واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نواقص آسانسورهای مشکل دار واحدهای اداری در زنجان رفع می شود زنجان - ایرنا - مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان زنجان گفت: مکاتبات لازم برای رفع نواقص آسانسورهای مشکل دار دستگاه های اجرایی این استان انجام شده است.

داوود کارگرزاده روز یکشنبه درجمع خبرنگاران با اشاره به اینکه همزمان با اجرای طرح طاها (طرح اجرای هماهنگ استاندارد) آسانسورهای منصوبه مراکز بیمارستانی و ساختمان های اداری توسط بازرسان بررسی شده است، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 50 مورد آسانسور ساختمان های اداری و بیمارستانی بازرسی شده که از این تعداد چهار مورد فاقد استانداردهای لازم بوده است.
وی یادآوری کرد: بر این اساس برای رفع نواقص و مغایرت ها و اخذ تاییدیه لازم ایمنی آسانسورها مکاتبات لازم در دست انجام است.
کارگزاده با تاکید بر اینکه نصب و راه اندازی نهایی آسانسور برای استفاده در مجتمع های مسکونی بدون دریافت گواهی ایمنی و کیفیت این اداره کل تخلف به شمار می رود، افزود: قبل از بهره برداری نهایی، آسانسور نصب شده توسط بازرسان اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی این استان باید مورد تایید قرار گیرد.
وی اظهار کرد: دستگاه های مختلفی در فرایند نصب و بهره برداری نهایی از آسانسور در واحدها به ویژه مجتمع های مسکونی نظارت می کنند و این موضوع به دلیل اهمیت رعایت نکات ایمنی در استفاده از این نوع وسیله است.
کارگرزاده به نقش مهم و بی بدیل سازمان نظام مهندسی این استان در نحوه اجرا و جاسازی مناسب آسانسور هنگام ساخت و ساز اشاره کرد و افزود: این سازمان نیز با وظایف محوله خود باید بیش از گذشته نسبت به اجرای دقیق این بخش از کار ساختمانی توجه و استانداردهای لازم را تطبیق دهد.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون چهار شرکت بازرسی در این استان مستقر است که درخصوص تایید و بهره برداری نهایی از آسانسورهای مجتمع های تجاری و مسکونی فعالیت می کنند.
سال گذشته 239مورد گواهینامه ایمنی کیفیت آسانسور در استان زنجان صادر شده است.
این در حالی است که مرداد سال گذشته بنا بر اعلام مسوول روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی آتش نشانی شهرداری زنجان سقوط به چاهک آسانسور، مرگ دلخراش یک زن جوان زنجانی را رقم زد.
این زن جوان با وارد شدن به آسانسوری که اتاقک آن مابین طبقه سوم و چهارم گیر کرده بود مرگ خود را در آپارتمان های مسکن مهر رضوان واقع درشهرک پونک زنجان رقم زد.
6085/7320
13/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]