در اتاق مشاوره خانواده برای اینکه تصمیم قطعی را برای طلاق بگیرند یا راهی برای بازگشت دوباره به زندگی مشترکشان بیابند نشسته بودند و هر یک در مقابل مشاور از خودش دفاع و دیگری را متهم می کرد.
* بی اعتمادی دلیل مهم درخواست طلاق از سوی همسران
کارشناس روانشناسی و مشاور خانواده در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: بی اعتمادی و سوء ظن زنان نسبت به همسرانشان یکی از علل مراجعات به کلینیکهای روانشناسی است که اضطراب، تشویش و نگرانی زنان را به همراه داشته است.
اعظم طیرانی افزود: موارد مختلفی از مراجعین را داشته ام که به رغم اینکه مدت کوتاهی از ازدواجشان گذشته است اما زن با رفتارهایی که از شوهرش دیده به او بی اعتماد شده است.
وی گفت: برخی از این سوء ظنها واقعیت داشته و به علت تنوع طلبی و بی تعهدی برخی از مردان می باشد اما بیشتر بدبینیها که در بین بعضی زنان شایع است توهمی بیش نیست.
این کارشناس روانشناسی و مشاور خانواده افزود: بطور مثال برخی زنان از اینکه شوهرانشان با زنان دیگران صحبت کنند احساس خوبی ندارند و واکنشهای مختلفی از خود بروز می دهند که از عدم اعتماد به نفس آنان نشات می گیرد.
وی نحوه تربیت و ساختار شخصیتی فرد دچار سوء ظن، روابط با جنس مخالف قبل از ازدواج، عدم شناخت کافی زن از شوهر، خود برتربینی و تنوع طلبی مردان را از مهمترین علل بی اعتمادی زنان نسبت به همسرانشان برشمرد.
طیرانی تاکید کرد: زنان باید آگاه باشند که کنترل تلفن همراه و زیر ذره بین گذاشتن رفتار شوهر هیچ کمکی به حل مشکل نمی کند زیرا اگر مردی خواسته باشد کاری را انجام دهد بطور پنهانی هم می تواند اهدافش را دنبال کند.
وی گفت: احترام به حریم خصوصی، مثبت نگری، گفت و گوی متقابل و احترام آمیز، صداقت، اعتماد به نفس و کمک گرفتن از مشاور و روانشناس بهترین راهکار حل اینگونه مسائل است.
او برخورد زنان در مواجهه با رفتارهای مشکوک شوهرانشان را حائز اهمیت ذکر و بیان کرد: توهین، انتقاد از رفتار مرد بطور مستقیم، متهم کردن او به دروغگویی یا دادن نسبتهای نامناسب راهکار حل مسئله نبوده بلکه در بسیاری از مواقع شرایط را بدتر می کند.
کارشناس روانشناسی و مشاور خانواده افزود: کنترل کردن مدام شوهر توسط زن در طول روز، باعث طرد مرد شده و نقطه ضعف زن را نمایان می سازد و در اینگونه موارد زنان باید حتما از مشاور کمک بگیرند.
* صحنه سوم:
سرش را به زیر انداخته و سکوت کرده بود، با هر کلمه ای که از دهان شوهرش خارج می شد از شدت هیجان خون به صورتش می دوید. حرفهای شوهرش هم خشمش را برمی انگیخت و هم او را متعجب می کرد زیرا هرگز چنین چیزهایی از وی نشنیده بود.
برای نخستین بار بود که شوهرش نارضایتی خود را از حرکات زن به وضوح نشان می داد و در حالی که هیجان زده شده بود گفت: خانم دکتر مدام تحت کنترلم، موبایلم، رایانه ام، محل کارم، وسایل شخصی مرتبا چک می شود در خانه ام و بین افراد فامیل مدام مرا تحت نظر دارد. هیچ وقت دلیل کارهایش را توضیح نمی دهد، بی دلیل آدم را متهم به انجام کارهای نکرده می کند. در طول هفت سال زندگی مشترکمان حتی یکبار به او خیانت نکرده ام هرچند نامهربانیهای بسیار از او دیدم.
دائما با من لجبازی می کند، مرتب سرکار که هستم بی دلیل به من زنگ می زند، همین که قدری دیر به خانه می آیم طلبکارانه من را بازخواست می کند و من هم رنجیده از رفتار او پرخاش می کنم. دوستان خوبی ندارد، به او حرکاتی را یاد می دهند که کفر من را درمی آورد. همه دلیل اختلاف بین ما دوستانش هستند که گاه و بیگاه در خانواده ما سرک می کشند و به او رفتارهای نامناسب یاد می دهند.
یکبار صادقانه برای من دلیل بی اعتمادیهایش را توضیح نداده است تا صادقانه به او توضیح دهم. گاهی اوقات پیامکهای اشتباه به گوشی همراهم ارسال می شود که او بی اجازه آنها را می خواند و من را متهم می کند.
حداقل اگر فکر می کند زنهای بیرون برای من جذاب هستند و او نیست چرا سعی نمی کند دل من را بدست آورد و ثابت کند که از زنهای دیگر بهتر و ستودنی تر است. اینگونه رفتارهای خشن و طلبکارانه علاقه ام را نسبت به او بیشتر نمی کند...
* توجه به نیازهای همسران ریشه بی اعتمادی را می خشکاند
یک کارشناس ارشد روابط بالینی و مشاور بالینی و خانواده در مشهد ریشه بی اعتمادی زنان نسبت به همسران را در ابعاد شخصیتی و مسائل اجتماعی می داند.
سارا هجری به خبرنگار ایرنا گفت: دلیل عمده طلاق زوجینی که برای مشاوره به من مراجعه می کنند اعتیاد شوهر و بی اعتمادی زن نسبت به مرد به دلیل روابط فرازناشویی یا بدبینی است.
وی گفت: بی اعتمادی و بدبینی در برخی افراد که حالت بیمارگونه دارد و بسیار شدید است با دارو درمان می شود اما در برخی افراد حالت بیمارگونه ندارد بلکه به شکل گیری شخصیت آنان در خانواده در زمان کودکی بازمی گردد.
این کارشناس ارشد مشاور بالینی و خانواده افزود: اختلاف بین والدین، کمبود توجه از سوی والدین و تبعیض بین فرزندان از عواملی است که باعث بروز بدبینی فرد در زمان کودکی می شود و این کودک با تمام کمبودات شخصیتی و احساسات درونی خود ازدواج می کند و درصدد پرکردن خلاءهای عاطفی در ارتباط با همسرش برمی آید و از آنجا که همه این خلاءها پر نمی گردد به این نتیجه می رسد که همسرش فرد دیگری را دوست دارد.
وی با بیان اینکه جامعه و فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز در شکل گیری بدبینی و بی اعتمادی در همسران موثر است افزود: در فضای مجازی مانند چت روم، وایبر، واتس آپ و ... افراد به دلایل مختلف شخصیتی غیرواقعی از خود در مقابل طرف گفت و گویشان نشان می دهند که موجب بروز علائقی می شود.
هجری ادامه داد: زمانی که جامعه یک دوره گذرا را می گذراند، تعدادی قربانی می گیرد و افرادی که مشکل شخصیتی دارند جزو قربانیان این دوره گذار هستند حال در این دوره پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات قربانیان فضای مجازی کسانی هستند که خلاءهای شخصیتی دارند و از این فضا برای پر کردن این خلاء بهره می گیرند.
وی بیان کرد: به هرحال نمی توان افراد را از استفاده از فضای مجازی محروم کرد لذا برای جلب اعتماد همسر و حفظ زندگی مشترک می بایست شوهر تلفن همراه، ایمیل و رایانه خود را در اختیار همسرش گذارد و او را مطمئن سازد که با فرد دیگری ارتباط ندارد.
او گفت: به بانوان توصیه نمی کنیم که تلفن همراه شوهرشان را کنترل کند زیرا واکنش مردان با واکنش زنان در مقابل کنترل شدن متفاوت است و در هر مورد که زن همسرش را کنترل می کند با توجه به غرایز مردان، میزان بی اعتمادیش بیشتر می شود.
این روانشناس ادامه داد: جامعه و بی بند و باری برخی بانوان در نوع پوشش و رفتارشان نیز در کاهش علاقه شوهران بسیار تاثیر دارد و بی اعتمادی ناخواسته را بیشتر می کند.
وی گفت: مردان قوه بینایی بسیار قوی دارند و از طریق دیدن زنان بدحجاب در معرض آسیب قرار می گیرند.
هجری افزود: مردی که هم به لحاظ عاطفی و هم به لحاظ جنسی آسیب دیده است برای پر کردن این خلاءها مستعد برقراری ارتباطات فرازناشویی است و احتمال دارد به همسرش خیانت کند.
وی گفت: زنان باید به اینکه چگونه در خانه مقابل همسران خود ظاهر می شوند اهمیت دهند و کاری کنند که شوهرشان آنان را زیباترین و بهترین همسر بداند و متوجه باشند که هرگز نمی توانند با کنترل مداوم یا مشاجره با همسر وی را پایبند به زندگی مشترکشان نمایند.
*صحنه آخر:
خانم دکتر دلایل بی اعتمادی همسران نسبت به همدیگر را برای دو نفر تشریح کرد. با هر دلیلی که از سوی مشاور برای زن تشریح می شد پرده ای از بی اعتمادیش نسبت به شوهر کنار می رفت و واقعیت زندگی برایش روشن می شد.
دوباره به جستجو در خاطراتش پرداخت، کجا اشتباه کرده بود، شاید به اندازه کافی با کلمات محبت آمیز با شوهرش صحبت نکرده بود، شاید نمی بایست موبایلش را چک می کرد، شاید نمی بایست به حرف دوستش گوش می نمود و شاید...
شوهرش او را با زنان دیگر مقایسه کرده بود، هرگز به فکرش نرسیده بود که خواسته های قلبی همسرش را بداند یا اینکه از او بپرسد که دوست دارد زنش چگونه باشد.
هر چقدر بیشتر به خواسته های همسرش گوش می کرد بیشتر در مورد رفتار خود به فکر فرو می رفت، شاید اشتباه از سوی او بود...
7489/3027/1858
14/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
- 20 زوج معلول پیشوایی زندگی مشترک خود را آغاز کردند
20 زوج معلول پیشوایی زندگی مشترک خود را آغاز کردند تهران – ایرنا – جشن ازدواج 20 زوج معلول پیشوایی با حضور مردم و مسوولین شهرستان پیشوا برگزار شد به گزارش ایرنا در این مراسم نمادین که روز چهارشنبه در مرکزحرفه آموزی موسی بن جعفر ع وابسته به بهزیستی پیشوا برگزار شد معلولان جونقش ارتباط کلامی در زندگی مشترک |اخبار ایران و جهان
نقش ارتباط کلامی در زندگی مشترک کد خبر ۴۹۴۲۶۵ تاریخ انتشار ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۲ - 24 April 2015 یک روانشناس گفت ارتباط کلامی فاصلهها را از بین میبرد و گرمای عاطفی خانواده را افزایش میدهد و باعث دوام و قوام خانواده میشود اما در صورت فقدان آن خانواده میانتهی شده و مرکزدرخواست طلاق قبل از شروع زندگی مشترک/ زن جوان: همسرم بدون من خرید عروسی رفته است
درخواست طلاق قبل از شروع زندگی مشترک زن جوان همسرم بدون من خرید عروسی رفته است جنجال بر سر خرید عروسی زوج جوان را به دادگاه خانواده کشاند به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران چندی پیش زوج جوانی با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق دادند مرد جوان در خصوص علت آن به قاضینقش ارتباط کلامی در زندگی مشترک
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۴ ۴۳ یک روانشناس گفت ارتباط کلامی فاصلهها را از بین میبرد و گرمای عاطفی خانواده را افزایش میدهد و باعث دوام و قوام خانواده میشود اما در صورت فقدان آن خانواده میانتهی شده و مرکزیت خود را از دست میدهد دکتر احمد برجعلی در گفتوگو با خبرنگار سرویس جوکم رمق شدن آرمان ها؛ درد مشترک زندگی های امروز
کم رمق شدن آرمان ها درد مشترک زندگی های امروزآرمان واژه ای است که تعریف های گوناگونی از آن صورت گرفته است یکی از عمومی ترین این تعریف ها آرزوها و امیدهای مشترکی است که افراد را برای رسیدن به اهداف دور دست اما با درجاتی از امکان تحقق به هم پیوند می دهد آرمان واژه ای استشیعه و سنی زیر سایه انقلاب اسلامی با همدلی زندگی می کنند
حجت الاسلام یونسی شیعه و سنی زیر سایه انقلاب اسلامی با همدلی زندگی می کنند شناسهٔ خبر 2564419 سهشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸ ۴۰ استانها > فارس شیراز – دستیار ویژه رئیس جمهور گفت شیعه و سنی به برکت اسلام زیر سایه انقلاب اسلامی با همدلی و همزبانی در کنار هم زندگی می کنند به گز- روزنامه نگار ترک: شیعه و سنی از قرنها پیش در یمن کنار هم زندگی کرده اند
روزنامه نگار ترک شیعه و سنی از قرنها پیش در یمن کنار هم زندگی کرده اند آنکارا- ایرنا- صلاح الدین ییلدیریم روزنامه نگار ترک در مقاله ای در روزنامه دوغرو هابر نوشت در یمن از قرن ها پیش شیعه ها و سنّی ها بطور مسالمت آمیز در کنار یکدیگر زندگی کرده اند و مشکل یمن مشکل مذهبی نیست بلکهنشانه های خرابکاری در زندگی مشترک
نشانه های خرابکاری در زندگی مشترک درست است که همه مردم دوست دارند بهترین و سعادتمندترین زندگی مشترک را داشته باشند ولی بعضی کارها که شاید متوجه آنها هم نباشید به رابطه شما آسیب می زنند در واقع شما عمداً این کارها را انجام می دهید زیرا معتقدید که کار درستی هستند ولی درست برعکگزارش فارس از پاسداشت یعقوب توکلی مورخ و نویسنده دردسرهای زندگی مشترک با یک نویسنده/ مورخ انقلابی به روایت رئ
گزارش فارس از پاسداشت یعقوب توکلی مورخ و نویسندهدردسرهای زندگی مشترک با یک نویسنده مورخ انقلابی به روایت رئیس حوزه هنریهمسر یعقوب توکلی مورخ و استاد دانشگاه و حوزه در پاسداشت این مورخ و نویسنده در خبرگزاری فارس برگزار شد گفت بیشتر هزینههای آقای توکلی حتی در اوایل ازدواج که وسیروس مقدم در گفتوگو با فارس: «میکائیل» ما را به زندگی اجتماعی افراد میکشاند/ ساخت سریال اکشن کار
سیروس مقدم در گفتوگو با فارس میکائیل ما را به زندگی اجتماعی افراد میکشاند ساخت سریال اکشن کار من نیست از سریالهای ترکیهای بهره گرفتمسیروس مقدم گفت در سریال میکائیل به بهانه حضور قهرمان اصلی قصه میکائیل که پلیس هم هست اتفاقها به زندگی اجتماعی افراد هم کشیده میشوند &laسایه سنگین زندگی صنعتی بر اصول ششگانه سبک زندگی ایرانی
سایه سنگین زندگی صنعتی بر اصول ششگانه سبک زندگی ایرانی معاون طب سنتی وزیر بهداشت اصول سبک زندگی ایرانی - اسلامی را برشمرد و آنها را اصولی اساسی در راستای حفظ سلامت و تندرستی عنوان کرد به گزارش نامه نیوز دکتر محمود خدادوست همزمان با هفته سلامت که با شعار ایمنی غذا از مزرعه توقتی داشتههای دیگران به جان زندگی مشترک میافتد
یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۵ یک کارشناس دینی گفت متأسفانه عبارت فلانی چی داره و چی خریده آرامش بسیاری از زندگیهای مشترک را به هم ریخته است حجتالاسلاموالمسلمین عبدالله ساجدیمقدم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهی ایلام در خصوص علت شکلگیرجام جم ایام - پایان زندگی مشترک آقای رئیس جمهور و بانو /عکس
نیکولای چائوشسکو دیکتاتور رومانی در سال 1965 از سوی حزب کمونیست به "ریاست جمهوری" این کشور منصوب شد او بمدت 24 سال خود را بعنوان "رهبری" که مردم رومانی هیچ نقشی در انتخابش نداشتند بر آنان تحمیل کرد چائوشسکو بمانند هر دیکتاتور دیگری تصور می کرد که شکست ناپذیربه همت جامعه روحانیت 38 زوج طلبه زندگی مشترک خود را آغاز کردند
به همت جامعه روحانیت38 زوج طلبه زندگی مشترک خود را آغاز کردندجشن پیوند آسمانی با آغاز زندگی مشترک 38 زوج طلبه در شهر اردبیل به انجام رسید به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل در مراسمی که عصر امروز در دفتر امام جمعه شهرستان اردبیل برگزار شد این زوجهای جوان در اوج سادگی و بی&تشکیل زندگی مشترک و نیازهای افراد
ازدواج چه نیازهایی از ما برآورده می کند و هر فرد چه انتظاراتی از تشکیل یک زندگی مشترک دارد یکی ازاهداف ازدواج تامین نیازهای اساسی زنان و مردان است و اگر افراد متاهل در زندگی مشترکشان برای تامین نیازهای همسرشان تلاش کنند در بهبود صمیمیت در رابطه زناشوییشان پیشرفت چشمگیری ایجادقطع آب مشترکان پرمصرف با مصوبه قانونی
قطع آب مشترکان پرمصرف با مصوبه قانونی وزیر نیرو گفت تصویب هر طرحی در دولت روالی دارد بنابراین برای تصویب قطع آب مشترکان پرمصرف تا پایان اردیبهشت صبر کنید فارس حمید چیت چیان در پاسخ به این سئوال که در حال نزدیک شدن به تابستان هستیم و با گذشت یک سال از طرح قطع آب مشترکان پر- امام جمعه قروه: ترک تحصیل خاموش در جامعه رواج پیدا کرده است
امام جمعه قروه ترک تحصیل خاموش در جامعه رواج پیدا کرده است سنندج - ایرنا - امام جمعه قروه گفت رواج ترک تحصیل خاموش در کشور باعث شده است قدر و منزلت علم آن گونه که باید و شاید نیست و علم جایگاه خود را از دست داده است به گزارش ایرنا حجت الاسلام صفرعلی احیا شامگاه دوشنبه در نشس-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها