واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مثبت اندیشی عامل اصلی همدلی در جامعه است خبرگزاری پانا:معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش گفت: مثبت اندیشی عامل اصلی همدلی در جامعه است و اگرما به عنوان مجموعه آموزش و پرورش با خوش بینی و مثبت اندیشی به امروز جامعه و آینده ان نگاه نکنیم قطعا نمی توانیم نسلی مثبت اندیش را تربیت کنیم.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ساعت 18:24
به گزارش خبرنگار پانا، حمیدرضا کفاش در سی و یکمین یادواره گرامی داشت مقام معلم وتجلیل از معلمین نمونه استانی تندرویی، خشونت و افراطی گری را از دیگر موانع رسیدن به همدلی خواند و گفت: برای اینکه افراد افراط گرا در جامعه تربیت نشوند آموزش و پرورش بایستی به نسخه شفا بخش تحول بنیادین یعنی همان ساحت های شش گانه تعلیم و تربیت که شهید مطهری تحت عنوان "تربیت جامع" از آن ها یاد می کرد، رجوع کند.
وی افزود: در عرصه تعلیم و تربیت بایستی به مجموعه ساحت ها توجه داشت و نباید دانش آموز را تک بعدی و تک ساحتی تربیت کرد چرا که اکنون جهان دارد از تربیت تک ساحتی منفجر می شود و ثمره تربیت تک ساحتی امروز شکل گیری داعش، القاعده و امثال این هاست.
معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منافقینی که شهید مطهری را ترور کردند از حافظان قرآن و نمازخوانان صف اول مساجد بودند و این نتیجه تربیت تک ساحتی است بیان داشت: اگر در نظام تربیتی خود تک بعدی و تک ساحتی حرکت کنیم انسان های داغ تر داعش و القاعده تحویل جامعه خواهیم داد.
کفاش به معلمان و مسئولین امر آموزش و پرورش نسبت به تربیت دانش آموزان تک ساحتی هشدار داد و افزود: ما در نظام تعلیم و تربیت به علم، موسیقی، قرآن، نماز، اردو، ورزش، سلامت، ادب، اخلاق، ادبیات، سیاست، حکمت، فلسفه، فقه و ... نیاز داریم چرا که مجموعه این ها تربیت را چند بعدی کرده و انسانی کامل به جامعه تحویل می دهد. وی وجود امام راحل را به عنوان شخصیتی چند بعدی عامل اصلی پیروزی انقلاب دانست و گفت: امام در تمامی ابعاد روی وجود خود کار کرده و همه دنیا را مشتاق خود کرده است لذا امروز اگر نهضتی در جهان جواب نمی دهد می گویند به این دلیل است که رهبری مانند امام راحل نداشته است. کفاش با اشاره به اینکه دانش آموزانی که با ساحت های شش گانه تعلیم و تربیت پرورش می یابند آینده جامعه را می سازند یادآور شد: اگر کسی نماز جماعت مدرسه، کلاس های ورزش، اردوهای تفریحی و ... را در مدرسه تعطیل کند تک بعدی می اندیشد لذا مدیری موفق است که مدرسه او در ابعاد مختلف نمونه باشد. معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه تصحیح نوع نگاه افراد به مسائل مختلف تاکید کرد و افزود: اگر نوع نگاه انسان به هستی، آفرینش، جامعه، ولایت، پدیده ها، واقعیت ها، حیات و ... بایستی تصحیح شود آینده جامعه ما تضمین خواهد شد. کفاش خطاب به معلمین، مدیران و مسئولین گفت: ۸۰ درصد توصیه نامه های امام علی (ع) به مسئولان است و ۲۰ درصد به مردم است لذا برای رسیدن به همدلی و هم زبانی اول بایستی مسئولان مراقب کارهای خود باشند.
وی با بیان اینکه جهت گیری مجلس و دولت به سمت در اولویت قرار دادن مسائل آموزش و پرورش است بیان داشت: مقام معظم رهبری در سخنانی فرمودند که آموزش و پرورش هنگامی اصلاح می شود نگاه به آن از هزینه ای به سرمایه ای تبدیل شود لذا این شاه کلید حل مشکلات در آموزش و پرورش است. معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش میزان تولید در حوزه آموزش و پرورش را نسبت به سایر بخش ها بالاترین میزان دانست و افزود: در این حوزه انسان تولید می شود و انسان تربیت شده قیمت دارد لذا بایستی نگاه جامعه نسبت به مقوله تعلیم و تربیت تغیر کند و همه دریابند که انسان محور توسعه است. کفاش ادامه داد: آنچه جامعه را متحول می کند و در آن انقلاب ایجاد می کند نیروی انسانی است لذا اگر این نوع نگاه در جامعه حاکم شود آینده خوبی می توان برای آموزش و پرورش متصور شد هر چند که خوشبختانه این جریان در کشور به وجود آمده است.
وی اضافه کرد: ردیف استخدام پنج هزار نفر کسب شده است که این افراد باید از طریق آزمون در آموزش و پرورش استخدام شوند . وی با اشاره به اینکه 40 هزار معلم در سال کذشته از سیستم آموزش و پرورش خارج شده است اظهار کرد :در دولت تدبیر و امید تحصیلات تکمیلی اولویت اول دانشگاه فرهنگیان است و در این راستا 13 هزار و 500 میلیارد ریال برای شش ماه دوم سال و به جز بودجه مصوب، همچنین 35 هزار میلیارد ریال در داخل بودجه برای سال 95 صادر شده است . وی تصریح کرد : همچنین در سال گذشته میزان تخصیص اعتبارات آموزش و پرورش حدود 112 درصد بوده است . معاون پرورشی فرهنگی وزارت آموزش و پرورش همچنین با اشاره به شعار همدلی و همزبانی در سالجاری گفت : همدلی و همزبانی در ساهی مثبت اندیشی و دیدن نیمه پر لیوان حاصل می شود . وی افزود : رسالت بزرگ آموزش و پروش تربیت و ایجاد نگاه مثبت در بین دانش آموزان و اقشار جامعه است و این در حالی است که نگاه منفی ضعف ها را برجسته می کند . وی اظهار کرد : معلمان پایه گذار نوع نگاه و دیدگاه ها در سطح جامعه هستند و باید از ضربه خونرذدن بر اثر بدبینی ها در سطح جامعه جلوگیری شود . وی تصریح کرد : در نظام آموزش و پرورش سند چشم انداز نسخه جلوگیری از افراطی گری و تک ساحتی بودن است . وی گفت : تربیت موفق در سطح جامعه در گرو توجه به تمام ابعاد نظام تعلیم و دتربیت است و از پرورش دانش آموزان وافراد تک بعدی در جامعه پرهیز شود و این در حالی است که جامعه نیازمند تربیت جامع است
.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]