تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):خدا را بسيار ياد كنيد و هميشه به ياد مرگ باشيد و قرآن زياد بخوانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868618021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيانيه بچه‌هاي ايران براي ايمني راه‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۹:۱۳ق.ظ)
به مناسبت هفته جهاني ايمني منتشر شد؛ بيانيه بچه‌هاي ايران براي ايمني راه‌ها موج - بيانيه‌اي با هدف رعايت هر چه بيشتر ايمني در راه‌ها از طرف کودکان ايران زمين به مناسبت هفته جهاني ايمني (۱۴ تا ۲۰ ارديبهشت) منتشر شد.
به گزارش خبرگزاري موج، متن بيانيه بچه‌هاي ايران براي ايمني راه‌ها هم‌صدا با بچه‌هاي ساير نقاط جهان به مناسبت هفته جهاني ايمني (۱۴ تا ۲۰ ارديبهشت) در ادامه آمده است:
«بيانيه بچه‌هاي ايران براي ايمني راه‌ها
هم‌صدا با بچه‌هاي ساير نقاط جهان به مناسبت هفته جهاني ايمني
چرا بر اثر تصادف رانندگي، هرماه در سراسر ايران ده‌ها کودک و نوجوان در کوچه، خيابان و جاده‌ها کشته شده يا مجروح مي‌شوند؟ زيرا علي‌رغم تلاش‌هاي فراوان، کار جدي در اين زمينه انجام نمي‌شود، لازم است شما مسوولين و بزرگ‌ترها اظهارات ما در اين بيانيه را بشنويد و به آن عمل کنيد.
ما بچه‌ها در آينده ممکن است صدايمان شنيده شود، اما، در حال حاضر اين وظيفه شماست که به ما کمک کنيد، لازم است هرچه سريع‌تر کاري صورت گيرد وگرنه بسياري از بچه‌ها اين شانس را نخواهند داشت تا به سني برسند که صدايشان شنيده شود و اين وظيفه شما مسوولين و ساير افراد بزرگ‌سال است که به ما کمک کنيد تا با هم‌پيمان شدن در اين کار، به بچه‌ها اطمينان داده شود که مي‌توانند با ايمني کامل مسافرت کنند يا از جايي به‌جاي ديگر بروند.
همه ما بچه‌ها سزاوار آن هستيم که در رفت‌وآمد به مدرسه امنيت داشته باشيم. راه‌ها بايد آن‌قدر ايمن باشند تا ما بتوانيم با خيال راحت پياده به مدرسه رفت‌وآمد کنيم، ما پياده‌روهايي امن و گذرگاه دوچرخه‌سواري امن مي‌خواهيم، ما مي‌خواهيم در مسير راه‌ها، موانعي براي کند شدن رفت‌وآمد وسايل نقليه قرار داده شود، ما امکانات امني براي عبور از خيابان مي‌خواهيم تا بدون نگراني و ترس بتوانيم درس بخوانيم.
ما از همه صاحبان وسيله نقليه در هر نقطه از ايران مي‌خواهيم که مواظب بچه‌ها باشند، همه اتومبيل‌ها و اتوبوس‌ها بايد کمربند ايمني داشته باشند، وقتي بچه‌ها همراه والدين و بزرگترهاشان سوار موتورسيکلت يا وسايلي مانند آن مي‌شوند بايد کلاه ايمني داشته باشند تا از آن‌ها در برابر خطر حمايت کند، ما درک مي‌کنيم که کلاه ايمني بر سر گذاشتن يا بستن کمربند ايمني مي‌تواند در موقع خطر جان ما را نجات دهد.
مصرف مواد مخدر يا الکل و هم‌زمان، رانندگي کردن خطرناک است. با سرعت غيرمجاز راندن کار خطرناکي است، رانندگي در زمان خستگي و خواب‌آلودگي خطرناک است، کساني که بچه‌ها را دوست دارند نبايد چنين کارهايي انجام دهند، البته هيچ‌کسي نبايد چنين کارهايي انجام دهد، پليس هميشه دوست ما بوده است، انتظار داريم در حمايت از ما، با کساني که در رانندگي، سرعت غيرمجاز دارند و يا مواد مخدر و الکل مصرف کرده‌اند برخورد شديدتري داشته باشد. امنيت ما در همه حال بايد حفظ شود، چه زماني که با خانواده بيرون مي‌رويم چه زماني که بيرون خانه بازي مي‌کنيم و يا به مدرسه رفت‌وآمد مي‌کنيم.
بايد قوانين مورد نياز براي ايمن شدن راه‌ها وضع شود، بايد خودروهاي ما از هر نظر به‌ويژه براي کودکان ايمن باشند، بايد صداي ما شنيده شود و کاري صورت گيرد تا امنيت راه‌ها براي بچه‌ها تضمين شود.
بنابراين ما از شما مسوولين انتظار داريم تا کارهاي لازم را براي کاهش خطرات جاني در راه‌ها در برنامه‌هاي جديد توسعه بگنجانيد، در هر نقطه از ايران که زندگي مي‌کنيم، انتظار داريم راه‌ها براي دوستانمان، خانواده‌مان و خودمان امن باشد.
ما بچه به حساب مي‌آييم و هميشه صدايمان شنيده نمي‌شود، بنابراين نيازمند آنيم تا شماها با برداشتن گام‌هايي جدي در اين زمينه به ما کمک کنيد، از رسانه‌ها نيز انتظار داريم صداي ما را به گوش مسوولين و بزرگ‌ترها برسانند. اگر امروز، خواست ما را در برقراري امنيت راه‌ها تأمين کنيد، ما مي‌توانيم و تلاش خواهيم کرد تا يک الگوي خوبي براي نسل‌هاي بعدي باشيم. لطفا صداي ما را بشنويد، دست‌به‌کاري بزنيد و «بچه‌ها را از خطراتي که در راه‌ها در کمين آنان هست، نجات دهيد».













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن