تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820376753




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- آمارگیران ترافیک شیراز دوشنبه به خیابان می آیند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آمارگیران ترافیک شیراز دوشنبه به خیابان می آیند شیراز- ایرنا- رییس مرکز مطالعات حمل و نقل و ترافیک دانشگاه شیراز گفت: آمارگیران تردد در معابر کلانشهر شیراز روز دوشنبه به خیابان می آیند تا حجم تردد در محور شمال – جنوب را رصد کنند.


به گزارش ایرنا، دکتر قاسم حبیب آگهی یکشنبه در نشستی خبری افزود: این آمارگیری در راستای بازنگری در طرح جامع مطالعات حمل و نقل و ترافیک شهر شیراز صورت می گیرد که متخصصان دانشگاه صنعتی شریف آن را در سال 1380 ارایه کرده اند.
این عضو هیات علمی دانشگاه شیراز گفت: شهرداری شیراز ماموریت بازنگری در این طرح در تفاهم نامه ای به دانشگاه جامع شیراز سپرده و قرار است این طرح در مدت 30 ماه به نتیجه نهایی برسد.
حبیب آگهی افزود: آمارگیران مرکز مطالعات حمل و نقل و ترافیک دانشگاه شیراز برای نخستین بار روز یکشنبه ششم اردیبهشت جاری در برخی نقاط شهر شیراز به سنجش میزان حجم تردد و نوع وسایل نقلیه و شمار سرنشینان پرداخته بودند.
وی ادامه داد: حدود 200 آمارگیر این مرکز با لباس سبزرنگ در چهار نوبت کاری روز دوشنبه 14 اردیبهشت جاری در محور ارتباطی شمال – جنوب شهر شیراز از خیابان ابریشمی به سمت میدان امام حسین (ع) (ستاد) و بولوار عدالت فعالیت می کنند.
رییس مرکز مطالعات حمل و نقل و ترافیک دانشگاه شیراز با بیان این که آمارگیری اصلی ترافیکی شهر شیراز آبان ماه امسال صورت می گیرد، اظهار کرد: در این آمارگیری مبدا و مقصد 20 هزار نفر از شهروندان شیرازی در سفرهای درون شهری مورد پرسش قرار می گیرد.
وی گفت: همچنین در راستای بازنگری در طرح جامع مطالعات حمل و نقل و ترافیک شهر شیراز، آمارگیری هایی در ورودی های شهر، پایانه های مسافربری و باربری پیش بینی شده است.
حبیب آگهی گفت: داده ها و اطلاعات این آمارگیری ها در طراحی بزرگراه ها و معابر دسترسی شهری، خطوط مترو و دیگرموارد در آینده نقش اساسی خواهد داشت.
وی اظهار کرد: در این آمارگیری همچنین از دوربین های مرکز کنترل ترافیک شهرداری شیراز و همچنین 30 دوربین مرکز مطالعات و حمل و نقل ترافیک دانشگاه شیراز در سطح این شهر برای پایش تصویری میزان ترددها و شناسایی زمان اوج گیری ترافیک در معابر بهره گرفته می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه شیراز گفت: در بازنگری طرح جامع مطالعات حمل و نقل و ترافیک شیراز به دنبال تحقق حمل و نقل پایدار هستیم که ابعاد مختلف را در بر می گیرد و بر این باور هستیم که افزایش شمار اتوبان ها ممکن است در کوتاه مدت مشکل ترافیکی برخی مناطق را حل کند اما باید در چشم انداز بلندمدت به مقوله حمل و نقل و ترافیک بنگریم.
رییس مرکز مطالعات حمل و نقل و ترافیک دانشگاه شیراز ارزش قرارداد این مرکز با شهرداری شیراز در راستای بازنگری طرح جامع مطالعات حمل و نقل و ترافیک شیراز افزون بر 35 میلیارد ریال عنوان کرد.

** نباید به ترافیک به عنوان یک اتفاق نگاه کرد
رییس مرکز پایش هوشمند تصویری مرکز مطالعات حمل و نقل و ترافیک دانشگاه شیراز نیز در این نشست گفت: نباید به ترافیک به عنوان یک اتفاق نگاه کرد و دنبال راه حل های لحظه ای برای آن باشیم، بلکه باید حرکت ها در مقوله حمل و نقلبر اساس مطالعات و نقشه راه باشد که می طلبد مسوولان جامعه و شورای اسلامی شهر بودجه مناسبی برای این امر در نظر گیرند.
دکتر سیده زهره عظیمی فر در ادامه با اشاره به غیبت نماینده خبری صدا و سیما در این نشست، اطلاع رسانی رسانه ها از جمله صدا و سیما را از مقولات اساسی در بهبود شرایط حمل و نقل و ترافیک دانست و اهتمام جدی رسانه ملی به این امر را خواستار شد.
** ضرورت بهره گیری از تجربیات کشورهای توسعه یافته در بهبود ترافیک
فوق دکترای مدیریت ترافیک از دانشگاه های کانادا و عضو مرکز مطالعات حمل و نقل و ترافیک دانشگاه شیراز نیز در این نشست بر ضرورت بهره گیری از تجربیات کشورهای توسعه یافته در بهبود وضعیت ترافیک و حمل و نقل در شهرها تاکید کرد.
دکتر فریدالدین پیرویان گفت: کشورهای توسعه یافته حدود 15 سال قبل از ما با مشکلاتی همچون ترافیک و خودروهای تک سرنشین روبرو بودند و به راهکارهایی برای این موضوعات دست یافته اند که این تجربیات می تواند ما را در مهار این مقولات در کشورمان یاری کند.
این استاد دانشگاه با بیان این که در خارج کشور اولویتی به اتومبیل در حمل و نقل درون شهری داده نمی شود، گفت: اولویت اصلی کشورهای توسعه یافته در تقویت وسایل حمل و نقل عمومی و ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و پیاده روی است که این راهکارها می تواند از ترافیک خیابان ها بکاهد.
پیرویان گفت: راهکارهایی همچون حذف پارکینگ ها و یا افزایش قیمت استفاده از پارکینگ در کنار ارتقای وضعیت حمل و نقل عمومی می تواند رانندگان را به این امر سوق دهد که اتومبیل شخصی را به خیابان نیاورند.
وی تاکید کرد: در کشورهای توسعه یافته ساختن راه و پل جدید آخرین راه حل است و سعی بر این است که از راه حل های مدیریتی شرایط را بهبود بخشند.
مرکز مطالعات حمل و نقل و ترافیک دانشگاه شیراز از حدود یکسال قبل، فعالیت خود را با بهره گیری از اعضای هیات علمی این دانشگاه آغاز کرده و قرارداد همکاری با شهرداری شیراز در راستای بازنگری در طرح جامع ترافیک و حمل و نقل این شهر را به امضا رسانده است.
دانشگاه شیراز و شهرداری این کلانشهر، روز شنبه 25 مردادماه 1393 برای گره گشایی از مشکلات مردم، شهر و جامعه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
بر مبنای این تفاهم نامه همکاری مشترک که در مجموعه فرهنگی دانشگاه شیراز به امضا رسید، شهرداری شیراز نیازهای تحقیقاتی، علمی و فنی مجموعه مدیریت شهری این کلانشهر را به دانشگاه شیراز اعلام می کند و درمقابل، این مرکز آموزش عالی به این نیازها پاسخ می دهد. ک/2
2027/ 5054



13/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن