واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک عضو مجلس خبرگان رهبری:
برگزاری کنگره شهدای ترور در بیان اقتدار و مظلومیت نظام و جنایات تروریسم امری بایسته است
یک عضو مجلس خبرگان رهبری برگزاری کنگره 17 هزار شهید ترور در جهت بیان اقتدار و مظلومیت نظام و جنایات تروریسم علیه ملت ایران را امری بایسته و مؤثر دانست.
به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دومین کنگره بینالمللی ۱۷۰۰۰ شهید ترور، "آیتالله عباس کعبی" در رابطه با ارزیابی از ایده برگزاری کنگره بینالمللی 17هزار شهید ترور و اهمیت و تاثیرگذاری آن در معرفی ایران به عنوان قربانی تروریسم اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران نظام مقتدر و مظلومی است؛ همانند مظلومیت و اقتدار امیرالمؤمنین(ع). مقتدر است چون در برابر همه توطئههای داخلی وخارجی دشمنان مستکبر و خیرهسری که قصد براندازی نظام را داشتند و در مقابل ملت و مردم ایران جنایت آفریدند، ایستاد؛ اما مظلوم است چون یکی از جلوههای مظلومیت نظام و ملت بزرگ ایران این است که قربانی ترور است.
منافقین باید در سرلوحه لیست مروجان خشونت در جهان معرفی شوند
وی ادامه داد: از میان گروهکهای تروریستی، منافقین بزرگترین جنایت و بیرحمی را آفریدند و متاسفانه مورد حمایت کشورهای مستکبر مدعی مبارزه با تروریسم نیز قرار گرفتند. اخیرا هم از لیست گروههای تروریستی خارج شده و مورد حمایت قرار گرفتند درحالیکه طبق همه کنوانسیونها و معاهدات بینالمللی مبارزه با تروریسم، منافقین باید در سرلوحه لیست مروجان خشونت در جهان معرفی شوند؛ لذا برگزاری این کنگره جهت بیان اقتدار و مظلومیت نظام از سویی و جنایات تروریسم علیه ملت ایران از سوی دیگر امر بایسته و موثری است که امیدواریم با روشنگری و ترتیبی که انجام میشود و تلاشی که رسانهها دارند، جنایات تروریستها و بهویژه منافقین خلق علیه ملت ایران هر چه بیشتر افشا شود.
اگر مبارزات ایران با تروریسم نبود، امروز منافقین مانند داعشیها تهدیدی برای بشریت بودند
این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درخصوص اهمیت و نقش ایران در امر مبارزه با تروریسم گفت: ایران همانطور که قربانی تروریسم است، در این سالها بیشترین مبارزه را با تروریسم و خشونت داشته است و اگر مبارزات نظام جمهوری اسلامی ایران با تروریسم نبود، امروز منافقین خلق مانند همین داعشیها و تکفیریها به یک پدیده بینالمللی که بشریت را تهدید میکنند، تبدیل میشدند درحالیکه منافقین امروز منافقانه از کشورهای اروپایی و آمریکا استفاده ابزاری میکنند و قیافه حقبهجانب میگیرند.
وی در ادامه مبارزه نظام جمهوری اسلامی ایران با داعشیها و تکفیریها را جلوه دیگری از مبارزه با تروریسم عنوان کرد و افزود: اگر این مبارزات نبود داعشیها و تکفیریها علیه خود اروپاییها و آمریکا اقداماتی را انجام میدادند اما نظام جمهوری اسلامی ایران توانست داعش، تکفیریها و تروریستها را در منطقه آسیای غربی زمینگیر کند.
تروریسم پدیده شومی است که دین و مذهب و آرمان ندارد
این عضو مجلس خبرگان رهبری درباره ضرورت همکاری کشورهای منطقه با ایران در امر مبارزه با تروریسم تصریح کرد: کشورهای منطقه و بلکه همه کشورهای جهان باید بدانند که تروریسم پدیده شومی است که دین و مذهب و آرمان ندارد و چیزی جز کشتار و جنایت نمیشناسد؛ لذا تروریسم هم علیه شیعه، هم علیه سنی، هم علیه مسیحی و هم علیه مسلمان عمل میکند لذا همه باید متحد باشند. دولتها و ملتها باید در مقابل پدیده شوم تروریسم و خشونت در جامعه متحد شوند.
منافقین تروریست بوده و اقداماتشان نزد همه کشورها محکوم است
استاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم در ادامه در پاسخ به این سؤال که با توجه به حمایت سازمان ملل و کشورهای جهان از منافقین، برای ایجاد همبستگی میان این کشورها در مبارزه با منافقین چه باید کرد، گفت: باید توجه کرد که منافقین خلق صرفا از راههای مسالمتآمیز و قانونی به مخالفت با اسلام نمیپردازند بلکه تروریست هستند و اقدامات آنها برخلاف قوانین و مقررات و عرف بینالملل است و در نزد همه کشورها محکوم است. اینها دستشان به خون مردان و زنان و کودکان بیگناه و اقشار گوناگون ملت ایران آغشته است و البته از سوی برخی دولتها نیز حمایت میشوند.
وی گفت: این افراد و اسناد مربوط به جنایات آنها باید به نهادهای عمومی و غیردولتی و نهادهای حقوقبشری معرفی شود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
«سلمان» کودتا علیه پادشاه سابق را تکمیل کرد/ عربستان ایالتی از ایالات آمریکاست
شمخانی: هدف حمایت برخی کشورها از تروریسم تامین امنیت رژیم صهیونیستی است
تحریمها علیه ایران؛ بی منطق، غیر قانونی و نوعی از تروریسم اقتصادی است
ایران موفقترین کشور در مقابله و مهار تروریسم/ پیشرفت و اصلاح ساختاری کشور با تقویت ساخت درونی و حضور مؤثر مردم
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۳:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]