واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: غرب به دنبال تجزيه عراق، سوريه و يمن است
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام عنوان كرد كه ظاهراً طرح مجلس براي استاني شدن انتخابات در واقع استاني - شهرستاني شدن انتخابات است يعني كانديداها هم در شهرستان رأي بياورند و هم در استان كه اين مسئله به نظر مجمع نزديكتر است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام عنوان كرد كه ظاهراً طرح مجلس براي استاني شدن انتخابات در واقع استاني - شهرستاني شدن انتخابات است يعني كانديداها هم در شهرستان رأي بياورند و هم در استان كه اين مسئله به نظر مجمع نزديكتر است.
به گزارش فارس، محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به بحثهاي صورت گرفته در جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره سياستهاي كلي برنامه ششم توسعه كشور گفت: به دليل آنكه مجمع موظف است سياستهاي برنامه ششم را تا خردادماه به دست دولت برساند تا بودجه سال آينده بر اساس آن تصويب شود جلسات فوقالعاده مجمع برگزار ميشود.
وي افزود: در جلسه ديروز بحثهاي مهمي در زمينه حمل و نقل صورت گرفت و بحث شد كه برخي كشورها مانند امارات از فرودگاه دبي 20 ميليارد دلار درآمد دارند ولي فرودگاه امام با وجود داشتن بسترهاي لازم اما به دليل نيمهتمام بودن نميتواند مورد چنين بهرهبرداري قرار گيرد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه در جلسه ديروز مجمع بر توسعه حمل و نقل ريلي تأكيد شد، اظهار داشت: در اين جلسه بر به كارگيري قطارهاي سريعالسير تأكيد جدي شد، هماكنون محورهايي مانند تهران - مشهد به دليل قطارهايي با سرعت پايين باعث ميشود تا مردم از ماشين استفاده كنند در حالي كه امروزه قطارهايي با سرعت 500 كيلومتر وجود دارد كه ميتواند در محورهاي پرتردد نظير مشهد - تهران - اصفهان و تهران - شيراز مورد استفاده قرار گيرد.
وي بحثهاي مهم صورت گرفته در زمينه استفاده از دريا در جلسه ديروز مجمع را يادآور شد و افزود:ايران دو هزار و 500 كيلومتر ساحل در اختيار دارد و بايد از اين ساحل استفاده جدي صورت گيرد. رضايي با اشاره به پايان يافتن بخشهاي مهم بررسي سياستهاي كلي برنامه ششم در مجمع اظهار داشت: فكر ميكنم يك جلسه ديگر بحثهاي سياستهاي كلي برنامه ششم را به اتمام برسانيم و اين سياستها براي تصويب خدمت رهبر معظم انقلاب ارائه شود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به دستور كارهاي آينده اين مجمع نظير سياستهاي كلي انتخابات و سياستهاي كلي محيط زيست از نخبگان و صاحبنظران دعوت كرد تا با مراجعه به سايت دبيرخانه تشخيص مصلحت نظام نظرات كارشناسي خود را درباره اين طرحها ارائه كنند.
وي اظهار داشت: ما كارشناسان قابلي به ويژه در زمينه محيط زيست داريم و هماكنون اعلام عمومي ميكنيم تا كساني كه صاحبنظر هستند در مورد مسائل مختلف پيشنهادات خود را در قالب پاياننامهها و تزهاي دكتري در اختيار ما قرار دهند. رضايي با اشاره به بحثهاي صورت گرفته در جلسه ديروز مجمع پيرامون تحولات منطقه گفت: در منطقه طرح حساب شدهاي براي تجزيه عراق، سوريه و يمن در جريان است و غربيها سعي دارند عراق را به سه كشور، سوريه را به دو و يمن را به دو كشور شمالي و جنوبي تجزيه كنند.
وي ادامه داد: اگر اين اتفاق در منطقه بيفتد ناامني به مدت 20 الي 30 سال در منطقه گسترش پيدا ميكند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به تلاشهاي عربستان سعودي براي ايجاد نقش فعال در اين طرح گفت:البته مقامهاي بركنار شده نظير سعودالفيصل و مقرن با اين طرح مخالف بودند و همين مشخص ميكند كه ميان حكام سعودي نيز در اين زمينه اتفاق نظر وجود ندارد.
رضايي ادامه داد:در اين طرح سعوديها مسئوليت تجزيه سوريه و يمن را برعهده گرفتند و مسئوليت تجزيه عراق را مستقيماً امريكاييها برعهده دارند.
وي در پاسخ به سؤالي درباره نظر مجمع درباره طرح استاني شدن انتخابات و طرح شيوه جديد تأييد صلاحيت نمايندگان مجلس در انتخابات پيشرو گفت:فعلاً در مجمع درباره اين دو طرح بحثي صورت نگرفته است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: فكر ميكنم طرحي كه در مجلس درباره استاني شدن انتخابات تصويب شد در واقع استاني - شهرستاني شدن انتخابات است يعني مردم هم در شهرستان بايد به يك كانديدا رأي دهند و هم در استان؛ اگر اين طرح اينگونه باشد به بحثهاي صورت گرفته در مجمع تشخيص نزديكتر است ولي اگر بحث استاني شدن صرف انتخابات باشد با نظر مجمع فاصله دارد.
رضايي در پاسخ به سؤالي درباره طرح رسيدگي به اموال مسئولان گفت: اين طرح در نوبت رسيدگي و بررسي در مجمع قرار دارد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]