تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803841719




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- گسترش همکاری های آکادمی علوم ایران و چین بعد از وقفه 6 ساله


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گسترش همکاری های آکادمی علوم ایران و چین بعد از وقفه 6 ساله تهران-ایرنا-همکاری های علمی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و آکادمی علوم چین بعد از وقفه ای 6 ساله وارد مرحله جدیدی می شود.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، رییس آکادمی علوم چین و هیات همراه روز یکشنبه با حضور در فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی با رییس و مسوولان این مجموعه علمی دیدار کردند.
رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی در این نشست همکاری با آکادمی علوم چین را فرصتی مغتنم شمرد و ابراز امیدواری کرد همکاری های دوجانبه این دو مرکز بیش از پیش توسعه یابد.
دکتر رضا داوری اردکانی به تفاهم نامه مشترکی که سال 2005 میان آکادمی علوم چین و فرهنگستان علوم ایران امضا شده بود اشاره کرد و گفت: زمان اجرای این تفاهم نامه در سال 2009 به پایان رسیده و متاسفانه بعد از آن تمدید نشده است.
وی متن تفاهم نامه پیشنهادی جدید فرهنگستان علوم ایران را به رییس آکادمی علوم چین تقدیم کرد و افزود: به محض توافق نهایی طرفین، تفاهم نامه همکاری مشترک میان این دو مرکز علمی به امضاء خواهد رسید.
داوری اردکانی تفاوت ساختار فرهنگستان علوم ایران و آکادمی علوم چین را یادآور شد و اظهار داشت: آکادمی علوم چین یک موسسه تحقیقاتی است که سازمان های پژوهشی زیادی را در زیرمجموعه خود دارد درحالیکه وضعیت ما اینچنین نیست و بیشتر به پیشبرد پژوهش در کشور می پردازیم و اهتمام ما بیشتر بر روی تنظیم سیاست علم کشور است.
وی به عضویت فرهنگستان علوم ایران در آکادمی جهانی علوم (TWAS) اشاره کرد و بیان داشت: امیدواریم امضای تفاهم نامه رسمی با آکادمی علوم چین ضمن افزایش همکاری های علمی، به رفت و آمد بیشتر دانشمندان دو کشور و بهره برداری از ظرفیت های پژوهشی طرفین منجر شود.
رییس آکادمی علوم چین نیز در این نشست با استقبال از پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با فرهنگستان علوم ایران گفت: آکادمی علوم چین و ایران درعین تفاوت های ساختاری، موارد مشترک زیادی با یکدیگر دارند و با توجه به اینکه 14 نفر از دانشمندان آکادمی علوم چین در آکادمی جهانی علوم (توآس) و عضویت فرهنگستان علوم ایران در این مجموعه بین المللی، همکاری های مشترک علمی میان طرفین از این طریق تسهیل خواهد شد.
دکتر چونلی بای در تشریح فعالیت های آکادمی علوم چین اظهار داشت: آکادمی علوم چین از سال 1949 تاسیس شده و در سه بخش اصلی شامل همکاری های علمی بین المللی، فعالیت های پژوهشی و تبادل استاد و دانشجو فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه بخش همکاری های بین المللی آکادمی علوم چین دارای 104 انستیتو تحقیقاتی است، توضیح داد: تمرکز این انستیتو بر تکنولوژی های برتر و همچنین توجه به حل مسائل و مشکلات روز کشور چین قرار دارد.
چونلی بای یادآور شد: در آکادمی علوم چین 69 هزار نفر فعالیت می کنند و سالانه بیش از هفت میلیارد دلار برای پروژه های تحقیقاتی این آکادمی هزینه می شود.
وی ادامه داد: در بخش فعالیت های علمی آکادمی علوم چین نیز 740 دانشمند و متخصص مشغول به فعالیت هستند که در زمینه های مختلفی همچون ریاضیات، شیمی، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی تحقیق می کنند.
رییس آکادمی علوم چین بیان داشت: یک بخش دیگر آکادمی علوم چین به تبادل استاد و دانشجو و انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک اختصاص دارد که دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری را در برخی رشته ها می پذیرد و تاکنون از ایران نیز بورسیه هایی داشته ایم.
چونلی بای قول داد پس از بررسی تفاهم نامه پیشنهادی، نتیجه را جهت ادامه همکاری های مشترک آکادمی علوم چین به مسوولان فرهنگستان علوم ایران اطلاع دهد.
در این جلسه که با حضور رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی و روسای گروه های علمی ششگانه فرهنگستان و هیات چینی متشکل از دکتر چونلی بای رییس آکادمی علوم چین، دکتر تینیو تن معاون آکادمی و مدیر همکاری های بین الملل، کینگ فنگ مدیر بخش آسیا و آفریقای دفتر همکاری های بین الملل، دکتر مینگوآ لی دبیر مرکز ملی علوم و فناوری نانو، دکتر ژونگ ژنگ رییس دپارتمان پژوهش در مرکز ملی علوم و فناوری نانو آکادمی و دکتر ژنگزین لیو مدیر مرکز تحقیقاتی فناوری انرژی نو برگزار شد، نشان فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران از سوی دکتر داوری اردکانی به رییس آکادمی علوم چین اعطا شد.
علمی**1055**1440



13/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن